Media

Lajmet e fundit në lidhje me media


Avokati I Popullit Solidarizohet Me Nismën Për 16 Ditët E Aktivizmit Kundër Dhu…
Avokati I Popullit Solidarizohet Me Nismën Për 16 Ditët E Aktivizmit Kundër Dhu…

Në Ditën Ndërkombëtare për Eliminimin e Dhunës ndaj Grave, Avokati i Populli i bashkohet zërit të çdo individi, komuniteti dhe organizate në angazhimin e palëkund…

 • 24 Nëntor 2023

Projekt-Buxheti 2024, Avokatja E Popullit Raporton Në Seancën Dëgjimore Të Komi…
Projekt-Buxheti 2024, Avokatja E Popullit Raporton Në Seancën Dëgjimore Të Komi…

Avokatja e Popullit, znj. Erinda Ballanca ka raportuar sot gjatë një seance online për Komisionin Parlamentar të Çështjeve Ligjore mbi projekt-buxhetin për vitin 2024 dhe ecurinë…

 • 23 Nëntor 2023

Avokatja E Popullit Takon Ambasadoren E Kanadasë Në Shqipëri, Znj. Elissa Golbe…
Avokatja E Popullit Takon Ambasadoren E Kanadasë Në Shqipëri, Znj. Elissa Golbe…

Avokatja e Popullit znj. Erinda Ballanca ka pritur sot në një takim Ambasadoren e Kanadasë në Shqipëri, znj. Elissa Golberg.   Gjatë takimit, Znj. Ballanca dhe Ambasadorja Golber…

 • 23 Nëntor 2023

Avokatja E Popullit Erinda Ballanca Mori Sot Pjesë Në Forumin E Hapur "Advokimi…
Avokatja E Popullit Erinda Ballanca Mori Sot Pjesë Në Forumin E Hapur "Advokimi…

“Shtëpia e Evropës” mirëpriti sot forumin e hapur “Advokimi për Ndryshim: Ndihmë juridike falas për viktimat e dhunës me bazë gjinore dhe grupet në nevoj&eu…

 • 23 Nëntor 2023

Dita Botërore E Fëmijëve, Avokati I Popullit Çel Dyert Për Ekspozitën E Veçantë…
Dita Botërore E Fëmijëve, Avokati I Popullit Çel Dyert Për Ekspozitën E Veçantë…

Sot, në Ditën Botërore të të Drejtave të Fëmijëve në Institucioni i Avokatit të Popullit organizoi veprimtarinë promovuese me titull “Së bashku me fë…

 • 20 Nëntor 2023

Respektimi I Të Drejtave Të Fëmijëve", Avokati I Popullit Mirëpret Një Grup Nxë…
Respektimi I Të Drejtave Të Fëmijëve", Avokati I Popullit Mirëpret Një Grup Nxë…

Avokatja e Popullit, znj. Erinda Ballanca, së bashku me znj. Olta Aliaj, Komisionere e Seksionit për Mbrojtjen dhe Promovimin e të Drejtave të Fëmijëve, pritën sot në ambientet e …

 • 16 Nëntor 2023

Avokatja E Popullit, Znj. Ballanca Merr Pjesë Në Webinar: "Fuqia Rekomanduese E…
Avokatja E Popullit, Znj. Ballanca Merr Pjesë Në Webinar: "Fuqia Rekomanduese E…

Avokatja e Popullit, znj. Erinda Ballanca, ishte pjesë e një paneli të rëndësishëm me homologë dhe ekspertë në webinarin e organizuar nga Institucioni i Mediatorit të Mb…

 • 15 Nëntor 2023

Avokatja E Popullit, Znj. Erinda Ballanca, Takon Studentët E Fakultetit Të Drej…
Avokatja E Popullit, Znj. Erinda Ballanca, Takon Studentët E Fakultetit Të Drej…

Avokatja e Popullit, Znj. Erinda Ballanca zhvilloi sot një takim me studentët e Fakultetit të Drejtësisë.   Gjatë takimit, Znj. Ballanca ka theksuar rëndësinë e di…

 • 14 Nëntor 2023

Konferenca E 14-Të Ndërkombëtare E Institucioneve Kombëtare Të Të Drejtave Të N…
Konferenca E 14-Të Ndërkombëtare E Institucioneve Kombëtare Të Të Drejtave Të N…

Institucionet Kombëtare të të Drejtave të Njeriut (NHRI) nga e gjithë bota u mblodhën në Konferencën e 14-të Ndërkombëtare me temën "Tortura dhe keqtrajti…

 • 8 Nëntor 2023

Reagim I Avokatit Të Popullit Lidhur Me Rastin E Investiguar Nga Emisioni “Stop…
Reagim I Avokatit Të Popullit Lidhur Me Rastin E Investiguar Nga Emisioni “Stop…

Avokati i Popullit ndërmori me iniciativë trajtimin e rastit të publikuar në emisionin investigativ “STOP”, në televizionin kombëtar “Klan” të ushtrimit të…

 • 7 Nëntor 2023

Zhvillohet Takimi I Byrosë Së Ganhri-T (Aleanca Globale E Institucioneve Kombët…
Zhvillohet Takimi I Byrosë Së Ganhri-T (Aleanca Globale E Institucioneve Kombët…

Avokatja e  Popullit, Znj. Erinda Ballanca ka marrë pjesë në takimin e byrosë së GANHRI-t (Aleanca Globale e Institucioneve Kombëtare të të Drejtave të Njeriut). &n…

 • 6 Nëntor 2023

Deklaratë E Byrosë Së Rrjetit Evropian Të Ombudsmanit Për Fëmijët (Enoc) Mbi Sh…
Deklaratë E Byrosë Së Rrjetit Evropian Të Ombudsmanit Për Fëmijët (Enoc) Mbi Sh…

DEKLARATË E BYROSË SË RRJETIT EVROPIAN TË OMBUDSMANIT PËR FËMIJËT (ENOC) MBI SHKELJET MASIVE, TË PAPRECEDENTA DHE TË RËNDA TË TË DREJTAVE TË FËMIJ&Eu…

 • 4 Nëntor 2023