Media

Lajmet e fundit në lidhje me media


Avokati I Popullit Shënon Ditën Ndërkombëtare Të Demokracisë
Avokati I Popullit Shënon Ditën Ndërkombëtare Të Demokracisë

Në Ditën Ndërkombëtare të Demokracisë, Avokati i Popullit bën thirrje për rritje të reflektimit në respekt dhe mbrojtje të vlerave të arritura me mundim nga qy…

 • 15 Shtator 2020

Nënshkruhet Memorandum Mirëkuptimi Mes Institucionit Të Avokatit Të Popullit Dh…
Nënshkruhet Memorandum Mirëkuptimi Mes Institucionit Të Avokatit Të Popullit Dh…

Institucioni i Avokatit të Popullit nënshkroi sot një Memorandum Mirëkuptimi me Institutin e Statistikave (INSTAT). Memorandumi u nënshkrua nga Avokatja e Popullit Erinda Ballanca dhe zv.drej…

 • 3 Shtator 2020

Njoftim
Njoftim

Të nderuar qytetarë! Institucioni i Avokatit të Popullit ju njofton se në funksion të marrjes së masave për parandalimin e përhapjes së infeksionit nga COVID -19, ankesat …

 • 24 Gusht 2020

Avokatja E Popullit Pret Në Takim Ambasadoren E Shteteve Të Bashkuara Të Amerik…
Avokatja E Popullit Pret Në Takim Ambasadoren E Shteteve Të Bashkuara Të Amerik…

Avokatja e Popullit Erinda Ballanca priti sot në zyrën e saj në një takim Ambasadoren e Shteteve të Bashkuara në Shqipëri, Yuri Kim. Takimi erdhi vetëm një ditë pasi …

 • 10 Korrik 2020

Fjala E Avokates Së Popullit Erinda Ballanca Gjatë Prezantimit Të Raportit Vjet…
Fjala E Avokates Së Popullit Erinda Ballanca Gjatë Prezantimit Të Raportit Vjet…

I nderuar zoti Kryetar i Kuvendit. Të nderuar deputetë! Është kënaqësi për mua t’i shoh përfaqësuesit e popullit që përmes interesit për prezantimin …

 • 9 Korrik 2020

Përmbledhje E Raportit Vjetor Për Veprimtarinë E Institucionit Të Avokatit Të P…
Përmbledhje E Raportit Vjetor Për Veprimtarinë E Institucionit Të Avokatit Të P…

Përmbledhje e Raportit Vjetor për veprimtarinë e institucionit të Avokatit të Popullit 1 Janar – 31 Dhjetor 2019  

 • 8 Korrik 2020

Avokatja E Popullit Erinda Ballanca Zhvilloi Vizitë Në Institucionin E Avokatit…
Avokatja E Popullit Erinda Ballanca Zhvilloi Vizitë Në Institucionin E Avokatit…

Avokatja e Popullit e Republikës së Shqipërisë Erinda Ballanca vizitoi sot zyrën homologe të Avokatit të Popullit të Kosovës. Ajo shoqërohej nga Komisionerja e Seksionit…

 • 29 Qershor 2020

Avokati I Popullit Publikon Rekomandime Për Policinë E Shtetit Në Lidhje Me Ras…
Avokati I Popullit Publikon Rekomandime Për Policinë E Shtetit Në Lidhje Me Ras…

Institucioni i Avokatit të Popullit ka përpiluar një hetim të hollësishëm në lidhje me deportimin e shtetasit turk Harun Çalik nga vendi ynë në fillim të kët…

 • 23 Qershor 2020

Avokati I Popullit Publikon Raport Mbi Veprimtarinë E Ked
Avokati I Popullit Publikon Raport Mbi Veprimtarinë E Ked

Institucioni i Avokatit të Popullit ka publikuar një raport të veçantë të “Monitorimit të Veprimtarisë së Këshillit të Emërimeve në Drejtësi&…

 • 17 Qershor 2020

Zhvillohet Takim Mes Institucionit Të Avokatit Të Popullit Dhe Komitetit Shqipt…
Zhvillohet Takim Mes Institucionit Të Avokatit Të Popullit Dhe Komitetit Shqipt…

U zhvillua sot një takim i përbashkët midis institucionit të Avokatit të Popullit dhe Komitetit Shqiptar të Helsinkit. Në takim mori pjesë Avokatja e Popullit Erinda Ballanca, kom…

 • 10 Qershor 2020

Vështrimi Nga Fëmijët Është Vështrim Nga E Ardhmja
Vështrimi Nga Fëmijët Është Vështrim Nga E Ardhmja

Më 1 qershor, ditën ndërkombëtare të fëmijëve, shoqëria shqiptare duhet të ndjejë se është në borxh me gjeneratën e atyre që do të trash&eu…

 • 1 Qershor 2020

Vazhdimësia E Punës Në Institucionin E Avokatit Të Popullit Gjatë Masave Në Kua…
Vazhdimësia E Punës Në Institucionin E Avokatit Të Popullit Gjatë Masave Në Kua…

Në përgjigje të përpjekjeve për të kufizuar përhapjen e COVID-19, institucioni i Avokatit të Popullit po funksionon nëpërmjet punës në distancë me t&…

 • 29 Maj 2020