Media

Lajmet e fundit në lidhje me media


Avokati I Popullit U Uron Qytetarëve Tanë Një Sezon Të Gëzueshëm Festash!
Avokati I Popullit U Uron Qytetarëve Tanë Një Sezon Të Gëzueshëm Festash!

Avokati i Popullit u uron qytetarëve tanë një sezon të gëzueshëm festash! Me këtë kartolinë të përgatitur në një ditë të shënuar për f…

 • 25 Dhjetor 2018

Avokati I Popullit Dhe Osbe Organizojnë Konferencën E Përbashkët
Avokati I Popullit Dhe Osbe Organizojnë Konferencën E Përbashkët

  “Përhapja e radikalizmit dhe ekstremizmit të dhunshëm në shoqëri është një sfidë e cila në shumë mënyra i prek të gjitha institucionet e s…

 • 21 Dhjetor 2018

Avokati I Popullit Organizon Festën E Fundvitit Me Fëmijët Me Aftësi Të Kufiziu…
Avokati I Popullit Organizon Festën E Fundvitit Me Fëmijët Me Aftësi Të Kufiziu…

  Në emër të misionit fisnik që institucioni i Avokatit të Popullit bart për mbrojtjen dhe promovimin e të drejtave të fëmijëve, në prag të këtij …

 • 20 Dhjetor 2018

Avokati I Popullit Dënon Kërcënimet Ndaj Gazetarit Ylli Rakipi Dhe Klimën Intim…
Avokati I Popullit Dënon Kërcënimet Ndaj Gazetarit Ylli Rakipi Dhe Klimën Intim…

  Institucioni i Avokatit të Popullit bën thirrje që sa më shpejt të zbardhen rrethanat, autorët dhe frymëzuesit e kërcënimeve të denoncuara nga gazetari dhe mod…

 • 19 Dhjetor 2018

Avokati I Popullit Prej Dy Vjetësh Kërkon Që Të Përgjysmohen Ose Të Hiqen Tarif…
Avokati I Popullit Prej Dy Vjetësh Kërkon Që Të Përgjysmohen Ose Të Hiqen Tarif…

Institucioni i Avokatit të Popullit prej dy vjetësh kërkon që të përgjysmohen ose të hiqen tarifat e studimit për kategoritë e studentëve që vijnë nga shtresa …

 • 17 Dhjetor 2018

Zhvillon Punimet Në Tiranë Konferenca Vjetore E Institucionit Të Avokatit Të Po…
Zhvillon Punimet Në Tiranë Konferenca Vjetore E Institucionit Të Avokatit Të Po…

  U zhvillua sot në Tiranë Konferenca Vjetore e Institucionit të Avokatit të Popullit. E shënjuar në një datë të rëndësishme e cila koincidon me 70 vjetorin…

 • 11 Dhjetor 2018

70 Vjetori I Deklaratës Universale Të Të Drejtave Të Njeriut
70 Vjetori I Deklaratës Universale Të Të Drejtave Të Njeriut

Me rastin e 70 vjetorit të Deklaratës Universale të të Drejtave të Njeriut, institucioni i Avokatit të Popullit bashkon zërin me aktorët shoqërorë për më shum&…

 • 10 Dhjetor 2018

Avokati I Popullit Përkujton 3 Dhjetorin,Ditën Ndërkombëtare Për Personat Me Af…
Avokati I Popullit Përkujton 3 Dhjetorin,Ditën Ndërkombëtare Për Personat Me Af…

  Avokati i Popullit, në përmbushje të detyrave kushtetuese, si mbrojtës i të drejtave dhe lirive të njeriut dhe nxitës i standardeve më të larta të këtyre …

 • 3 Dhjetor 2018

Avokati I Popullit Zbardh Dinamikën E Hetimeve Mbi Protestat Dhe Shoqërimin E B…
Avokati I Popullit Zbardh Dinamikën E Hetimeve Mbi Protestat Dhe Shoqërimin E B…

  Ndërkohë që situata midis banorëve të një segmenti të Unazës së Re në Tiranë dhe autoriteteve shtetërore vazhdon të mbetet e tensionuar, Institu…

 • 28 Nëntor 2018

Avokati I Popullit Uron Gjithë Shqiptarët Me Rastin E Festave Të 28-29 Nëntorit
Avokati I Popullit Uron Gjithë Shqiptarët Me Rastin E Festave Të 28-29 Nëntorit

AVOKATI I POPULLIT URON GJITHË SHQIPTARËT ME RASTIN E FESTAVE TË 28-29 NËNTORIT, DITËN E PAVARËSISË KOMBËTARE DHE DITËN E ÇLIRIMIT TË ATDHEUT!

 • 28 Nëntor 2018

Institucionet Kombëtare Të Të Drejtave Të Njeriut Në Shqipëri Nënshkruajnë Marr…
Institucionet Kombëtare Të Të Drejtave Të Njeriut Në Shqipëri Nënshkruajnë Marr…

  Institucionet kombëtare për të drejtat e njeriut, Avokati i Popullit, Komisioneri për të Drejtën e Informimit dhe Mbrojtjen e të Dhënave Personale dhe Komisioneri pë…

 • 23 Nëntor 2018

Avokati I Popullit Nis Hetim Për Incidentet E Sotme Midis Protestuesve Të Unazë…
Avokati I Popullit Nis Hetim Për Incidentet E Sotme Midis Protestuesve Të Unazë…

  Institucioni i Avokatit të Popullit po e ndjek në vazhdimësi situatën e krijuar si pasojë e kundërshtimeve për projektin e Unazës së Re. Ndërkohë q&eum…

 • 22 Nëntor 2018