Media

Lajmet e fundit në lidhje me media


Avokati I Popullit Dënon Gjuhën Raciste Të Nënkryetarit Të Kuvendit Myslim Murr…
Avokati I Popullit Dënon Gjuhën Raciste Të Nënkryetarit Të Kuvendit Myslim Murr…

Institucioni i Avokatit të Popullit dënon gjuhën diskriminuese e cila sërish gjeti hapësirë në Kuvendin e Shqipërisë përmes nënkryetarit të këtij instituc…

 • 30 Shtator 2019

Avokatja E Popullit Pjesëmarrëse Në 25 Vjetorin E Komisionit Europian Kundër Ra…
Avokatja E Popullit Pjesëmarrëse Në 25 Vjetorin E Komisionit Europian Kundër Ra…

Avokatja e Popullit Erinda Ballanca është duke marrë pjesë në konferencën që po zhvillohet me rastin e 25 vjetorit të themelimit të Komisionit Europian kundër Racizmit d…

 • 27 Shtator 2019

Avokatja E Popullit Pret Grupin E Ekspertëve Të Kie Kundër Trafikimit
Avokatja E Popullit Pret Grupin E Ekspertëve Të Kie Kundër Trafikimit

Avokatja e Popullit Erinda Ballanca priti në një takim Grupin e Ekspertëve të Veprimit kundër Trafikimit të Qenieve Njerëzore i cili mbikëqyr zbatimin e Konventës së K&e…

 • 24 Shtator 2019

Avokati I Popullit Përshëndet Samitin E Okb-Së Për Klimën Dhe Bën Thirrje Për V…
Avokati I Popullit Përshëndet Samitin E Okb-Së Për Klimën Dhe Bën Thirrje Për V…

Institucioni i Avokatit të Popullit në Shqipëri e përshëndet zhvillimin e Samitit të OKB-së për Klimën që u mbajt në Nju Jork dhe çmon se e drejta për t…

 • 23 Shtator 2019

Avokatja E Popullit Merr Pjesë Në Takimin E Këshillit Kombëtar Të Integrimit Eu…
Avokatja E Popullit Merr Pjesë Në Takimin E Këshillit Kombëtar Të Integrimit Eu…

Avokatja e Popullit Erinda Ballanca mori pjesë sot në mesditë në Takimin e Këshillit Kombëtar të Integrimit Europian, ku do u diskutua progresi i bërë nga institucionet e pav…

 • 18 Shtator 2019

Organizohet Tryeze Konsultimi Ne Kuadrin E Mbrojtjes Se Grave Dhe Vajzave Nga N…
Organizohet Tryeze Konsultimi Ne Kuadrin E Mbrojtjes Se Grave Dhe Vajzave Nga N…

Avokati i Popullit në bashkëpunim me UNDP Shqipëri, Komisionerin për Mbrojtjen nga Diskriminimi dhe Ministrinë e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale organizuan një tryezë…

 • 11 Korrik 2019

Avokati I Popullit Vlerësohet Në Kuadër Të Projektit "Transparenca Në Sistemin …
Avokati I Popullit Vlerësohet Në Kuadër Të Projektit "Transparenca Në Sistemin …

Institucioni i Avokatit të Popullit ka marrë një certifikatë vlerësimi për bashkëpunimin në kuadrin e projektit të mbështetur nga USAID "Transparenca në S…

 • 9 Korrik 2019

Zhvillohet Me Sukses Konsultimi Mbi Ligjin Kunder Dhunes Ndaj Grave Dhe Vajzave
Zhvillohet Me Sukses Konsultimi Mbi Ligjin Kunder Dhunes Ndaj Grave Dhe Vajzave

Bashkëpunimi i institucionit të Avokatit të Popullit me zyrën e UNDP në Shqipëri u kurorëzua sot me një tryezë konsultimi me përfaqësues të organizatave të…

 • 25 Qershor 2019

Vizitë E Delegacionit Të Avokatit Të Popullit Të Shqipërisë Në Kosovë
Vizitë E Delegacionit Të Avokatit Të Popullit Të Shqipërisë Në Kosovë

Një delegacion i institucionit të Avokatit të Popullit të Shqipërisë zhvilloi këto ditë një vizitë zyrtare në Kosovë. Delegacioni kryhesohej nga Avokatja e …

 • 8 Qershor 2019

Avokati I Popullit Ngre Shqetësimin Për Praktikën E Pengimit Të Vazhdueshëm Të …
Avokati I Popullit Ngre Shqetësimin Për Praktikën E Pengimit Të Vazhdueshëm Të …

Institucioni i Avokatit të Popullit ka kryer sërish monitorimin e protestës së datës 02.06.2019 si dhe sjelljen e organeve ligjzbatuese gjatë dhe pas zhvillimit të kësaj proteste.…

 • 4 Qershor 2019

Prezantohet Në Kuvend Raporti Vjetor I Punës Së Avokatit Të Popullit
Prezantohet Në Kuvend Raporti Vjetor I Punës Së Avokatit Të Popullit

U prezantua në seancën e sotme plenare në Kuvendin e Shqipërisë Raporti Vjetor i Avokatit të Popullit. Në fjalën e saj përpara ligjvënësve, titullarja e Instituc…

 • 30 Maj 2019

Takim I Delegacionit Të Ecri Me Avokatin E Popullit Të Shqipërisë
Takim I Delegacionit Të Ecri Me Avokatin E Popullit Të Shqipërisë

Institucioni i Avokatit të Popullit në Shqipëri priti sot në një takim pune një delegacion nga Komisioni Europian kundër Racizmit dhe Intolerancës (ECRI). Delegacioni në f…

 • 23 Maj 2019