Media

Lajmet e fundit në lidhje me media


Institucioni I Avokatit Të Popullit I Bashkohet Nismës Për Dhurimin Vullnetar T…
Institucioni I Avokatit Të Popullit I Bashkohet Nismës Për Dhurimin Vullnetar T…

  Punonjës dhe përfaqësues të institucionit të Avokatit të Popullit iu bashkuan sot nismës “Aleanca për dhurimin e gjakut” në ndihmë të Kryqit t…

 • 10 Shtator 2018

Avokati I Popullit Organizon Veprimtari Promovuese Me Rastin E Dites Se Shenjte…
Avokati I Popullit Organizon Veprimtari Promovuese Me Rastin E Dites Se Shenjte…

  Me rastin e Ditës së Shenjtërimit të Nënë Terezës, Institucioni i Avokatit të Popullit në bashkëpunim me Ambasadën e Polonisë në Tiranë, zh…

 • 6 Shtator 2018

Avokati I Popullit Dënon Sulmin Ndaj Gazetares Klodiana Lala Dhe Shpreh Solidar…
Avokati I Popullit Dënon Sulmin Ndaj Gazetares Klodiana Lala Dhe Shpreh Solidar…

  Institucioni i Avokatit të Populli dënon sulmin frikësues me armë mbi shtëpinë e prindërve të gazetares Klodiana Lala dhe shpreh solidaritetin me gazetaren. Ësht…

 • 31 Gusht 2018

Avokati I Popullit Vazhdimisht Tërheq Vëmendjen Për Gjendjen Në Spitalet E Kujd…
Avokati I Popullit Vazhdimisht Tërheq Vëmendjen Për Gjendjen Në Spitalet E Kujd…

  Ngjarjet e kohëve të fundit ku në fokus kanë qenë persona me probleme të shëndetit mendor, kanë nxjerrë edhe një herë në pah situatën në in…

 • 24 Gusht 2018

Avokati I Popullit Nis Hetimin Pas Dhunimit Të Një Shtetasi Në Ievp-Në E Fushë …
Avokati I Popullit Nis Hetimin Pas Dhunimit Të Një Shtetasi Në Ievp-Në E Fushë …

  Avokati i Popullit, zj. Erinda Ballanca, ka urdhëruar dje nisjen e hetimit administrativ me inisiativë, për ngjarjen e rëndë, ku shtetasi i dënuar A. L. rezulton të jetë…

 • 1 Gusht 2018

Avokatja E Popullit Mori Pjesë Në Konferencën “Efektet E Reformës Në Sistemin E…
Avokatja E Popullit Mori Pjesë Në Konferencën “Efektet E Reformës Në Sistemin E…

  Avokatja e Popullit Erinda Ballanca mori pjesë sot në Konferencën "Efektet e Reformës në Sistemin e Drejtësisë", e ftuar në një panel juristësh, akad…

 • 26 Korrik 2018

Avokatja E Popullit Të Shqipërisë Solidarizohet Me Kolegun E Greqisë Në Ditën E…
Avokatja E Popullit Të Shqipërisë Solidarizohet Me Kolegun E Greqisë Në Ditën E…

  Avokatja e Popullit Erinda Ballanca i dërgoi sot një mesazh kolegut të saj grek Andreas Pottakis, në shenjë solidariteti ndaj ngjarjeve tragjike të zjarreve që shkaktuan nj&e…

 • 25 Korrik 2018

Avokati I Popullit I Rekomandon Policisë Që Të Thjeshtojë Dhe Qartësojë Për Qyt…
Avokati I Popullit I Rekomandon Policisë Që Të Thjeshtojë Dhe Qartësojë Për Qyt…

  Në një Rekomandim që Institucioni i Avokatit të Popullit i dërgoi Policisë së Shtetit, kërkohet që qytetarëve t’u vihen në dispozicion modelarë…

 • 18 Korrik 2018

Avokatja E Popullit Merr Pjesë Në Tryezën Ndër-Institucionale "Fuqizimi I Insti…
Avokatja E Popullit Merr Pjesë Në Tryezën Ndër-Institucionale "Fuqizimi I Insti…

  Avokatja e Popullit, znj.Erinda Ballanca mori pjesë sot në një tryezë ndërinstitucionale të organizuar nga USAID mbi rolin e institucioneve të pavarura sic është ed…

 • 9 Korrik 2018

Avokati I Popullit Organizoi Në Bulqizë Aktivitetin “Ndal Shfrytëzimit Të Punës…
Avokati I Popullit Organizoi Në Bulqizë Aktivitetin “Ndal Shfrytëzimit Të Punës…

  Institucioni i Avokatit të Popullit, në bashkëpunim me Zyrën UNICEF-it dhe Zyrën OSBE-së, Shqipëri, organizuan veprimtarinë “Ndal shfrytëzimit në pun&eum…

 • 12 Qershor 2018

Institucioni I Avokatit Të Popullit Uron Me Rastin E Ditës Ndërkombëtare Të Fëm…
Institucioni I Avokatit Të Popullit Uron Me Rastin E Ditës Ndërkombëtare Të Fëm…

  Sot në mbarë botën festohet Dita e Fëmijëve, 1 Qershori. Promovimi dhe ndërgjegjësimi i shoqërisë dhe institucioneve të shtetit shqiptar për respektimi…

 • 1 Qershor 2018

Institucioni I Avokatit Të Popullit Mbështet Gay (P)Ride Tirana
Institucioni I Avokatit Të Popullit Mbështet Gay (P)Ride Tirana

  Përfaqësues të Institucionit të Avokatit të Popullit mbështetën dhe iu bashkuan aktivitetit Gay (P)Ride Tirana, i cili u zhvillua sot në kryeqytet. Për të s…

 • 13 Maj 2018