Media

Lajmet e fundit në lidhje me media


Avokati I Popullit Harton Raport Mbi Shfrytëzimin E Punës Së Fëmijëve Në Bulqizë
Avokati I Popullit Harton Raport Mbi Shfrytëzimin E Punës Së Fëmijëve Në Bulqizë

Institucioni i Avokatit të Popullit në mbështetje të nenit 37 , të ligjit nr. 8454 datë 4.2.1999 “Për Avokatin e Popullit” të ndryshuar, me nismën e tij, ka p&eum…

 • 10 Nëntor 2018

Avokati I Popullit Kërkon Shpjegime Nga Autoritetet Zyrtare Mbi Situatën E Krij…
Avokati I Popullit Kërkon Shpjegime Nga Autoritetet Zyrtare Mbi Situatën E Krij…

  Institucioni i Avokatit të Popullit u ka kërkuar autoriteteve të ALUIZN-it, Autoritetit Rrugor dhe Bashkisë së Tiranës sqarime mbi situatën e krijuar në zonën e Ast…

 • 10 Nëntor 2018

Institucioni I Avokatit Te Popullit Nxjerr Rekomandim Per Respektimin E Te Drej…
Institucioni I Avokatit Te Popullit Nxjerr Rekomandim Per Respektimin E Te Drej…

Në institucionin e Avokatit të Popullit në datën 04.04.2018 ka bërë ankesë një grup i punonjësve të Policisë së Burgjeve, efektivë të Institucionit t…

 • 31 Tetor 2018

Avokati I Popullit Mbështet Iniciativën E Sensibilizimit Mbi Çështjet E Trafiki…
Avokati I Popullit Mbështet Iniciativën E Sensibilizimit Mbi Çështjet E Trafiki…

  Në ditën e dytë të aktivitetit “Handle with Care”, në Shkodër, mori pjesë komisionerja e Avokatit të Popullit, Ermonela Xhafa. E emocionur ajo përshkroi…

 • 27 Tetor 2018

Avokati I Popullit Me Rastin E Dites Se Kombeve Te Bashkuara
Avokati I Popullit Me Rastin E Dites Se Kombeve Te Bashkuara

  Institucioni i Avokatit të Popullit përshëndet ditën e Kombeve të Bashkuara dhe shpreh mirënjohjen për partneritetin në rritje me agjencitë e kësaj organizate …

 • 25 Tetor 2018

Institucioni Shqiptar I Avokatit Te Popullit Zgjidhet Ne Bordin Drejtues Te Dy …
Institucioni Shqiptar I Avokatit Te Popullit Zgjidhet Ne Bordin Drejtues Te Dy …

  Nga dita e sotme, Avokati i Popullit të Shqipërisë është pjesë e bordit të Rrjetit Europian të Institucioneve Kombëtare të të Drejtave të Njeriut (EN…

 • 24 Tetor 2018

Avokatja E Popullit Merr Pjese Ne "Samitin E Vajzave", Ne Solidaritet Me Perpje…
Avokatja E Popullit Merr Pjese Ne "Samitin E Vajzave", Ne Solidaritet Me Perpje…

  Avokatja e Popullit Erinda Ballanca iu bashkua sot nismës "Samiti i vajzave" të organizuar nga disa shoqata të shoqërisë civile me synim fuqizimin e grave dhe vajzave në…

 • 11 Tetor 2018

Prezantohet Aplikacioni "Avokati I Popullit" Per Pritjen E Ankesave Te Qytetare…
Prezantohet Aplikacioni "Avokati I Popullit" Per Pritjen E Ankesave Te Qytetare…

  Institucioni i Avokatit të Popullit paraqiti sot për publikun aplikacionin për telefonat inteligjentë me të njëjtin emër. Aplikacioni “Avokati i Popullit” ka p&eu…

 • 10 Tetor 2018

Avokati I Popullit Nis Hetim Të Pavarur Në Lidhje Me Sjelljen E Policisë Gjatë …
Avokati I Popullit Nis Hetim Të Pavarur Në Lidhje Me Sjelljen E Policisë Gjatë …

  Në mediat e shkruara, konkretisht në gazetën “Panorama”, është publikuar një artikull “Shkolla e mbyllur në Mengel, policia u kërkon banorëve t&eu…

 • 3 Tetor 2018

Konferencën E Institutit Ndërkombëtar Të Ombudsmanëve
Konferencën E Institutit Ndërkombëtar Të Ombudsmanëve

  E ftuar nga Ombudsmanët Federalë të Belgjikës, Avokatja e Popullit të Shqipërisë Erinda Ballanca në cilësinë e Presidentes së Shoqatës së Ombuds…

 • 3 Tetor 2018

Avokati I Popullit Nis Hetimin Me Iniciativë Në Lidhje Me Pretendimet Për Ushtr…
Avokati I Popullit Nis Hetimin Me Iniciativë Në Lidhje Me Pretendimet Për Ushtr…

  Institucioni i Avokatit të Popullit në zbatim të detyrimit të tij kushtetues dhe ligjor, ka nisur hetimin administrativ në lidhje me pretendimet e publikuara në media për ush…

 • 28 Shtator 2018

Avokati I Popullit Mori Pjesë Sot Në Aktivitetin E Shoqatës World Vision
Avokati I Popullit Mori Pjesë Sot Në Aktivitetin E Shoqatës World Vision

Avokatja e Popullit Erinda Ballanca, mori pjesë sot në aktivitetin e shoqatës World Vision “Duhet e gjithë bota për të ndalur dhunën ndaj fëmijëve” pranë amb…

 • 28 Shtator 2018