Media

Lajmet e fundit në lidhje me media


Avokati I Popullit Bën Thirrje Për Marrjen E Masave Për Të Garantuar Jetesë Nor…
Avokati I Popullit Bën Thirrje Për Marrjen E Masave Për Të Garantuar Jetesë Nor…

Institucioni i Avokatit të Popullit, në ushtrim të mandatit të tij kushtetues, për parandalimin e shkeljes, mbrojtjen dhe promovimin e të drejtave të njeriut, në situatën kri…

 • 26 Mars 2020

Avokati I Popullit Bën Thirrje Për Vemendje Ndaj Qytetarëve Shqiptarë Të Mbetur…
Avokati I Popullit Bën Thirrje Për Vemendje Ndaj Qytetarëve Shqiptarë Të Mbetur…

Institucioni i Avokatit të Popullit, në funksion jo vetëm të përmbushjes së detyrës së tij kushtetuese, nevojës për të kontribuar ne mënyre konstruktive ne per…

 • 25 Mars 2020

Institucioni I Avokatit Te Popullit Bën Thirrje Për Forcimin E Solidaritet Shoq…
Institucioni I Avokatit Te Popullit Bën Thirrje Për Forcimin E Solidaritet Shoq…

Të moshuarit kanë nevojë për mbështetje, sot, gjatë periudhës së pandemisë COVID-19, më shumë se kurrë. Ndaj vëmendja jonë, sot, duhet të orient…

 • 24 Mars 2020

Parimet E Këshillit Të Europës Për Trajtimin E Personave Në Vendet E Privimit T…
Parimet E Këshillit Të Europës Për Trajtimin E Personave Në Vendet E Privimit T…

Ndalimi i torturës dhe trajtimit çnjerëzor apo degradues është një ndalim i natyrës absolute në çdo rast dhe çdo situatë. Avokati i Popullit e vlerëson i…

 • 21 Mars 2020

Avokati I Popullit Bën Thirrje Për Nevojën E Vëmendjes Mbi Çështjet E Mbrojtjes…
Avokati I Popullit Bën Thirrje Për Nevojën E Vëmendjes Mbi Çështjet E Mbrojtjes…

Një ndër masat e marra nga qeveria shqiptare për parandalimin e sëmundjes infektive Covid-19 menjëherë pas shpalljes së gjëndjes se pademisë nga OSHB ësht…

 • 20 Mars 2020

Informacion Lidhur Me Çështje Të Të Drejtave Të Njeriut Gjatë Situatës Së Pande…
Informacion Lidhur Me Çështje Të Të Drejtave Të Njeriut Gjatë Situatës Së Pande…

INFORMACION LIDHUR ME ÇËSHTJE TË TË DREJTAVE TË NJERIUT GJATË SITUATËS SË PANDEMISË SË COVID-19 Institucioni i Avokatit të Popullit, në përmbushje t&…

 • 19 Mars 2020

Okb: Shtetet Nuk Duhet Të Abuzojnë Me Masat Urgjente Kundër Covid-19 Për Të Sht…
Okb: Shtetet Nuk Duhet Të Abuzojnë Me Masat Urgjente Kundër Covid-19 Për Të Sht…

Gjenevë (16 Mars 2020)- Ekspertët e të drejtave të Njeriut të OKB sot u bëjnë thirrje shteteve të shmangin tejkalimin e masave të sigurisë në përgjigjen që…

 • 18 Mars 2020

Avokati I Popullit Mbështet Masat Kufizuese Por Bën Thirrje Për Përgjegjshmëri …
Avokati I Popullit Mbështet Masat Kufizuese Por Bën Thirrje Për Përgjegjshmëri …

Avokati i Popullit i përshëndet masat për kufizimin e qarkullimit të mjeteve e qytetarëve me qëllim ndalimin e përhapjes së epidemisë nga Corona Virusi, por bën thirrje …

 • 18 Mars 2020

Duhet Të Respektojmë Të Drejtat E Njeriut Dhe Të Qendrojmë Të Bashkuar Kundër K…
Duhet Të Respektojmë Të Drejtat E Njeriut Dhe Të Qendrojmë Të Bashkuar Kundër K…

(Deklarata e Komisioneres për të Drejtat e Njeriut në Këshillin e Europës, Dunja Mijatoviç) Miliona njerëz në të gjithë botën po jetojnë në kohë…

 • 16 Mars 2020

Nj O F T I M
Nj O F T I M

Të nderuar qytetarë! Institucioni i Avokatit të Popullit ju njofton se në funksion të marrjes së masave për parandalimin e përhapjes së infeksionit nga COVID -19, ankesat …

 • 11 Mars 2020

Avokati I Popullit Bën Thirrje Për Plan Praktik Masash Në Kuadrin E Gjendjes Së…
Avokati I Popullit Bën Thirrje Për Plan Praktik Masash Në Kuadrin E Gjendjes Së…

Institucioni i Avokatit të Popullit po ndjek me shqetësim informacionet mbi konfirmimin e pacientëve të parë me infeksionin e covid-19 në vendin tonë. Si një institucion kushte…

 • 9 Mars 2020

Avokati I Popullit Uron 8 Marsin
Avokati I Popullit Uron 8 Marsin

Me rastin e 8 marsit, Ditës Ndërkombëtare të gruas, Avokati i Popullit uron të gjitha gratë dhe vajzat shqiptare dhe i inkurajon ato në përpjekjet e tyre për arritjen e ema…

 • 8 Mars 2020