Media

Lajmet e fundit në lidhje me media


Avokatja E Popullit Merr Pjesë Në Tryezën Ndër-Institucionale "Fuqizimi I Insti…
Avokatja E Popullit Merr Pjesë Në Tryezën Ndër-Institucionale "Fuqizimi I Insti…

  Avokatja e Popullit, znj.Erinda Ballanca mori pjesë sot në një tryezë ndërinstitucionale të organizuar nga USAID mbi rolin e institucioneve të pavarura sic është ed…

 • 9 Korrik 2018

Avokati I Popullit Organizoi Në Bulqizë Aktivitetin “Ndal Shfrytëzimit Të Punës…
Avokati I Popullit Organizoi Në Bulqizë Aktivitetin “Ndal Shfrytëzimit Të Punës…

  Institucioni i Avokatit të Popullit, në bashkëpunim me Zyrën UNICEF-it dhe Zyrën OSBE-së, Shqipëri, organizuan veprimtarinë “Ndal shfrytëzimit në pun&eum…

 • 12 Qershor 2018

Institucioni I Avokatit Të Popullit Uron Me Rastin E Ditës Ndërkombëtare Të Fëm…
Institucioni I Avokatit Të Popullit Uron Me Rastin E Ditës Ndërkombëtare Të Fëm…

  Sot në mbarë botën festohet Dita e Fëmijëve, 1 Qershori. Promovimi dhe ndërgjegjësimi i shoqërisë dhe institucioneve të shtetit shqiptar për respektimi…

 • 1 Qershor 2018

Institucioni I Avokatit Të Popullit Mbështet Gay (P)Ride Tirana
Institucioni I Avokatit Të Popullit Mbështet Gay (P)Ride Tirana

  Përfaqësues të Institucionit të Avokatit të Popullit mbështetën dhe iu bashkuan aktivitetit Gay (P)Ride Tirana, i cili u zhvillua sot në kryeqytet. Për të s…

 • 13 Maj 2018

Zhvillohet Takim I Avokates Së Popullit Erinda Ballanca Me Dy Komisionerët E Mb…
Zhvillohet Takim I Avokates Së Popullit Erinda Ballanca Me Dy Komisionerët E Mb…

  Me ftesë të Komisionerit të ri për Mbrojten nga Diskriminimi, Robert Gajda, Avokatja e Popullit Erinda Ballanca, zhvilloi një takim në zyrën e tij. Takimit iu bashkua edhe…

 • 10 Maj 2018

Rekomandim
Rekomandim

REKOMANDIM Mbi veprimtarinë e institucioneve të: Policisë së Shtetit, Prokurorisë dhe Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Kukës, në lidhje me trajtimin e rastit të tubi…

 • 19 Prill 2018

Avokatja E Popullit Pritet Ne Takim Nga Presidenti I Republikes
Avokatja E Popullit Pritet Ne Takim Nga Presidenti I Republikes

  Presidenti i Republikës SH.T.Z, Ilir Meta, priti sot në një takim Avokaten e Popullit Zj.Erinda Ballanca. Avokati i Popullit zj.Erinda Ballanca, i dorëzoi Presidentit Meta, Raportin Vjet…

 • 13 Prill 2018

Prezantohen Dy Komisioneret E Reja Në Institucionin E Avokatit Të Popullit
Prezantohen Dy Komisioneret E Reja Në Institucionin E Avokatit Të Popullit

  U prezantuan sot në Institucionin e Avokatit të Popullit dy komisioneret e reja, të cilat plotësojnë vendet e mbetura vakante prej shumë kohësh në këtë institu…

 • 3 Prill 2018

Raportim Mbi Vizitat Inspektuese Të Avokatit Të Popullit Në Drejtorinë E Polici…
Raportim Mbi Vizitat Inspektuese Të Avokatit Të Popullit Në Drejtorinë E Polici…

  Institucioni i Avokatit të Popullit, në vijim të detyrës së tij kushtetuese dhe ndjekjes së problematikave të ditës së djeshme në Kukës, ka zhvilluar gjat…

 • 1 Prill 2018

Avokatja E Popullit, Erinda Ballanca Merr Pjese Ne Forumin Mbi Grate Ne Sherbim…
Avokatja E Popullit, Erinda Ballanca Merr Pjese Ne Forumin Mbi Grate Ne Sherbim…

  Në fjalën e saj, Avokatja e Popullit u shpreh: "Ju falënderoj për mundësinë për të bashkëbiseduar me ju sot. Jam e sinqertë kur them se temën e k&…

 • 23 Mars 2018

Avokatja E Popullit Merr Pjesë Në Forumin Rajonal Të Sundimit Të Ligjit Në Euro…
Avokatja E Popullit Merr Pjesë Në Forumin Rajonal Të Sundimit Të Ligjit Në Euro…

  Në Shkup të Maqedonisë po mban sot punimet Forumi vjetor rajonal mbi Sundimin e Ligjit në Europën Juglindore. Në takimin e nivelit të lartë merr pjesë edhe nj&eu…

 • 16 Mars 2018

Avokati I Popullit Bën Thirrje Për Bashkim Dhe Solidaritet Me Rastin E 8 Marsit…
Avokati I Popullit Bën Thirrje Për Bashkim Dhe Solidaritet Me Rastin E 8 Marsit…

  Me rastin e 8 marsit, Ditës Ndërkombëtare të Gruas, Institucioni i Avokatit të Popullit uron të gjitha gratë dhe vajzat shqiptare dhe i nxit ato për më shumë s…

 • 8 Mars 2018