Avokati I Popullit Solidarizohet Me Nismën Për 16 Ditët E A…
Avokati I Popullit Solidarizohet Me Nismën Për 16 Ditët E Aktivizmit Kundër Dhunës Ndaj Grave

Në Ditën Ndërkombëtare për Eliminimin e Dhunës ndaj Grave, Avokati i Populli i bashkohet zërit të çdo individi, komuniteti dhe organizate në angazhimin e palëkund…

  • 24 Nëntor 2023
Projekt-Buxheti 2024, Avokatja E Popullit Raporton Në Seanc…
Projekt-Buxheti 2024, Avokatja E Popullit Raporton Në Seancën Dëgjimore Të Komisionit Për Çështjet Ligjore

Avokatja e Popullit, znj. Erinda Ballanca ka raportuar sot gjatë një seance online për Komisionin Parlamentar të Çështjeve Ligjore mbi projekt-buxhetin për vitin 2024 dhe ecurinë…

  • 23 Nëntor 2023
Avokatja E Popullit Takon Ambasadoren E Kanadasë Në Shqipër…
Avokatja E Popullit Takon Ambasadoren E Kanadasë Në Shqipëri, Znj. Elissa Golberg

Avokatja e Popullit znj. Erinda Ballanca ka pritur sot në një takim Ambasadoren e Kanadasë në Shqipëri, znj. Elissa Golberg.   Gjatë takimit, Znj. Ballanca dhe Ambasadorja Golber…

  • 23 Nëntor 2023
Avokatja E Popullit Erinda Ballanca Mori Sot Pjesë Në Forum…
Avokatja E Popullit Erinda Ballanca Mori Sot Pjesë Në Forumin E Hapur "Advokimi Për Ndryshim: Ndihmë Juridike Falas Për Viktimat E Dhunës Me Bazë Gjinore Dhe Grupet Në Nevojë".

“Shtëpia e Evropës” mirëpriti sot forumin e hapur “Advokimi për Ndryshim: Ndihmë juridike falas për viktimat e dhunës me bazë gjinore dhe grupet në nevoj&eu…

  • 23 Nëntor 2023