8 Dhjetor 2023

Mesazh I Avokatit Te Popullit Me Rastin E Ditës Kombëtare Të Rinisë


Mesazh i Avokatit te Popullit me rastin e Ditës Kombëtare të rinisë

Dita Kombëtare e Rinisë le të jetë një moment reflektimi për një komb që i përqafon dhe jetëson aspiratat e të rinjve, të cilat janë padyshim forca lëvizëse e përparimit!

 

Sot, le të festojmë dinamizmin, pasionin dhe potencialin e rinisë sonë dhe nga ana tjetër, kjo ditë le të na shërbejë si rikujtesë për rëndësinë e mbrojtjes së të drejtave dhe mirëqenies së të rinjve tanë, duke ju siguruar një mjedis ku ata mund të marrin pjesë dhe kontribuojnë në mënyrë domethënëse.

 

Avokati i Popullit vlerëson kontributin e paçmuar të të rinjve në formësimin e të ardhmes së kombit tonë dhe beson se brenda tyre ata kanë fuqinë për të transformuar sfidat në mundësi.

 

Të bëjmë të mundur që ëndrrat e rinisë sonë të nxisin prosperitetin e kombit tonë!