Avokati I Popullit Ngre Zërin Për Rrezikun E Intensifikimit…
Avokati I Popullit Ngre Zërin Për Rrezikun E Intensifikimit Të Dhunës Ndaj Grave Në Kushtet E Izolimit Të Imponuar Nga Covid-19

Institucioni i Avokatit të Popullit, në ushtrim të mandatit të tij kushtetues, për parandalimin e shkeljes, mbrojtjen dhe promovimin e të drejtave të njeriut, në situatën kri…

  • 7 Prill 2020
Avokati I Popullit Kërkon Të Mos Cënohet Në Mënyrë Jopropor…
Avokati I Popullit Kërkon Të Mos Cënohet Në Mënyrë Joproporcionale E Drejta E Shtetasve Shqiptarë Që Kanë Mbetur Të Bllokuar Në Kufijtë Tokësorë Për Të Hyrë Në Atdhe

Institucioni i Avokatit të Popullit është duke monitoruar me shumë vëmendje masat e marra nga autoritetet shqiptare për të mundësuar riatdhesimin e një numri shtetasish shqip…

  • 5 Prill 2020
Avokati I Popullit Kërkon Marrjen E Masave Në Shërbim Të Sh…
Avokati I Popullit Kërkon Marrjen E Masave Në Shërbim Të Shtetasve Gjatë Kufizimit Të Së Drejtës Për Lëvizje

Institucioni i Avokatit të Popullit u ka kërkuar me anë të një rekomandimi disa institucioneve marrjen e disa masave për të siguruar ardhjen në ndihmë shtetasve sa i p&e…

  • 31 Mars 2020
Komiteti I Ekspertëve Mbi Mjedisin E Medias Dhe Reformën Pr…
Komiteti I Ekspertëve Mbi Mjedisin E Medias Dhe Reformën Pranë Këshillit Të Evropës, Thirrje Vendeve Për Të Garantuar Lirinë E Shprehjes Dhe Të Informimit Për Mediat E Pavarura Gjatë Pandemisë Së Covid-19

Komiteti i Ekspertëve mbi Mjedisin e Medias dhe Reformën pranë Këshillit të Evropës (KiE), në një deklaratë publike lidhur me lirinë e shprehjes dhe informimin në k…

  • 27 Mars 2020