Media

Lajmet e fundit në lidhje me media


Komiteti Drejtues I Këshillit Të Europës Për Të Drejtat E Njeriut Paraqet Sugje…
Komiteti Drejtues I Këshillit Të Europës Për Të Drejtat E Njeriut Paraqet Sugje…

Komisioni i Venecias në datën 3 Maj 2019 ka miratuar një tekst unik ndërkombëtar të referencës që liston parimet ligjore themelore për themelimin dhe funksionimin e tyre n&eu…

 • 21 Shkurt 2020

Avokati I Popullit Bën Thirrje Për Seriozitet Në Trajtimin E Rekomandimeve Lidh…
Avokati I Popullit Bën Thirrje Për Seriozitet Në Trajtimin E Rekomandimeve Lidh…

Rastet e përsëritura të ngacmimeve seksuale apo ngjarjeve të kësaj natyre në shkollat shqiptare, kanë qenë vazhdimisht shqetësim i institucionit të Avokatit të Popu…

 • 20 Shkurt 2020

Avokati I Popullit Viziton Punëtorë Grevistë Në Poçem Dhe Ballsh
Avokati I Popullit Viziton Punëtorë Grevistë Në Poçem Dhe Ballsh

Përfaqësues të Avokatit të Popullit kanë vizituar sot dy grupe punëtorësh të cilët janë duke zhvilluar greva urie, për shkak të problemeve me pagat e prapambet…

 • 18 Shkurt 2020

Avokati I Popullit Pershendet Rezultatin E Konferences Se Donatoreve
Avokati I Popullit Pershendet Rezultatin E Konferences Se Donatoreve

Avokati i Popullit përshëndet rezultatin e suksesshëm të Konferencës së Donatorëve në mbështetje të rimëkëmbjes së Shqipërisë pas tërmetit …

 • 17 Shkurt 2020

Delegacioni I Komisionit Të Venecias, Takim Me Institucionin E Avokatit Të Popu…
Delegacioni I Komisionit Të Venecias, Takim Me Institucionin E Avokatit Të Popu…

Një delegacioni i dytë i Komisionit të Venecias vizitoi sot institucionin e Avokatit të Popullit ku u prit nga Avokatja Erinda Ballanca dhe bashkëpunëtorët e saj të ngushtë. …

 • 14 Shkurt 2020

Avokati I Popullit Pret Përfaqësinë E Studiuesve Në Mbrojtje Të Lumit Vjosë
Avokati I Popullit Pret Përfaqësinë E Studiuesve Në Mbrojtje Të Lumit Vjosë

Një përfaqësi profesorësh dhe akademikësh nga Shqipëria dhe bota u takua me Avokaten e Popullit Erinda Ballanca në kuadrin e një nisme për mbrojtjen e lumit të Vjosë…

 • 14 Shkurt 2020

Avokatja E Popullit Zhvillon Takim Me Ekipin Faktmbledhës Të Komisionit Të Vene…
Avokatja E Popullit Zhvillon Takim Me Ekipin Faktmbledhës Të Komisionit Të Vene…

Delegacioni i Komisionit të Venecias ishte sot në takim me zyrtarë të Avokatit të Popullit për të dëgjuar pikëpamjet e institucionit në lidhje me paketën antishpifj…

 • 11 Shkurt 2020

Hapet Zyra Rajonale E Avokatit Të Popullit Në Vlorë
Hapet Zyra Rajonale E Avokatit Të Popullit Në Vlorë

U hap sot në Vlorë zyra rajonale e Avokatit të Popullit. Zyra Rajonale e Vlorës i shtohet zyrave të tjera që institucioni i Avokatit të Popullit ka në qytete të tjera të…

 • 6 Shkurt 2020

Avokatja E Popullit Erinda Ballanca Priti Në Një Takim Komisionerin E Lartë Të …
Avokatja E Popullit Erinda Ballanca Priti Në Një Takim Komisionerin E Lartë Të …

Avokatja e Popullit Erinda Ballanca priti sot në një takim Komisionerin e Lartë të OSBE-së për Pakicat Kombëtare, Lamberto Zannieri. Takimi u organizua përmes Ministrisë p…

 • 5 Shkurt 2020

Avokati I Popullit Nis Hetim Administrativ Për Pretendimet Për Keqtrajtim Në Bu…
Avokati I Popullit Nis Hetim Administrativ Për Pretendimet Për Keqtrajtim Në Bu…

Në datën 03.02.2020 në emisionin investigativ “Stop” u trajtua publikisht rasti i regjistrimit të bisedës telefonike së një të dënuari me një familjar ku d&e…

 • 4 Shkurt 2020

Institucioni I Avokatit Te Popullit Informon Ne Lidhje Me Rastin E Vdekjes Se N…
Institucioni I Avokatit Te Popullit Informon Ne Lidhje Me Rastin E Vdekjes Se N…

Institucioni i Avokatit të Popullit është vënë në dijeni nga mediat se shtetasi me inicialet A.M ka ndërruar jetë brenda Institucionit të Ekzekutimit të Vendimeve Penale…

 • 3 Shkurt 2020

Avokati I Popullit Ngre Zërin Për Forcimin E Masave Kundër Krimeve Ndaj Grave
Avokati I Popullit Ngre Zërin Për Forcimin E Masave Kundër Krimeve Ndaj Grave

Institucioni i Avokatit të Popullit dënon vrasjen e gruas 33 vjeçare në Xhafzotaj të Durrësit, e cila shënon rastin e katërt radhazi brenda javëve të para të k&eu…

 • 2 Shkurt 2020