Media

Lajmet e fundit në lidhje me media


Avokati I Popullit Shpreh Shqetesimin Mbi Pengimin E Vezhguesve Te Kshh
Avokati I Popullit Shpreh Shqetesimin Mbi Pengimin E Vezhguesve Te Kshh

Avokati i Popullit është njohur me shqetësimin e bërë publik nga ana e Komitetit Shqiptar të Helsinkit në lidhje me pengesat që i janë ngritur kësaj organizate nga ana e…

 • 13 Janar 2023

Avokati I Popullit, Monitorim Për Mbrojtjen E Fëmijëve Në Raste Emergjencash Ci…
Avokati I Popullit, Monitorim Për Mbrojtjen E Fëmijëve Në Raste Emergjencash Ci…

Institucioni i Avokatit të Popullit me mbështetjen financiare të UNICEF-it, realizoi monitorimin e strukturave përgjegjëse në njësitë e qeverisjes vendore të prekura nga t&eu…

 • 12 Janar 2023

Avokatja E Popullit Takohet Me Komisionerin E Lartë Të Osbe-Së Për Pakicat Komb…
Avokatja E Popullit Takohet Me Komisionerin E Lartë Të Osbe-Së Për Pakicat Komb…

Avokatja e Popullit Erinda Ballanca zhvilloi një takim me një delegacion të Komisionerit të lartë të OSBE-së për Pakicat Kombëtare të kryesuar nga Komisioneri Kaira…

 • 11 Janar 2023

Zhvillon Punimet Konferenca Vjetore E Avokatit Të Popullit
Zhvillon Punimet Konferenca Vjetore E Avokatit Të Popullit

Ka zhvilluar sot punimet Konferenca Vjetore e institucionit të Avokatit të Popullit. Konferenca vjetore e Avokatit të Popullit u realizua me mbështetjen e projektit “Promovimi i Diversitetit…

 • 19 Dhjetor 2022

Zhvillohet Veprimtari Me Studentet E Drejtesise
Zhvillohet Veprimtari Me Studentet E Drejtesise

Avokatja e Popullit Erinda Ballanca, ishte pjesë e panelit të gjyqtarëve, në seancën finale të edicionit Albanian Moot Court Competition, që u zhvillua në Ditën Ndërkomb…

 • 12 Dhjetor 2022

Dita E Të Drejtave Të Njeriut
Dita E Të Drejtave Të Njeriut

Avokati i Popullit, Institucioni më i madh i mbrojtjes së të Drejtave të Njeriut në Shqipëri, bën thirrje sot në Ditën e të Drejtave të Njeriut, për më sh…

 • 10 Dhjetor 2022

Shënohet Dita Kombëtare E Rinisë
Shënohet Dita Kombëtare E Rinisë

Avokati i Popullit shënon Ditën Kombëtare të Rinisë. Prej vitit 2009, me vendim të Kuvendit të Shqipërisë, kjo datë përkujtohet si festë kombëtare në…

 • 8 Dhjetor 2022

Dita Ndërkombëtare E Vullnetarizmit
Dita Ndërkombëtare E Vullnetarizmit

5 dhjetori është caktuar nga OKB si dita që nderon njerëzit dhe organizatat të cilët japin vullnetarisht kohën dhe energjinë e tyre për të përmirësuar jetë…

 • 5 Dhjetor 2022

Avokatja E Popullit Merr Pjesë Në Hedhjen E Shortit Të Ked
Avokatja E Popullit Merr Pjesë Në Hedhjen E Shortit Të Ked

Në mjediset e Institucionit të Presidentit të Republikës u zhvillua sot procedura e hedhjes së shortit për përzgjedhjen e anëtarëve të Këshillit të Emërim…

 • 5 Dhjetor 2022

Shënohet Dita Ndërkombëtare E Personave Me Aftësi Të Kufizuar
Shënohet Dita Ndërkombëtare E Personave Me Aftësi Të Kufizuar

3 Dhjetori, Dita Ndërkombëtare e Personave me Aftësi të Kufizuar, synon një ndërgjegjësim të të gjithë shoqërisë, në mbrojtje të të drejtave t&e…

 • 3 Dhjetor 2022

Avokatja E Popullit Merr Pjesë Në Komferencën E Ombudsmanëve Të Mesdheut
Avokatja E Popullit Merr Pjesë Në Komferencën E Ombudsmanëve Të Mesdheut

Avokatja e Popullit Erinda Ballanca,merr pjese ne Konferencen e organizuar nga Shoqata e Ombudsmaneve te Mesdheut (AOM) dhe Komisioneri për Administratën dhe Mbrojtjen e të Drejtave të Njeriut (Ombud…

 • 2 Dhjetor 2022

Gëzuar 28 Nëntorin
Gëzuar 28 Nëntorin

Avokati i Popullit uron të gjithë shqiptarët me rastin e 28 Nëntorit, Festës Kombëtare shqiptare e Ditës së Flamurit dhe nderon aspiratën e tyre për liri, pavarësi,…

 • 28 Nëntor 2022