Media

Lajmet e fundit në lidhje me media


Avokatja E Popullit Takon Ambasadorin E Italisë Në Tiranë
Avokatja E Popullit Takon Ambasadorin E Italisë Në Tiranë

Avokatja e Popullit Erinda Ballanca zhvilloi një takim kortezie me Ambasadorin e Republikës së Italisë në Shqipëri, Fabrizio Bucci. Takimi u fokusua në marrdhëniet e veç…

 • 5 Maj 2021

Avokati I Popullit Shënon Ditën Botërore Të Lirisë Së Shtypit
Avokati I Popullit Shënon Ditën Botërore Të Lirisë Së Shtypit

Me rastin e Ditës Botërore të Lirisë së Shtypit institucioni i Avokatit të Popullit solidarizohet me punonjësit e medias në vendin tonë dhe i inkurajon ata të mos i ndal…

 • 3 Maj 2021

Avokati I Popullit Uron Me Rastin E 1 Majit
Avokati I Popullit Uron Me Rastin E 1 Majit

Me rastin e 1 Majit, Ditës së Punëtorëve, Avokati i Popullit uron gjithë punëmarrësit shqiptarë. Puna mbetet forma e vetme e ndershme e sigurimit të jetës dinjitoze, …

 • 1 Maj 2021

Avokatja E Popullit Bashkëbisedon Me Studentë Të Huaj
Avokatja E Popullit Bashkëbisedon Me Studentë Të Huaj

Avokatja e Popullit Erinda Ballanca mori pjesë në seminarin online të Kolegjit të Europës (College of Europe), nga Varshava, Poloni, me studentë të Kampusit Natolin. Ajo mbajti nj&e…

 • 28 Prill 2021

Njoftim I Avokatit Të Popullit
Njoftim I Avokatit Të Popullit

Dita e votimeve ka nisur në Shqipëri. Avokati i Popullit u bashkohet thirrjeve të të gjithë aktorëve që kërkojnë një proces të qetë e të mbarë dhe u …

 • 25 Prill 2021

Njoftim Mbi Ndjekjen E Procesit Zgjedhor Nga Institucioni I Avokatit Të Popullit
Njoftim Mbi Ndjekjen E Procesit Zgjedhor Nga Institucioni I Avokatit Të Popullit

Avokati i Popullit si një institucion i pavarur Kushtetues, ka si shtylla kryesore të veprimtarisë së tij, mbrojtjen, parandalimin e shkeljeve dhe promovimin e të drejtave dhe lirive të lig…

 • 25 Prill 2021

Avokati I Popullit Kerkon Anullimin E Karantinimit Te Shtetasve Qe Vijne Nga Gr…
Avokati I Popullit Kerkon Anullimin E Karantinimit Te Shtetasve Qe Vijne Nga Gr…

Avokati i Popullit kërkon anullimin e urdhërit që pamundëson pjesëmarrjen e qytetarëve shqiptarë që vijnë nga Greqia ose Maqedonia e Veriut për të ushtruar të …

 • 22 Prill 2021

Qëndrim I Avokatit Të Popullit Në Lidhje Me Kompromentimin E Një Numri Të Madh …
Qëndrim I Avokatit Të Popullit Në Lidhje Me Kompromentimin E Një Numri Të Madh …

Duke marrë shkas nga shqetësimet e një numri të madh qytetarësh lidhur me akuzat për mbledhjen dhe përdorimin e të dhënave të tyre personale nga një subjekt politik…

 • 20 Prill 2021

Avokati I Popullit Nis Përgatitjen E Raportit Mbi Ngjarjet Në Thirrë
Avokati I Popullit Nis Përgatitjen E Raportit Mbi Ngjarjet Në Thirrë

Institucioni i Avokatit të Popullit në Shqipëri ka ndjekur në vazhdimësi dhe me vëmendje të posaçme protestën e një numri qytetarësh që protestonin kundë…

 • 15 Prill 2021

Avokati I Popullit Uron Për Ditën Ndërkombëtare Të Romëve
Avokati I Popullit Uron Për Ditën Ndërkombëtare Të Romëve

Data 8 prill është Dita Ndërkombëtare e Romëve. Kjo datë është një kremtim i historisë, traditave dhe kulturës Rome, si edhe një thirrje për përfshir…

 • 8 Prill 2021

Avokati I Popullit Kërkon Përmirësim Të Procedurave Për Të Garantuar Të Drejtën…
Avokati I Popullit Kërkon Përmirësim Të Procedurave Për Të Garantuar Të Drejtën…

Avokati i Popullit ka përpiluar një rekomandim dërguar Ministrisë së Shëndetësisë në lidhje me respektimin dhe realizimin efektiv të së drejtës për inform…

 • 7 Prill 2021

Avokatja E Popullit Takohet Me Kreun E Misionit Të Vëzhgimit Të Osbe/Odihr Për …
Avokatja E Popullit Takohet Me Kreun E Misionit Të Vëzhgimit Të Osbe/Odihr Për …

Avokatja e Popullit Erinda Ballanca zhvilloi sot një takim me shefen e Misionit vëzhgues të OSBE/ODIHR-it për zgjedhjet parlamentare në Shqipëri, Ambasadoren Urszula Gacek. Ambasadorja G…

 • 6 Prill 2021