Media

Lajmet e fundit në lidhje me media


Qëndrimi I Avokatit Të Popullit Në Lidhje Me Papajtueshmërinë E Nenit 377 Të Ko…
Qëndrimi I Avokatit Të Popullit Në Lidhje Me Papajtueshmërinë E Nenit 377 Të Ko…

Avokati i Popullit, përfaqësuar nga titullarja znj. Erinda Ballanca ka marrë sot pjesë në seancën plenare publike të Gjykatës Kushtetuese ku është marrë në shq…

 • 19 Dhjetor 2023

Mbahet Konferenca Vjetore 2023 E Avokatit Të Popullit
Mbahet Konferenca Vjetore 2023 E Avokatit Të Popullit

Institucioni i Avokatit të Popullit, në bashkëpunim me Zyrën e Koordinatorit të Përhershëm të OKB-së në Shqipëri organizoi Konferencën Vjetore me temë &ld…

 • 15 Dhjetor 2023

Fjala E Plotë E Avokates Së Popullit, Znj. Erinda Ballanca Në Konferencën Vjeto…
Fjala E Plotë E Avokates Së Popullit, Znj. Erinda Ballanca Në Konferencën Vjeto…

E nderuar Znj. Felaj, Zëvendëskryetare e Kuvendit të Republikës së Shqipërisë   E nderuar Znj. Zaçaj, Kryetare e Gjykatës Kushtetuese të Republikës s&e…

 • 15 Dhjetor 2023

Pjesëmarrja E Avokates Së Popullit Në Aktivitetin "Jo Feminicidit: Bashkë Kundë…
Pjesëmarrja E Avokates Së Popullit Në Aktivitetin "Jo Feminicidit: Bashkë Kundë…

Avokatja e Popullit, znj. Erinda Ballanca ishte sot pjesë e aktivitetit "Jo Feminicidit: Bashkë kundër dhunës me bazë gjinore".   Ky aktivitet i cili u organizua nga znj. Et…

 • 13 Dhjetor 2023

Osbe, Tryezë Pune Në Kuadër Të 75-Vjetorit Të Deklaratës Universale Të Të Drejt…
Osbe, Tryezë Pune Në Kuadër Të 75-Vjetorit Të Deklaratës Universale Të Të Drejt…

Dita e të Drejtave të Njeriut shënoi një tjetër aktivitet të rëndësishëm në Shqipëri, sikurse ishte organizimi i Tryezës Vjetore të  Organizatës…

 • 13 Dhjetor 2023

Dita Ndërkombëtare Të Të Drejtave Të Njeriut, Avokati I Popullit Apelon Për Më …
Dita Ndërkombëtare Të Të Drejtave Të Njeriut, Avokati I Popullit Apelon Për Më …

Sot, le të reflektojmë dhe të përballemi me realitetet brenda kuadrit të të drejtave të njeriut në Shqipëri, ndërsa analizojmë rrugëtimin e Shqipërisë…

 • 10 Dhjetor 2023

Mesazh I Avokatit Te Popullit Me Rastin E Ditës Kombëtare Të Rinisë
Mesazh I Avokatit Te Popullit Me Rastin E Ditës Kombëtare Të Rinisë

Dita Kombëtare e Rinisë le të jetë një moment reflektimi për një komb që i përqafon dhe jetëson aspiratat e të rinjve, të cilat janë padyshim forca lë…

 • 8 Dhjetor 2023

Mesazh Sensibilizues I Avokatit Të Popullit Në Ditën Ndërkombëtare Të Personave…
Mesazh Sensibilizues I Avokatit Të Popullit Në Ditën Ndërkombëtare Të Personave…

Dita Ndërkombëtare e Personave me Aftësi të Kufizuara, le të shërbejë si një ftesë për të pranuar diversitetin që ka çdo individ në shoqërin&e…

 • 4 Dhjetor 2023

Avokatja E Popullit, Merr Pjesë Në Procesin E Hedhjes Së Shortit Për Zgjedhjen …
Avokatja E Popullit, Merr Pjesë Në Procesin E Hedhjes Së Shortit Për Zgjedhjen …

Në institucionin e Presidentit të Republikës u organizua sot procedura e hedhjes së shortit për zgjedhjen e anëtarëve të Këshillit të Emërimeve në Drejtës…

 • 4 Dhjetor 2023

Takimi I Avokates Së Popullit, Znj. Erinda Ballanca Me Homologun E Saj Slloven,…
Takimi I Avokates Së Popullit, Znj. Erinda Ballanca Me Homologun E Saj Slloven,…

Avokatja e Popullit, znj. Erinda Ballanca, zhvilloi një takim me homologun e saj slloven, z. Peter Svetina.   Znj. Ballanca dhe z. Svetina kanë diskutuar mbi sfidat e përbashkëta në m…

 • 1 Dhjetor 2023

Ndikimet E Inteligjencës Artificiale Në Drejtim Të Të Drejtave Të Njeriut, Ikdn…
Ndikimet E Inteligjencës Artificiale Në Drejtim Të Të Drejtave Të Njeriut, Ikdn…

Institucionet Kombëtare të të Drejtave të Njeriut nga e gjithë Evropa, janë mbledhur sëbashku në një takim, ku janë evindetuar ndikimet e shumëanshme të Inteli…

 • 1 Dhjetor 2023

Mesazhi I Avokates Së Popullit, Znj. Erinda Ballanca Në Kuadër Të 25-Vjetorit T…
Mesazhi I Avokates Së Popullit, Znj. Erinda Ballanca Në Kuadër Të 25-Vjetorit T…

E nderuar të isha sot pjesëmarrëse në aktivitetin jubilar me rastin e 25-vjetorit të Kushtetutës së Republikës së Shqipërisë, “25 VJET TË KUSHTETUT&Eu…

 • 27 Nëntor 2023