Media

Lajmet e fundit në lidhje me media


Raport Paraprak I Inspektimeve Të Avokatit Të Popullit Në Drejtorinë Vendore Të…
Raport Paraprak I Inspektimeve Të Avokatit Të Popullit Në Drejtorinë Vendore Të…

Avokati i Popullit ka vijuar punën në terren duke monitoruar nga afër protestat e dy diteve të funduit, si edhe situatën pas përfundimit të protestave, duke kryer inspektime dhe vizita…

 • 13 Dhjetor 2020

Raport Paraprak I Inspektimeve Të Avokatit Të Popullit Në Komisariatet Dhe Qend…
Raport Paraprak I Inspektimeve Të Avokatit Të Popullit Në Komisariatet Dhe Qend…

Avokati i Popullit, pas protestave të zhvilluara dy ditët e fundit, kreu ditën e sotme një seri inspektimesh dhe vizitash në komisariatet e kryeqytetit si dhe në qendrat shëndetës…

 • 11 Dhjetor 2020

Avokati I Popullit Shënon Ditën Ndërkombëtare Të Të Drejtave Të Njeriut
Avokati I Popullit Shënon Ditën Ndërkombëtare Të Të Drejtave Të Njeriut

Avokati i Popullit, si institucioni më i madh e më i rëndësishëm në vendin tonë në mbrojtjen dhe promovimin e të drejtave të njeriut, bën thirrje që ato të…

 • 10 Dhjetor 2020

Avokati I Popullit Organizon Veprimtari Në Kuadrin E Ditës Ndërkombëtare Të Të …
Avokati I Popullit Organizon Veprimtari Në Kuadrin E Ditës Ndërkombëtare Të Të …

Avokati i Popullit, në kuadër të 16 ditëve të aktivizmit kundër dhunës me bazë gjinore, organizon sot më 10 Dhjetor, në Ditën Ndërkombëtare për t&eum…

 • 10 Dhjetor 2020

Avokati I Popullit Reagon Ndaj Ngjarjeve Të Fundit Në Kryeqytet
Avokati I Popullit Reagon Ndaj Ngjarjeve Të Fundit Në Kryeqytet

AVOKATI I POPULLIT REAGON NDAJ NGJARJEVE TË FUNDIT NË KRYEQYTET Institucioni i Avokatit të Popullit po ndjek me shqetësim ngjarjet e ditës së djeshme dhe sotme ku janë shënuar …

 • 10 Dhjetor 2020

Avokati I Popullit Heton Mbi Rastin E Vrasjes Së Një Të Riu Nga Policia
Avokati I Popullit Heton Mbi Rastin E Vrasjes Së Një Të Riu Nga Policia

Avokati i Popullit u njoh mëngjesin e sotëm nga mediat me lajmin e vrasjes së një të riu me iniciale K.R, 25 vjeç nga një punonjës i Policisë së Shtetit me armë z…

 • 8 Dhjetor 2020

Avokati I Popullit Dënon Gjuhën Seksiste Në Media
Avokati I Popullit Dënon Gjuhën Seksiste Në Media

Institucioni i Avokatit të Popullit shpreh shqetësim lidhur me respektimin e etikës gjatë një debati televiziv të transmetuar në një emision me shikueshmëri të lartë…

 • 7 Dhjetor 2020

Avokati I Popullit Merr Pjesē Në Hedhjen E Shortit Të Ked
Avokati I Popullit Merr Pjesē Në Hedhjen E Shortit Të Ked

Avokatja e Popullit Erinda Ballanca ka qenë e pranishme në hedhjen e shortit për zgjedhjen e anëtarëve të rinj të Këshillit të Emërimeve në Drejtësi (KED). …

 • 4 Dhjetor 2020

Avokati I Popullit Shënon Ditën Ndërkombëtare Të Personave Me Aftësi Të Kufizua…
Avokati I Popullit Shënon Ditën Ndërkombëtare Të Personave Me Aftësi Të Kufizua…

Në Ditën Ndërkombëtare të Personave me Aftësi të Kufizuara, Institucioni i Avokatit të Popullit solidarizohet dhe shpreh mbështetjen për këtë kategori qytetar&…

 • 3 Dhjetor 2020

Avokati I Popullit Uron Për Festat E 28-29 Nëntorit
Avokati I Popullit Uron Për Festat E 28-29 Nëntorit

Institucioni i Avokatit të Popullit të Republikës së Shqipërisë uron qytetarët tanë me rastin e dy ditëve të shënuara historike: 28 Nëntorit, ditës që…

 • 28 Nëntor 2020

Avokati I Popullit Publikon Konkluzionet E Rekomandimeve Mbi Sjelljen E Policis…
Avokati I Popullit Publikon Konkluzionet E Rekomandimeve Mbi Sjelljen E Policis…

Avokati i Popullit pasi ka shqyrtuar sjelljen e organeve të Rendit gjatë ndërhyrjeve të kësaj të fundit më 17.05.2020 në operacionin për shkatërrimin e godinës s&eu…

 • 19 Nëntor 2020

Stop Abuzimit Dhe Dhunës Seksuale Ndaj Fëmijëve!!
Stop Abuzimit Dhe Dhunës Seksuale Ndaj Fëmijëve!!

Në Ditën Botërore për Parandalimin e Abuzimit ndaj Fëmijëve, AP dhe KMPDF u bëjnë thirrje të gjithë aktorëve, pjesë e sistemit të integruar të mbrojt…

 • 19 Nëntor 2020