Media

Lajmet e fundit në lidhje me media


Avokati I Popullit Ngre Zërin Për Mbrojtjen E Të Drejtës Së Ushtrimit Të Profes…
Avokati I Popullit Ngre Zërin Për Mbrojtjen E Të Drejtës Së Ushtrimit Të Profes…

Avokati i Popullit kërkon marrjen e masave të menjëhershme nga strukturat e Policisë së Shtetit për të garantuar të drejtën e ushtrimit të profesionit dhe raportimit t&e…

 • 25 Nëntor 2022

Avokati I Popullit Merr Pjesë Në Takimet Dypalëshe Me Be-Në
Avokati I Popullit Merr Pjesë Në Takimet Dypalëshe Me Be-Në

Në kuader te takimeve dypaleshe BE-Shqiperi per Kapitullin 23 "Gjyqesori dhe te drejtat themelore" qe zhvillohen ne datat 24-25 nentor 2022, merr pjese ne keto takime ne Bruksel, Avokatja e Popullit Erind…

 • 24 Nëntor 2022

Avokati I Popullit Solidarizohet Me Ditet E Ndërgjegjësimit Për Dhunën Ndaj Gru…
Avokati I Popullit Solidarizohet Me Ditet E Ndërgjegjësimit Për Dhunën Ndaj Gru…

Gati 1 në 3 gra janë dhunuar gjatë jetës së tyre. Në kohë krizash, numrat rriten, siç shihet gjatë pandemisë COVID-19 dhe krizave të fundit humanitare, konfliktev…

 • 24 Nëntor 2022

Delegacioni Nga Maqedonia E Veriut Viziton Avokatin E Popullit
Delegacioni Nga Maqedonia E Veriut Viziton Avokatin E Popullit

Një delegacion nga institucioni i Avokati të Popullit të Maqedonisë së Veriut mbërriti për një vizitë studimore në vendin tonë, pranë institucionit të Avo…

 • 16 Nëntor 2022

Raportuesi I Komisionerit Të Okb-Së Për Të Drejtat E Njeriut Viziton Avokatin E…
Raportuesi I Komisionerit Të Okb-Së Për Të Drejtat E Njeriut Viziton Avokatin E…

Raportuesi i Posaçëm mbi të Drejtën për Zhvillim nga Zyra e Komisionerit të Lartë të Kombeve të Bashkuara për të Drejtat e Njeriut (OHCHR), Saad Alfarargi, zhvill…

 • 15 Nëntor 2022

Njoftim I Avokatit Të Popullit Pas Monitorimit Të Protestës Së 12 Nëntorit Në K…
Njoftim I Avokatit Të Popullit Pas Monitorimit Të Protestës Së 12 Nëntorit Në K…

Avokati i Popullit ka monitoruar protestën e datës 12.11.2022 të zhvilluar në bulevardin “Dëshmorët e Kombit” nga parti politike të opozitës. E drejta për prot…

 • 14 Nëntor 2022

Fakte Në Shifra
Fakte Në Shifra

Rastet e shqyrtuara nga Avokati i Popullit përgjatë vitit të fundit, shtrihen në gjithë territorin e Shqipërisë, madje ankesa janë pranuar edhe nga qytetarë me banim jasht&eu…

 • 11 Nëntor 2022

Avokati I Popullit Prezanton Nevojat Buxhetore Në Komisionin E Ligjeve Dhe Të D…
Avokati I Popullit Prezanton Nevojat Buxhetore Në Komisionin E Ligjeve Dhe Të D…

Avokatja e Popullit Erinda Ballanca paraqiti në Komisionin Parlamentar për Çështjet Ligjore, Administratën Publike dhe të Drejtat e Njeriut nevojat dhe vërejtjet e institucionit mbi …

 • 8 Nëntor 2022

Avokati I Popullit Thekson Rendesine E Masave Kunder Bullizmit Ne Shkolle Dhe B…
Avokati I Popullit Thekson Rendesine E Masave Kunder Bullizmit Ne Shkolle Dhe B…

Dhuna në shkollë dhe ngacmimi, duke përfshirë bullizmin kibernetik është i përhapur dhe prek një numër të konsiderueshëm fëmijësh dhe adoleshentësh. …

 • 4 Nëntor 2022

Avokati I Popullit Rekomandon Garantimin E Të Drejtës Së Ankimit Për Rezultatet…
Avokati I Popullit Rekomandon Garantimin E Të Drejtës Së Ankimit Për Rezultatet…

Avokati i Popullit u ka kërkuar autoriteteve që të lejojnë rivleresimin e testeve në kuadër të provimeve te Maturës Shtetërore. Në një rekomandim të dë…

 • 3 Nëntor 2022

Avokati I Popullit Shënon Ditën Ndërkombëtare Në Mbrojtje Të Gazetarëve
Avokati I Popullit Shënon Ditën Ndërkombëtare Në Mbrojtje Të Gazetarëve

Sot shënohet Dita Ndërkombëtare Kundër Pandëshkueshmërisë së Krimeve ndaj Gazetarëve. Avokati i Popullit vlerëson se puna e gazetarëve mbetet jetike për mbar&e…

 • 2 Nëntor 2022

Shënohet Dita Botërore E Qyteteve
Shënohet Dita Botërore E Qyteteve

Dita Botërore e Qyteteve i jep fund Tetorit Urban më 31 tetor çdo vit dhe u festua për herë të parë në 2014. Ashtu si me Ditën Botërore të Habitatit, çdo v…

 • 31 Tetor 2022