Avokati I Popullit Shpreh Shqetësimin Për Kufizimin E Të ...
Avokati I Popullit Shpreh Shqetësimin Për Kufizimin E Të Drejtës Së Qytetarëve Për Tubime Paqësore.

Institucioni i Avokatit të Popullit i ka tërhequr vëmendjen Drejtorisë Vendore të Policisë në Tiranë, se ajo nuk mund të ndalojë zhvillimin e protestës së di...

  • 27 December 2018
Avokati I Popullit U Uron Qytetarëve Tanë Një Sezon Të Gë...
Avokati I Popullit U Uron Qytetarëve Tanë Një Sezon Të Gëzueshëm Festash!

Avokati i Popullit u uron qytetarëve tanë një sezon të gëzueshëm festash! Me këtë kartolinë të përgatitur në një ditë të shënuar për...

  • 25 December 2018
Avokati I Popullit Dhe Osbe Organizojnë Konferencën E Për...
Avokati I Popullit Dhe Osbe Organizojnë Konferencën E Përbashkët

  “Përhapja e radikalizmit dhe ekstremizmit të dhunshëm në shoqëri është një sfidë e cila në shumë mënyra i prek të gjitha institucionet e...

  • 21 December 2018
Avokati I Popullit Organizon Festën E Fundvitit Me Fëmijë...
Avokati I Popullit Organizon Festën E Fundvitit Me Fëmijët Me Aftësi Të Kufiziuar

  Në emër të misionit fisnik që institucioni i Avokatit të Popullit bart për mbrojtjen dhe promovimin e të drejtave të fëmijëve, në prag të këti...

  • 20 December 2018