Media

Lajmet e fundit në lidhje me media


Institucioni I Avokatit Te Popullit Prezanton Ne Kuvend Raportin E Punes Per Vi…
Institucioni I Avokatit Te Popullit Prezanton Ne Kuvend Raportin E Punes Per Vi…

Eshtë prezantuar sot në Kuvendin e Shqipërisë Raporti Vjetor i Institucionit të Avokatit të Popullit. Raporti është paraqitur nga kreu i institucionit, Avokatja e Popullit Erin…

 • 21 Maj 2019

Avokati I Popullit Mikpret Përfaqësues Të Kuvendit, Zyrës Së Un, Këshillit Të E…
Avokati I Popullit Mikpret Përfaqësues Të Kuvendit, Zyrës Së Un, Këshillit Të E…

Në institucionin e Avokatit të Popullit u zhvillua sot dita e hapur në kuadrin e javës kundër homofobisë. Në fjalën e saj të mirëseardhjes, Avokatja e Popullit Erinda Ba…

 • 13 Maj 2019

Raportim I Avokatit Të Popullit Për Zhvillimet Gjatë Protestës Së Mbrëmjes Së D…
Raportim I Avokatit Të Popullit Për Zhvillimet Gjatë Protestës Së Mbrëmjes Së D…

Avokati i Popullit ka ndjekur dinamikën e protestës së zhvilluar mbrëmjen e djeshme si dhe vazhdimësinë e sjelljes së institucioneve ligjzbatuese gjatë procedurave të ndalime…

 • 12 Maj 2019

Avokati I Popullit Rekomandim Per Gazetaren Angleze George-Lucas
Avokati I Popullit Rekomandim Per Gazetaren Angleze George-Lucas

Rekomandim për revokimin e vendimit të datës 05.02.2019 të komisionit përkatës të DVKM Tiranë për pjesën e vendosjes së gjobës administrative aplikueses Opheli…

 • 9 Maj 2019

Avokatja E Popullit Merr Pjesë Në Konferencën Ndërkombëtare Dedikuar Kërkimit S…
Avokatja E Popullit Merr Pjesë Në Konferencën Ndërkombëtare Dedikuar Kërkimit S…

Avokatja e Popullit Erinda Ballanca adresoi sot konferencën ndërkombëtare shkencore “Politikat e integruara mbi kërkimin shkencor dhe inovacionin”. “Sigurisht, kemi nevojë p…

 • 8 Maj 2019

Publikohet Rekomandim Mbi Gjuhën E Urrjejtes
Publikohet Rekomandim Mbi Gjuhën E Urrjejtes

Equinet – the European Network of Equality Bodies, Rrjeti Europian i Organeve të Barazisë, në bashkëpunim me Komisionerin për Mbrojtjen nga Diskriminimi️ prezantuan “Rekomandimi…

 • 6 Maj 2019

Avokati I Popullit Raporton Mbi Protestën E Ditës Së Djeshme Dhe Arrestimet Pas…
Avokati I Popullit Raporton Mbi Protestën E Ditës Së Djeshme Dhe Arrestimet Pas…

Institucioni i Avokatit të Popullit ka vëzhguar me vëmendje edhe protestën e mbrëmjes së djeshme ashtu si edhe çdo protestë tjetër të mëparshme javët e fundi…

 • 14 Prill 2019

Avokati I Popullit Inkurajon Angazhimin E Shoqërisë Civile, Publikut Dhe Medias…
Avokati I Popullit Inkurajon Angazhimin E Shoqërisë Civile, Publikut Dhe Medias…

Avokati i Popullit e inkurajon procesin e nisur nga Këshilli i Emërimeve në Drejtësi, për marrjen e opinioneve në lidhje me kandidaturat për anëtarëve të Gjykatës K…

 • 6 Prill 2019

Komisioni I Venecias Miraton Dokumentin Per Mbrojtjen E Institucionit Te Avokat…
Komisioni I Venecias Miraton Dokumentin Per Mbrojtjen E Institucionit Te Avokat…

Në datat 15-16 mars 2019 u zhvillua në Venecia sesioni i 118-të plenar i Komisionit Europian për Demokraci nëpërmjet Ligjit (Komisioni i Venecias). Gjatë sesionit, Komisioni i Venec…

 • 4 Prill 2019

Avokati I Popullit Raporton Në Sesionin Paraprak Të Mekanizmit Të Këshillit Të …
Avokati I Popullit Raporton Në Sesionin Paraprak Të Mekanizmit Të Këshillit Të …

Në datat 2 – 5 prill 2019 po zhvillohet ne Gjeneve: Sesioni paraprak i 33 i Mekanizmit te Keshillit te te Drejtave te Njeriut per Rishikimin Periodik Universal (UPR), ne kuader te ciklit te trete te monitorim…

 • 4 Prill 2019

Fjala E Avokates Se Popullit Ne Side Eventin E Dcaf Gjate Forumit Rajonal Te Un…
Fjala E Avokates Se Popullit Ne Side Eventin E Dcaf Gjate Forumit Rajonal Te Un…

Të nderuar kolegë, pjesëmarrës në forumin rajonal të UN ECE! Të dashur të pranishëm në këtë event. Së pari jam e impresionuar nga kujdesi që ag…

 • 22 Mars 2019

Avokatja E Popullit Erinda Ballanca Adreson Kombet E Bashkuara Në Emër Të Rrjet…
Avokatja E Popullit Erinda Ballanca Adreson Kombet E Bashkuara Në Emër Të Rrjet…

Duke adresuar Forumin Rajonal të UN ECE në mbyllje të punimeve, në sesionin me temë “Bashkimi i pikave: Avancimi drejt fuqizimit, përfshirjes dhe barazisë në rajon&rdqu…

 • 22 Mars 2019