Media

Lajmet e fundit në lidhje me media


Avokati I Popullit Prej Dy Vjetësh Kërkon Që Të Përgjysmohen Ose Të Hiqen Tarif…
Avokati I Popullit Prej Dy Vjetësh Kërkon Që Të Përgjysmohen Ose Të Hiqen Tarif…

Institucioni i Avokatit të Popullit prej dy vjetësh kërkon që të përgjysmohen ose të hiqen tarifat e studimit për kategoritë e studentëve që vijnë nga shtresa …

 • 17 Dhjetor 2018

Zhvillon Punimet Në Tiranë Konferenca Vjetore E Institucionit Të Avokatit Të Po…
Zhvillon Punimet Në Tiranë Konferenca Vjetore E Institucionit Të Avokatit Të Po…

  U zhvillua sot në Tiranë Konferenca Vjetore e Institucionit të Avokatit të Popullit. E shënjuar në një datë të rëndësishme e cila koincidon me 70 vjetorin…

 • 11 Dhjetor 2018

70 Vjetori I Deklaratës Universale Të Të Drejtave Të Njeriut
70 Vjetori I Deklaratës Universale Të Të Drejtave Të Njeriut

Me rastin e 70 vjetorit të Deklaratës Universale të të Drejtave të Njeriut, institucioni i Avokatit të Popullit bashkon zërin me aktorët shoqërorë për më shum&…

 • 10 Dhjetor 2018

Avokati I Popullit Përkujton 3 Dhjetorin,Ditën Ndërkombëtare Për Personat Me Af…
Avokati I Popullit Përkujton 3 Dhjetorin,Ditën Ndërkombëtare Për Personat Me Af…

  Avokati i Popullit, në përmbushje të detyrave kushtetuese, si mbrojtës i të drejtave dhe lirive të njeriut dhe nxitës i standardeve më të larta të këtyre …

 • 3 Dhjetor 2018

Avokati I Popullit Zbardh Dinamikën E Hetimeve Mbi Protestat Dhe Shoqërimin E B…
Avokati I Popullit Zbardh Dinamikën E Hetimeve Mbi Protestat Dhe Shoqërimin E B…

  Ndërkohë që situata midis banorëve të një segmenti të Unazës së Re në Tiranë dhe autoriteteve shtetërore vazhdon të mbetet e tensionuar, Institu…

 • 28 Nëntor 2018

Avokati I Popullit Uron Gjithë Shqiptarët Me Rastin E Festave Të 28-29 Nëntorit
Avokati I Popullit Uron Gjithë Shqiptarët Me Rastin E Festave Të 28-29 Nëntorit

AVOKATI I POPULLIT URON GJITHË SHQIPTARËT ME RASTIN E FESTAVE TË 28-29 NËNTORIT, DITËN E PAVARËSISË KOMBËTARE DHE DITËN E ÇLIRIMIT TË ATDHEUT!

 • 28 Nëntor 2018

Institucionet Kombëtare Të Të Drejtave Të Njeriut Në Shqipëri Nënshkruajnë Marr…
Institucionet Kombëtare Të Të Drejtave Të Njeriut Në Shqipëri Nënshkruajnë Marr…

  Institucionet kombëtare për të drejtat e njeriut, Avokati i Popullit, Komisioneri për të Drejtën e Informimit dhe Mbrojtjen e të Dhënave Personale dhe Komisioneri pë…

 • 23 Nëntor 2018

Avokati I Popullit Nis Hetim Për Incidentet E Sotme Midis Protestuesve Të Unazë…
Avokati I Popullit Nis Hetim Për Incidentet E Sotme Midis Protestuesve Të Unazë…

  Institucioni i Avokatit të Popullit po e ndjek në vazhdimësi situatën e krijuar si pasojë e kundërshtimeve për projektin e Unazës së Re. Ndërkohë q&eum…

 • 22 Nëntor 2018

Institucioni I Avokatit Të Popullit Vëzhgon Nga Afër Situatën Në Burgun E Burre…
Institucioni I Avokatit Të Popullit Vëzhgon Nga Afër Situatën Në Burgun E Burre…

Menjëherë pas sinjalizimit në linjën tonë të dedikuar nga të burgosur në Institucionin e Ekzekutimit të Vendimeve Penale në Burrel, përfaqësues të Avokati…

 • 20 Nëntor 2018

Shënohet Me Veprimtari Dita Ndërkombëtare E Të Drejtave Të Fëmijëve
Shënohet Me Veprimtari Dita Ndërkombëtare E Të Drejtave Të Fëmijëve

  Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të të Drejtave të Fëmijëve, 20 nëntor 2018, institucioni i Avokatit të Popullit mori pjesë në veprimtarinë e org…

 • 20 Nëntor 2018

Avokati I Popullit I Angazhuar Për Një Hetim Të Plotë E Cilësor Të Situatës Së …
Avokati I Popullit I Angazhuar Për Një Hetim Të Plotë E Cilësor Të Situatës Së …

Institucioni i Avokatit të Popullit po e ndjek me vëmendje situatën e krijuar mes qindra qytetarëve dhe autoriteteve shtetërore si pasojë e zgjerimit të Unazës së Re. Nj&e…

 • 17 Nëntor 2018

Avokatja E Popullit Erinda Ballanca E Ftuar Në Emisionin "Provokacija"
Avokatja E Popullit Erinda Ballanca E Ftuar Në Emisionin "Provokacija"

Avokatja e Popullit Erinda Ballanca, zhvilloi një intervistë me gazetarin Mustafa Nano e ftuar në emisionin "Provokacija" në ABC News. Ndiqeni intervistën në të cilën tr…

 • 17 Nëntor 2018