Media

The latest news from Media


Avokati I Popullit Është Në Monitorim Të Situatës Gjatë Protestës Në Bulevard...
Avokati I Popullit Është Në Monitorim Të Situatës Gjatë Protestës Në Bulevard...

Avokati i Popullit është në monitorim të situatës gjatë protestës në Bulevardin “Dëshmorët e Kombit”.

 • 16 February 2019

Avokatja E Popullit Merr Pjese Dhe Adreson Konferencen Mbi Kohezgjatjen E Shq...
Avokatja E Popullit Merr Pjese Dhe Adreson Konferencen Mbi Kohezgjatjen E Shq...

Avokatja e Popullit, Erinda Ballanca ishte e ftuar sot në Konferencën "Kohëzgjatja e Shqyrtimit Gjyqësor Administrativ" e cila u organizua nga shoqata Infocip. Konferenca synonte t&eum...

 • 11 February 2019

Kodi I Drejtësisë Penale Për Të Mitur
Kodi I Drejtësisë Penale Për Të Mitur

Avokati i Popullit tërheq vëmendjen mbi nevojën e respektimit nga ana e raportuesve në media të ndryshme shqiptare, të parimeve të mbrojtjes së jetës private të të...

 • 8 February 2019

The Content Of This Article Is Available Only In Albanian
The Content Of This Article Is Available Only In Albanian

The content of this article is available only in Albanian

 • 7 February 2019

Avokatja E Popullit Bashkëbisedon Me Një Grup Aktivist Studentësh
Avokatja E Popullit Bashkëbisedon Me Një Grup Aktivist Studentësh

Institucioni i Avokatit të Popullit u vizitua sot nga anëtarë të një grupimi studentor të përfshirë në lëvizjen e fundit për ndryshime në sistemin e arsimit ...

 • 5 February 2019

Avokati I Popullit I Shqetësuar Për Rritjen E Çmimit Të Shërbimit Dentar
Avokati I Popullit I Shqetësuar Për Rritjen E Çmimit Të Shërbimit Dentar

Institucioni i Avokatit të Popullit ka mësuar me shqetësim rreth urdhërit të Asamblesë Kombëtare të Urdhërit të Stomatologëve lidhur me rritjen e çmimeve d...

 • 24 January 2019

Avokati I Popullit I Shqetësuar Për Qasjen Represive Ndaj Protestave Studentore
Avokati I Popullit I Shqetësuar Për Qasjen Represive Ndaj Protestave Studentore

Avokati i Popullit shpreh shqetësimin për qasjen represive ndaj formave të ndryshme të protestës së një numri studentësh shqiptarë të cilët kërkojnë plo...

 • 14 January 2019

Avokati I Popullit Kërkon Masa Të Menjëhershme Për Sigurimin E Ngrohjes Dhe S...
Avokati I Popullit Kërkon Masa Të Menjëhershme Për Sigurimin E Ngrohjes Dhe S...

Në zbatim të urdhërit të Avokatit të Popullit nisur nga informacionet e medias se disa të burgosur të Institucionit të Ekzekutimit të Vendimit Penal (IEVP) Fushë-Kruj&...

 • 10 January 2019

Avokati I Popullit Shpreh Shqetësimin Për Kufizimin E Të Drejtës Së Qytetarëv...
Avokati I Popullit Shpreh Shqetësimin Për Kufizimin E Të Drejtës Së Qytetarëv...

Institucioni i Avokatit të Popullit i ka tërhequr vëmendjen Drejtorisë Vendore të Policisë në Tiranë, se ajo nuk mund të ndalojë zhvillimin e protestës së di...

 • 27 December 2018

Avokati I Popullit U Uron Qytetarëve Tanë Një Sezon Të Gëzueshëm Festash!
Avokati I Popullit U Uron Qytetarëve Tanë Një Sezon Të Gëzueshëm Festash!

Avokati i Popullit u uron qytetarëve tanë një sezon të gëzueshëm festash! Me këtë kartolinë të përgatitur në një ditë të shënuar për...

 • 25 December 2018

Avokati I Popullit Dhe Osbe Organizojnë Konferencën E Përbashkët
Avokati I Popullit Dhe Osbe Organizojnë Konferencën E Përbashkët

  “Përhapja e radikalizmit dhe ekstremizmit të dhunshëm në shoqëri është një sfidë e cila në shumë mënyra i prek të gjitha institucionet e...

 • 21 December 2018

Avokati I Popullit Organizon Festën E Fundvitit Me Fëmijët Me Aftësi Të Kufiz...
Avokati I Popullit Organizon Festën E Fundvitit Me Fëmijët Me Aftësi Të Kufiz...

  Në emër të misionit fisnik që institucioni i Avokatit të Popullit bart për mbrojtjen dhe promovimin e të drejtave të fëmijëve, në prag të këti...

 • 20 December 2018