Media

Lajmet e fundit në lidhje me media


Video Informuese Dhe Sensibilizuese Lidhur Me Institucionet E Pavarura
Video Informuese Dhe Sensibilizuese Lidhur Me Institucionet E Pavarura

Shoqata Together for Life ka realizuar Videon informuese dhe sensibilizuese lidhur me institucionet e pavarura dhe të specializuara dhe rrugët ligjore se si pacientët mund të kërkojnë mbroj…

 • 25 Shtator 2018

Mbi Inspektimet E Institucionit Të Avokatit Të Popullit Në Burgun E Fierit
Mbi Inspektimet E Institucionit Të Avokatit Të Popullit Në Burgun E Fierit

  Institucioni i Avokatit të Popullit, në ushtrim të kompetencave të veta funksionale, në vazhdën e inspektimeve periodike në burgje (inspektimi i fundit në Fier në d…

 • 20 Shtator 2018

Avokati I Popullit Uron Nxenesit, Mesuesit Dhe Prinderit Ne Diten E Pare Te Shk…
Avokati I Popullit Uron Nxenesit, Mesuesit Dhe Prinderit Ne Diten E Pare Te Shk…

  Me rastin e ditës së parë të shkollës, Avokati i Popullit u uron suksese të gjithë nxënësve dhe arsimtarëve në vendin tonë. Arsimi është…

 • 17 Shtator 2018

Institucioni I Avokatit Të Popullit I Bashkohet Nismës Për Dhurimin Vullnetar T…
Institucioni I Avokatit Të Popullit I Bashkohet Nismës Për Dhurimin Vullnetar T…

  Punonjës dhe përfaqësues të institucionit të Avokatit të Popullit iu bashkuan sot nismës “Aleanca për dhurimin e gjakut” në ndihmë të Kryqit t…

 • 10 Shtator 2018

Avokati I Popullit Organizon Veprimtari Promovuese Me Rastin E Dites Se Shenjte…
Avokati I Popullit Organizon Veprimtari Promovuese Me Rastin E Dites Se Shenjte…

  Me rastin e Ditës së Shenjtërimit të Nënë Terezës, Institucioni i Avokatit të Popullit në bashkëpunim me Ambasadën e Polonisë në Tiranë, zh…

 • 6 Shtator 2018

Avokati I Popullit Dënon Sulmin Ndaj Gazetares Klodiana Lala Dhe Shpreh Solidar…
Avokati I Popullit Dënon Sulmin Ndaj Gazetares Klodiana Lala Dhe Shpreh Solidar…

  Institucioni i Avokatit të Populli dënon sulmin frikësues me armë mbi shtëpinë e prindërve të gazetares Klodiana Lala dhe shpreh solidaritetin me gazetaren. Ësht…

 • 31 Gusht 2018

Avokati I Popullit Vazhdimisht Tërheq Vëmendjen Për Gjendjen Në Spitalet E Kujd…
Avokati I Popullit Vazhdimisht Tërheq Vëmendjen Për Gjendjen Në Spitalet E Kujd…

  Ngjarjet e kohëve të fundit ku në fokus kanë qenë persona me probleme të shëndetit mendor, kanë nxjerrë edhe një herë në pah situatën në in…

 • 24 Gusht 2018

Avokati I Popullit Nis Hetimin Pas Dhunimit Të Një Shtetasi Në Ievp-Në E Fushë …
Avokati I Popullit Nis Hetimin Pas Dhunimit Të Një Shtetasi Në Ievp-Në E Fushë …

  Avokati i Popullit, zj. Erinda Ballanca, ka urdhëruar dje nisjen e hetimit administrativ me inisiativë, për ngjarjen e rëndë, ku shtetasi i dënuar A. L. rezulton të jetë…

 • 1 Gusht 2018

Avokatja E Popullit Mori Pjesë Në Konferencën “Efektet E Reformës Në Sistemin E…
Avokatja E Popullit Mori Pjesë Në Konferencën “Efektet E Reformës Në Sistemin E…

  Avokatja e Popullit Erinda Ballanca mori pjesë sot në Konferencën "Efektet e Reformës në Sistemin e Drejtësisë", e ftuar në një panel juristësh, akad…

 • 26 Korrik 2018

Avokatja E Popullit Të Shqipërisë Solidarizohet Me Kolegun E Greqisë Në Ditën E…
Avokatja E Popullit Të Shqipërisë Solidarizohet Me Kolegun E Greqisë Në Ditën E…

  Avokatja e Popullit Erinda Ballanca i dërgoi sot një mesazh kolegut të saj grek Andreas Pottakis, në shenjë solidariteti ndaj ngjarjeve tragjike të zjarreve që shkaktuan nj&e…

 • 25 Korrik 2018

Avokati I Popullit I Rekomandon Policisë Që Të Thjeshtojë Dhe Qartësojë Për Qyt…
Avokati I Popullit I Rekomandon Policisë Që Të Thjeshtojë Dhe Qartësojë Për Qyt…

  Në një Rekomandim që Institucioni i Avokatit të Popullit i dërgoi Policisë së Shtetit, kërkohet që qytetarëve t’u vihen në dispozicion modelarë…

 • 18 Korrik 2018

Avokatja E Popullit Merr Pjesë Në Tryezën Ndër-Institucionale "Fuqizimi I Insti…
Avokatja E Popullit Merr Pjesë Në Tryezën Ndër-Institucionale "Fuqizimi I Insti…

  Avokatja e Popullit, znj.Erinda Ballanca mori pjesë sot në një tryezë ndërinstitucionale të organizuar nga USAID mbi rolin e institucioneve të pavarura sic është ed…

 • 9 Korrik 2018