Media

Lajmet e fundit në lidhje me media


Këshilli I Europës Miraton Rekomandimin Në Mbështetje Të Institucioneve Kombëta…
Këshilli I Europës Miraton Rekomandimin Në Mbështetje Të Institucioneve Kombëta…

Këshilli i Europës ka miratuar një Rekomandim tepër të rëndësishëm i cili i fton shtetet dhe qeveritë e vendeve anëtare ta forcojnë rolin e Institucioneve Kombë…

 • 1 Prill 2021

Avokati I Popullit Rekomandon Rritjen E Mbështetjes Për Qytetarët E Prekur Nga …
Avokati I Popullit Rekomandon Rritjen E Mbështetjes Për Qytetarët E Prekur Nga …

Avokati i Popullit i ka kërkuar Qeverisë të ndërmarrë hapa të shpejtë për t’u mundësuar qytetarëve të prekur nga Covid-19 mbështetje të mjaftueshme …

 • 15 Mars 2021

Avokati I Popullit Dënon Gjuhën E Urrejtjes Manifestuar Në Hapjen E Fushatës El…
Avokati I Popullit Dënon Gjuhën E Urrejtjes Manifestuar Në Hapjen E Fushatës El…

Avokati i Popullit dënon ashpër çdo formë të gjuhës së urrejtjes të shpalosur gjatë prezantimit të kandidatëve për garën elektorale dy ditë më…

 • 12 Mars 2021

Forumi I Vendeve Te Unece
Forumi I Vendeve Te Unece

Avokatja e Popullit Erinda Ballanca mori pjesë në Forumin e vendeve të UNECE (Komisioni Ekonomik për Europën i Kombeve të Bashkuara), me temë "Rimëkëmbja e qëndrues…

 • 11 Mars 2021

Aktivitet Mbi Raportin Midis Medias Dhe Të Drejtave Të Grave
Aktivitet Mbi Raportin Midis Medias Dhe Të Drejtave Të Grave

Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Gruas Institucioni i Avokatit të Popullit bashkëorganizoi dhe mori pjesë në një tryezë të rrumbullakët me temë marrdh&e…

 • 9 Mars 2021

Avokati I Popullit Uron Me Rastin E Ditës Ndërkombëtare Të Gruas
Avokati I Popullit Uron Me Rastin E Ditës Ndërkombëtare Të Gruas

Me rastin e 8 Marsit, ditës ndërkombëtare të Gruas, Institucioni i Avokatit të Popullit uron gjithë gratë dhe vajzat, nënat dhe motrat shqiptare, për ditën e tyre. Gr…

 • 8 Mars 2021

Avokati I Popullit Mbështet Vazhdimin E Konsultimeve Për Miratimin E Projektlig…
Avokati I Popullit Mbështet Vazhdimin E Konsultimeve Për Miratimin E Projektlig…

Institucioni i Avokatit të Popullit e ka ndjekur me vëmendje debatin që po zhvillohet në lidhje me përpilimin dhe miratimin e një projektligji “Për regjistrimin e OJF”-ve n…

 • 3 Mars 2021

Avokati I Popullit Nënshkruan Marrëveshje Me Institutin E Studimeve Europiane P…
Avokati I Popullit Nënshkruan Marrëveshje Me Institutin E Studimeve Europiane P…

Institucioni i Avokatit të Popullit dhe Instituti i Studimeve Europiane pranë Universitetit të Tiranës kanë nënshkruar së fundi një marrëveshje bashkëpunimi. Marr&eum…

 • 22 Shkurt 2021

Avokati I Popullit I Kërkon Gjykatës Kushtetuese Të Shfuqizojë Një Nen Të Ligji…
Avokati I Popullit I Kërkon Gjykatës Kushtetuese Të Shfuqizojë Një Nen Të Ligji…

Institucioni i Avokatit të Popullit i ka dërguar një kërkesë Gjykatës Kushtetuese për shfuqizimin e një neni të ligjit “Për Policinë e Shtetit” që …

 • 19 Shkurt 2021

Avokati I Popullit Merr Pjesë Në Nismën Rajonale Mbi Vlerësimin E Ndikimit Të M…
Avokati I Popullit Merr Pjesë Në Nismën Rajonale Mbi Vlerësimin E Ndikimit Të M…

Avokatja e Popullit Erinda Ballanca dhe Seksioni i Mbrojtjes së të Drejtave të Fëmijëve në Institucionin e Avokatit të Popullit, morën pjesë në takimin rajonal të o…

 • 18 Shkurt 2021

Avokatja E Popullit Promovon Shtimin E Bashkëpunimit Me Kqz Dhe Paraqet Disa Pr…
Avokatja E Popullit Promovon Shtimin E Bashkëpunimit Me Kqz Dhe Paraqet Disa Pr…

Ndërsa zgjedhjet parlamentare të 25 prillit po afrohen, Avokati i Popullit mbetet i interesuar për një mori çështjesh që lidhen me rritjen e standardeve të respektimit të t…

 • 17 Shkurt 2021

Njoftim Për Shtyp Mbi Situatën Në Burgje
Njoftim Për Shtyp Mbi Situatën Në Burgje

Në situatën e krijuar në të gjithë vendin për shkak të kushteve të rënduara atmosferike, me porosi të Avokates së Popullit, Mekanizmi Kombëtar për Paranda…

 • 15 Shkurt 2021