Media

Lajmet e fundit në lidhje me media


Artikulli I Parë Për News
Artikulli I Parë Për News

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it…

 • 10 Nëntor 2018

Prezantohet Aplikacioni "Avokati I Popullit" Per Pritjen E Ankesave Te Qytetare…
Prezantohet Aplikacioni "Avokati I Popullit" Per Pritjen E Ankesave Te Qytetare…

Institucioni i Avokatit të Popullit paraqiti sot për publikun aplikacionin për telefonat inteligjentë me të njëjtin emër. Aplikacioni “Avokati i Popullit” ka për q&eum…

 • 10 Nëntor 2018

Avokatja E Popullit Merr Pjesë Në Kongresin E Dhjetë Të Aomf
Avokatja E Popullit Merr Pjesë Në Kongresin E Dhjetë Të Aomf

Në kuadër të ftesës së përcjellë nga Presidenti i Shoqatës së Ombudsmanëve dhe Mediatorëve të Frankofonisë (AOMF), Avokatja e Popullit Erinda Ballanca mor…

 • 10 Nëntor 2018

Avokati I Popullit Harton Raport Mbi Shfrytëzimin E Punës Së Fëmijëve Në Bulqizë
Avokati I Popullit Harton Raport Mbi Shfrytëzimin E Punës Së Fëmijëve Në Bulqizë

Institucioni i Avokatit të Popullit në mbështetje të nenit 37 , të ligjit nr. 8454 datë 4.2.1999 “Për Avokatin e Popullit” të ndryshuar, me nismën e tij, ka p&eum…

 • 10 Nëntor 2018

Avokati I Popullit Kërkon Shpjegime Nga Autoritetet Zyrtare Mbi Situatën E Krij…
Avokati I Popullit Kërkon Shpjegime Nga Autoritetet Zyrtare Mbi Situatën E Krij…

  Institucioni i Avokatit të Popullit u ka kërkuar autoriteteve të ALUIZN-it, Autoritetit Rrugor dhe Bashkisë së Tiranës sqarime mbi situatën e krijuar në zonën e Ast…

 • 10 Nëntor 2018

Institucioni I Avokatit Te Popullit Nxjerr Rekomandim Per Respektimin E Te Drej…
Institucioni I Avokatit Te Popullit Nxjerr Rekomandim Per Respektimin E Te Drej…

Në institucionin e Avokatit të Popullit në datën 04.04.2018 ka bërë ankesë një grup i punonjësve të Policisë së Burgjeve, efektivë të Institucionit t…

 • 31 Tetor 2018

Avokati I Popullit Mbështet Iniciativën E Sensibilizimit Mbi Çështjet E Trafiki…
Avokati I Popullit Mbështet Iniciativën E Sensibilizimit Mbi Çështjet E Trafiki…

  Në ditën e dytë të aktivitetit “Handle with Care”, në Shkodër, mori pjesë komisionerja e Avokatit të Popullit, Ermonela Xhafa. E emocionur ajo përshkroi…

 • 27 Tetor 2018

Avokati I Popullit Me Rastin E Dites Se Kombeve Te Bashkuara
Avokati I Popullit Me Rastin E Dites Se Kombeve Te Bashkuara

  Institucioni i Avokatit të Popullit përshëndet ditën e Kombeve të Bashkuara dhe shpreh mirënjohjen për partneritetin në rritje me agjencitë e kësaj organizate …

 • 25 Tetor 2018

Institucioni Shqiptar I Avokatit Te Popullit Zgjidhet Ne Bordin Drejtues Te Dy …
Institucioni Shqiptar I Avokatit Te Popullit Zgjidhet Ne Bordin Drejtues Te Dy …

  Nga dita e sotme, Avokati i Popullit të Shqipërisë është pjesë e bordit të Rrjetit Europian të Institucioneve Kombëtare të të Drejtave të Njeriut (EN…

 • 24 Tetor 2018

Avokatja E Popullit Merr Pjese Ne "Samitin E Vajzave", Ne Solidaritet Me Perpje…
Avokatja E Popullit Merr Pjese Ne "Samitin E Vajzave", Ne Solidaritet Me Perpje…

  Avokatja e Popullit Erinda Ballanca iu bashkua sot nismës "Samiti i vajzave" të organizuar nga disa shoqata të shoqërisë civile me synim fuqizimin e grave dhe vajzave në…

 • 11 Tetor 2018

Prezantohet Aplikacioni "Avokati I Popullit" Per Pritjen E Ankesave Te Qytetare…
Prezantohet Aplikacioni "Avokati I Popullit" Per Pritjen E Ankesave Te Qytetare…

  Institucioni i Avokatit të Popullit paraqiti sot për publikun aplikacionin për telefonat inteligjentë me të njëjtin emër. Aplikacioni “Avokati i Popullit” ka p&eu…

 • 10 Tetor 2018

Avokati I Popullit Nis Hetim Të Pavarur Në Lidhje Me Sjelljen E Policisë Gjatë …
Avokati I Popullit Nis Hetim Të Pavarur Në Lidhje Me Sjelljen E Policisë Gjatë …

  Në mediat e shkruara, konkretisht në gazetën “Panorama”, është publikuar një artikull “Shkolla e mbyllur në Mengel, policia u kërkon banorëve t&eu…

 • 3 Tetor 2018