Media

Lajmet e fundit në lidhje me media


Maltë, Mbahet Konferenca Me Temë “E Drejta Për Mirëadministrim”, Znj. Ballanca …
Maltë, Mbahet Konferenca Me Temë “E Drejta Për Mirëadministrim”, Znj. Ballanca …

MALTË, MBAHET KONFERENCA ME TEMË “E DREJTA PËR MIRËADMINISTRIM”, ZNJ. BALLANCA DREJTON SESIONIN E I-rë, MBI ROLIN E AVOKATIT TË POPULLIT NË KËTË DREJTIM  …

 • 1 Nëntor 2023

Avokatja E Popullit, Znj. Erinda Ballanca, Mori Pjesë Në Një Marshim Kushtuar N…
Avokatja E Popullit, Znj. Erinda Ballanca, Mori Pjesë Në Një Marshim Kushtuar N…

Avokatja e Popullit, znj. Erinda Ballanca, mori pjesë në një marshim kushtuar ndërgjegjësimit për kancerin e gjirit.    Aktiviteti i organizuar nga Shoqata Kristiane e Grave…

 • 24 Tetor 2023

Në Sesionin E 86-Të, Të Komitetit Për Eleminimin E Diskriminimit Ndaj Grave, Sh…
Në Sesionin E 86-Të, Të Komitetit Për Eleminimin E Diskriminimit Ndaj Grave, Sh…

Avokatja e Popullit Znj. Erinda Ballanca dhe Komisionerja e Seksionit të Përgjithshëm Znj. Vilma Shurdha po ndjekin nga afër zhvillimin e Sesionit të 86-të të Komitetit për Elemin…

 • 18 Tetor 2023

Takim Me Përfaqësues Nga Delegacioni I Këshillit Të Evropës
Takim Me Përfaqësues Nga Delegacioni I Këshillit Të Evropës

Në ditën e sotme, Avokatja e Popullit, Znj. Erinda Ballanca, priti në ambientet e institucionit delegacionin e Këshillit të Evropës, i përbërë nga Z. Mathieu Mori, me funksio…

 • 12 Tetor 2023

Avokatja E Popullit Znj.Ballanca Merr Pjesë Në Asamblenë E Përgjithshme Dhe Ko…
Avokatja E Popullit Znj.Ballanca Merr Pjesë Në Asamblenë E Përgjithshme Dhe Ko…

Avokatja e Popullit Znj.Erinda Ballanca po ndjek punimet e Asamblesë së Përgjithshme dhe  Konferencën e nivelit të lartë të Rrjetit Evropian të Institucioneve Kombëtare …

 • 10 Tetor 2023

Avokatja E Popullit Merr Pjesë Në Konferencën Mbi Operacionet E Kthimit Të Dety…
Avokatja E Popullit Merr Pjesë Në Konferencën Mbi Operacionet E Kthimit Të Dety…

AVOKATJA E POPULLIT MERR PJESË NË KONFERENCËN MBI OPERACIONET E KTHIMIT TË DETYRUAR   Avokatja e Popullit Erinda Ballanca e shoqëruar nga komisioneri i Mekanizmit Kombëtar pë…

 • 14 Shtator 2023

Zhvillohet Takimi Publik Mbi Transparencën E Shqyrtimit Dhe Verifikimit Të Kand…
Zhvillohet Takimi Publik Mbi Transparencën E Shqyrtimit Dhe Verifikimit Të Kand…

U zhvillua sot në ambientet e institucionit të Avokatit të Popullit, takimi në kuadër të procesit të hapur dhe publik për shqyrtimin dhe verifikimin nga Avokati i Popullit të…

 • 25 Gusht 2023

Njoftim Publik Në Lidhje Me Shqyrtimin Dhe Verifikimin Nga Avokati I Popullit T…
Njoftim Publik Në Lidhje Me Shqyrtimin Dhe Verifikimin Nga Avokati I Popullit T…

Në zbatim të pikës 9, të nenit 56 dhe pikës 9, të nenit 154, të ligjit nr.115/2016 “Për organet e qeverisjes së sistemit të drejtësisë”, i ndryshua…

 • 21 Gusht 2023

Publikohet Lista E Kandidatëve/Organizatave Aplikues. Për Anëtarë Të Këshillit …
Publikohet Lista E Kandidatëve/Organizatave Aplikues. Për Anëtarë Të Këshillit …

Publikohet lista e kandidatëve/organizatave aplikues. për anëtarë të Këshillit të Lartë Gjyqësor dhe Këshillit të Lartë të Prokurorisë nga Avokatia d…

 • 9 Gusht 2023

Shpallje Për Anëtar Të Këshillit Të Lartë Gjyqësor Dhe Anëtar Të Këshillit Të L…
Shpallje Për Anëtar Të Këshillit Të Lartë Gjyqësor Dhe Anëtar Të Këshillit Të L…

Njoftim Avokati i Popullit publikon thirrjen e shpallur nga Kuvendi i Shqipërisë, bazuar në nenet 20 dhe 118, të ligjit nr.115/2016 “Për organet e qeverisjes së sistemit t&eum…

 • 20 Korrik 2023

Shpallje Për Anëtar Të Këshillit Të Lartë Gjyqësor Dhe Anëtar Të Këshillit Të L…
Shpallje Për Anëtar Të Këshillit Të Lartë Gjyqësor Dhe Anëtar Të Këshillit Të L…

Njoftim Avokati i Popullit publikon thirrjen e shpallur nga Kuvendi i Shqipërisë, bazuar në nenet 55 dhe 153, të ligjit nr.115/2016 “Për organet e qeverisjes së sistemit t&eum…

 • 20 Korrik 2023

Delegacion Italian I Mekanizmit Kundër Torturës Viziton Shqipërinë
Delegacion Italian I Mekanizmit Kundër Torturës Viziton Shqipërinë

Një delegacion i nivelit të lartë nga Zyra e Garantuesit Kombëtar për të Drejtat e Personave të Privuar nga Liria të Italisë, viziton në datat 11-13 korrik vendin ton&eu…

 • 12 Korrik 2023