Media

Lajmet e fundit në lidhje me media


Ne Diten Boterore Per Sindromen Down, Avokati I Popullit Solidarizohet Me Perpj…
Ne Diten Boterore Per Sindromen Down, Avokati I Popullit Solidarizohet Me Perpj…

Dita Botërore për Sindromën Down, synon një ndërgjegjësim, informim dhe promovim në mbrojtje të të drejtave të personave me Sindromën Down, me qëllim realizimi…

 • 21 Mars 2019

Avokati I Popullit Uron Me Rastin E Ditës Botërore Të Frankofonisë
Avokati I Popullit Uron Me Rastin E Ditës Botërore Të Frankofonisë

Me rastin e ditës botërore të frankofonisë Avokatja e Popullit u ftua për të marrë pjesë në një pritje të organizuar nga Ministria për Europën dhe Pun&eum…

 • 20 Mars 2019

Avokati I Popullit Organizon Tryezë Të Rrumbullakët Për Nxitjen E Bashkëpunimit…
Avokati I Popullit Organizon Tryezë Të Rrumbullakët Për Nxitjen E Bashkëpunimit…

Në kuadër të projektit të USAID-it “Transparenca në Sistemin Shëndetësor”, Avokati i Popullit organizoi në Tiranë Tavolinën e Rrumbullakët “Forcim…

 • 15 Mars 2019

Zhvillohet Në Tiranë Mbledhja E Bordit Ekzekutiv Të Shoqatës Së Ombudsmanëve Të…
Zhvillohet Në Tiranë Mbledhja E Bordit Ekzekutiv Të Shoqatës Së Ombudsmanëve Të…

U zhvillua në Tiranë nën kujdesin e Institucionit të Avokatit të Popullit të Shqipërisë mbledhja e bordit ekzekutiv të Shoqatës së Ombudsmanëve të Me…

 • 12 Mars 2019

Avokatja E Popullit Erinda Ballanca Merr Pjesë Në Takimin Vjetor Të Aleancës Gl…
Avokatja E Popullit Erinda Ballanca Merr Pjesë Në Takimin Vjetor Të Aleancës Gl…

Avokatja e Popullit të Shqipërisë, Erinda Ballanca, mori pjesë në takimin vjetor të Aleancës Globale të Institucioneve Kombëtare të të Drejtave të Njeriut (GAN…

 • 6 Mars 2019

Institucioni I Avokatit Te Popullit Ben Percjelljen E Komisionereve Ne Fund Te …
Institucioni I Avokatit Te Popullit Ben Percjelljen E Komisionereve Ne Fund Te …

  Në institucionin e Avokatit të Popullit u zhvillua sot kalimi i stafetës nga komisionerët e Seksionit të Përgjithshëm, Seksionit të Administratës dhe atij të V…

 • 1 Mars 2019

Avokatja E Popullit Merr Pjesë Në Aktivitetet Me Rastin E 20 Vjetorit Të Ombuds…
Avokatja E Popullit Merr Pjesë Në Aktivitetet Me Rastin E 20 Vjetorit Të Ombuds…

  Me rastin e 20 vjetorit të themelimit të institucionit të Ombudsmanit të Greqisë, një delegacion nga institucioni shqiptar i Avokatit të Popullit i kryesuar nga Avokatja Erin…

 • 23 Shkurt 2019

Avokati I Popullit Heton Mbi Përdorimin E Shpërpjesëtuar Të Gazit Lotësjellës S…
Avokati I Popullit Heton Mbi Përdorimin E Shpërpjesëtuar Të Gazit Lotësjellës S…

Institucioni i Avokatit të Popullit ka monitoruar në mënyrë të kujdesshme tubimin e qytetarëve më datë 16.02.2019 si dhe sjelljen e autoriteteve tona ligjzbatuese gjatë dhe p…

 • 18 Shkurt 2019

Avokati I Popullit Është Në Monitorim Të Situatës Gjatë Protestës Në Bulevardin…
Avokati I Popullit Është Në Monitorim Të Situatës Gjatë Protestës Në Bulevardin…

Avokati i Popullit është në monitorim të situatës gjatë protestës në Bulevardin “Dëshmorët e Kombit”. Institucioni bën thirrje për ruajtjen e qe…

 • 16 Shkurt 2019

Avokatja E Popullit Merr Pjese Dhe Adreson Konferencen Mbi Kohezgjatjen E Shqyr…
Avokatja E Popullit Merr Pjese Dhe Adreson Konferencen Mbi Kohezgjatjen E Shqyr…

Konferenca synonte të trajtonte marrdhëniet e punës në gjykatë, pushimet e padrejta nga puna si dhe ngarkesën e madhe që përballojnë gjykatat administrative të cilat tra…

 • 11 Shkurt 2019

Kodi I Drejtësisë Penale Për Të Mitur
Kodi I Drejtësisë Penale Për Të Mitur

Avokati i Popullit tërheq vëmendjen mbi nevojën e respektimit nga ana e raportuesve në media të ndryshme shqiptare, të parimeve të mbrojtjes së jetës private të të …

 • 8 Shkurt 2019

Avokati I Popullit Nis Hetimin Administrativ Mbi Abuzimin Seksual Të Së Miturës…
Avokati I Popullit Nis Hetimin Administrativ Mbi Abuzimin Seksual Të Së Miturës…

Institucioni i Avokatit të Popullit, në datën 4.2.2019, për një shqyrtim sa më objektiv të ngjarjes së rëndë të ndodhur, për abuzimin seksual të të m…

 • 7 Shkurt 2019