Media

Lajmet e fundit në lidhje me media


Avokati I Popullit Apel Për Protestën E 11 Korrikut: Të Garantohet Ushtrimi I Q…
Avokati I Popullit Apel Për Protestën E 11 Korrikut: Të Garantohet Ushtrimi I Q…

Protestat paqësore janë një e drejtë themelore e njeriut dhe një shprehje thelbësore e demokracisë.     Institucioni i Avokati i Popullit bën të ditur se p…

 • 7 Nëntor 2024

Situata Mbi Të Drejtat E Njeriut, Temë E Takimit Mes Avokates Së Popullit Dhe Z…
Situata Mbi Të Drejtat E Njeriut, Temë E Takimit Mes Avokates Së Popullit Dhe Z…

Avokatja e Popullit priti në një takim Oficeren e re Politike në Ambasadën Amerikane, Znj. Amelia Hintzen, e cila mbulon edhe çështjet e të drejtave të njeriut. Takimi kishte…

 • 7 Tetor 2024

Reagim I Avokates Së Popullit Për Humbjen E Jetës Së Shtetasit Pal Trashajt
Reagim I Avokates Së Popullit Për Humbjen E Jetës Së Shtetasit Pal Trashajt

Një ngjarje e rëndë u shënua disa ditë më parë, pranë Prokurorisë së Posaçme (SPAK), ku Pal Trashaj, 63 vjeç, në gjendje të rëndë psiko…

 • 4 Korrik 2024

Dhuna Bazuar Në Orientimin Seksual, Avokatja E Popullit Takon Ekspertin E Pavar…
Dhuna Bazuar Në Orientimin Seksual, Avokatja E Popullit Takon Ekspertin E Pavar…

Avokatja e Popullit znj. Erinda Ballanca priti në një takim ekspertin e pavarur të OKB-së për mbrojtjen ndaj dhunës dhe diskriminimit bazuar në orientimin seksual dhe identitetin gjino…

 • 4 Korrik 2024

Avokatët E Popullit Të Shqipërisë Dhe Kosovës Së Bashku Në Një Takim Dyditor Pë…
Avokatët E Popullit Të Shqipërisë Dhe Kosovës Së Bashku Në Një Takim Dyditor Pë…

Avokatja e Popullit të Shqipërisë, znj. Erinda Ballanca dhe Avokati i Popullit të Kosovës, z. Naim Qelaj, së bashku me stafet reciproke, janë mbledhur së bashku në një t…

 • 1 Korrik 2024

Dita Portokalli E Muajit Qershor, Dedikuar Grave Diplomate
Dita Portokalli E Muajit Qershor, Dedikuar Grave Diplomate

Dita Ndërkombëtare e Gruas në Diplomaci solli një vëmendje të merituar për gratë shqiptare, të cilat kanë treguar lidership, përkushtim dhe forcë të jasht…

 • 25 Qershor 2024

Avokati I Popullit Harton Raportin Më Të Fundit Të Shtetit Të Së Drejtës Për Sh…
Avokati I Popullit Harton Raportin Më Të Fundit Të Shtetit Të Së Drejtës Për Sh…

Avokati i Popullit ka hartuar raportin më të fundit të Shtetit të së Drejtës për Shqipërinë, në kuadër të raportit të përgjithshëm të Rrjet…

 • 20 Qershor 2024

Iepv "Ali Demi", Zhvillohet Aktiviteti "Terapia E Artit"
Iepv "Ali Demi", Zhvillohet Aktiviteti "Terapia E Artit"

Avokatja e Popullit, znj. Erinda Ballanca, ishte e pranishme në IEVP “Ali Demi” për të marrë pjesë në aktivitetin "Terapia e Artit".    Ky aktivitet is…

 • 13 Qershor 2024

Avokatja E Popullit Në Një Ditë Të Hapur Me Nxënësit E Shkollës "Sami Frashëri"
Avokatja E Popullit Në Një Ditë Të Hapur Me Nxënësit E Shkollës "Sami Frashëri"

Në kuadër të projektit të Këshillit të Evropës "Forcimi i Edukimit për Qytetari Demokratike në Shqipëri", Avokatja e Popullit, znj. Erinda Ballanca, mori pjes&…

 • 7 Qershor 2024

Mbahet Aktiviteti, "Gra Të Lira Nga Dhuna"
Mbahet Aktiviteti, "Gra Të Lira Nga Dhuna"

Institucioni i Avokatit të Popullit, përfaqësuar nga Znj. Vilma Shurdha, Komisionere e Seksionit të Përgjithshëm, ishte pjesë e diskutimeve si paneliste, në dëgjesën me …

 • 6 Qershor 2024

Avokatja E Popullit Merr Pjesë Në Forumin Evropian Të Mekanizmave Kombëtarë Par…
Avokatja E Popullit Merr Pjesë Në Forumin Evropian Të Mekanizmave Kombëtarë Par…

Avokatja e Popullit, znj. Erinda Ballanca dhe Komisioneri i Mekanizmit Kombëtar për Parandalimin e Torturës, morën pjesë në Workshop-in e Forumit Evropian të Mekanizmave Kombëtar&…

 • 5 Qershor 2024

Raporti Vjetor 2023, Rastet Me Iniciativë: Partneritet Me Median Në Mbrojtjen E…
Raporti Vjetor 2023, Rastet Me Iniciativë: Partneritet Me Median Në Mbrojtjen E…

Gjatë vitit 2023, institucioni i Avokatit të Popullit ka luajtur një rol të rëndësishëm në mbrojtjen e të drejtave themelore të individëve, duke trajtuar 238 raste …

 • 30 Maj 2024