Media

Lajmet e fundit në lidhje me media


Avokatja E Popullit, Në Konferencën "Forcimi I Zbatimit Të Kartës Evropiane Të …
Avokatja E Popullit, Në Konferencën "Forcimi I Zbatimit Të Kartës Evropiane Të …

Avokatja e Popullit, znj. Erinda Ballanca iu përgjigj pozitivisht ftesës së Agjencisë së Bashkimit Evropian për të Drejtat Themelore (FRA), për të referuar në konferenc&…

 • 23 Shkurt 2024

Inkriminimi Dhe Procesi I Vetëpastrimit Të Policisë, Në Fokusin E Analizës Së A…
Inkriminimi Dhe Procesi I Vetëpastrimit Të Policisë, Në Fokusin E Analizës Së A…

Avokatja e Popullit, znj. Erinda Ballanca ishte një zë mjaft i rëndësishëm gjatë njërit prej episodeve hulumtues të programit “31 Minuta”, i transmetuar në prime …

 • 21 Shkurt 2024

Forcimi I Sundimit Të Ligjit, Demokracisë Dhe Të Drejtave Të Njeriut Në Vendet …
Forcimi I Sundimit Të Ligjit, Demokracisë Dhe Të Drejtave Të Njeriut Në Vendet …

Avokatja e Popullit, znj. Erinda Ballanca përfaqësoi Shqipërinë në tryezën e rrumbullakët të mbledhur në Parlamentin Evropian, ku Institucionet Kombëtare të të…

 • 21 Shkurt 2024

Gjykata Kushtetuese Prezanton Udhërrëfyesin Për Jurisprudencën E Saj, Lidhur Me…
Gjykata Kushtetuese Prezanton Udhërrëfyesin Për Jurisprudencën E Saj, Lidhur Me…

Lajm mjaft i mirë sot prezantimi në Gjykatën Kushtetuese i Udhërrëfyesit për Jurisprudencën e kësaj gjykate, lidhur me Ankimin Kushtetues Individual.   Kjo nismë, …

 • 21 Shkurt 2024

Mesazh I Avokatit Të Popullit Në Kuadër Të Ditës Ndërkombëtare Të Gjuhës Amtare
Mesazh I Avokatit Të Popullit Në Kuadër Të Ditës Ndërkombëtare Të Gjuhës Amtare

Gëzuar Ditën e Gjuhës Amtare!   Ajo ka fuqinë të përbashkojë, frymëzojë dhe të mbrojë vlerat tona kulturore.   Në këtë ditë…

 • 21 Shkurt 2024

Protesta E 20 Shkurtit, Avokatit I Popullit Monitorim Në Terren Gjatë Zhvillimi…
Protesta E 20 Shkurtit, Avokatit I Popullit Monitorim Në Terren Gjatë Zhvillimi…

Institucioni i Avokatit të Popullit ka monitoruar protestën e organizuar nga opozita në Tiranë.   Në terren përgjatë gjithë kësaj proteste kanë qenë 4 gr…

 • 20 Shkurt 2024

Takimi I Avokates Së Popullit Me Ambasadorin E Suedisë, Sh.T.Z Niklas Ström
Takimi I Avokates Së Popullit Me Ambasadorin E Suedisë, Sh.T.Z Niklas Ström

Avokatja e Popullit, znj. Erinda Ballanca, zhvilloi një takim me Ambasadorin e Suedisë në Shqipëri, shkëlqesinë e tij z. Niklas Ström.    Gjatë takimit u diskutua …

 • 7 Shkurt 2024

Shfrytëzimi Seksual I Të Miturve Avokati I Popullit Thekson Rekomandimet E Përc…
Shfrytëzimi Seksual I Të Miturve Avokati I Popullit Thekson Rekomandimet E Përc…

Avokati i Popullit, në ushtrim të mandatit të tij kushtetues, ka ndërmarrë një qëndrim proaktiv duke nisur me iniciativë hetimin e rastit të rëndë të denoncuar…

 • 26 Janar 2024

Një Ditë Portokalli Në Çdo Muaj, Avokatja E Popullit Apelon: “Vlerësimi Për Gra…
Një Ditë Portokalli Në Çdo Muaj, Avokatja E Popullit Apelon: “Vlerësimi Për Gra…

Avokatja e Popullit, znj. Erinda Ballanca ka adresuar sot në rrjetet sociale një thirrje të fortë për reflektim dhe sensibilizim të shoqërisë në lidhje me dhunën ndaj gr…

 • 25 Janar 2024

Mesazh I Avokates Se Popullit Ne Diten Nderkombetare Te Arsimit
Mesazh I Avokates Se Popullit Ne Diten Nderkombetare Te Arsimit

Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Arsimit, në cilësinë time si Avokate e Popullit, dëshiroj të theksoj se edukimi është një e drejtë themelore e ç…

 • 24 Janar 2024

Kërcënimi Ndaj Gjyqtares Arnisa Këlliçi, Reagon Avokatja E Popullit: "Veprim Që…
Kërcënimi Ndaj Gjyqtares Arnisa Këlliçi, Reagon Avokatja E Popullit: "Veprim Që…

Avokati i Popullit dënon ngjarjen e rëndë ndaj gjyqtares Arnisa Këlliçi, veprim që ka për qëllim të cënojë dhënien e drejtësisë.   Nd&eu…

 • 22 Janar 2024

Avokatja E Popullit Merr Pjesë Në Jurinë Vlerësuese Të Konkursit Për Gjyqin Imi…
Avokatja E Popullit Merr Pjesë Në Jurinë Vlerësuese Të Konkursit Për Gjyqin Imi…

Avokatja e Popullit, Znj. Erinda Ballanca, ishte pjesë përbërëse në jurinë e vlerësimit për Konkursin e 10-të Kombëtar "Gjyqi Simulues i Gjykatës Evropiane p&e…

 • 22 Dhjetor 2023