Media

Lajmet e fundit në lidhje me media


Organizohet Aktivitet Kundër Gjuhës Së Urrejtjes Dhe Promovimin E Të Drejtave T…
Organizohet Aktivitet Kundër Gjuhës Së Urrejtjes Dhe Promovimin E Të Drejtave T…

Avokati i Popullit organizoi një diskutim të hapur mbi rolin e medias në adresimin e gjuhës së urrejtjes dhe promovimin e të drejtave të njeriut për të gjithë. Në…

 • 28 Qershor 2021

Rritet Besueshmëria E Publikut Për Avokatin E Popullit
Rritet Besueshmëria E Publikut Për Avokatin E Popullit

Anketa e perceptimit të publikut “Balkan barometer” për vitin 2021 e nxjerr Avokatit e Popullit në Shqipëri si një ndër institucionet të cilit publiku ka prirjen më t&…

 • 25 Qershor 2021

Avokati I Popullit Shënon Ditën Ndërkombëtare Të Egjiptianëve Të Ballkanit
Avokati I Popullit Shënon Ditën Ndërkombëtare Të Egjiptianëve Të Ballkanit

Ekzistenca e minoriteteve në Shqipëri është një realitet sa historik aq edhe aktual, të cilit i është kushtuar një vëmendje e veçantë për të konkre…

 • 24 Qershor 2021

Vizitë E Avokatit Të Popullit Të Kosovës Në Shqipëri
Vizitë E Avokatit Të Popullit Të Kosovës Në Shqipëri

Institucioni i Avokatit të Popullit të Shqipërisë mikpriti në një vizitë zyrtare një delegacion nga institucioni i Avokatit të Popullit të Kosovës. Delagacioni K…

 • 23 Qershor 2021

Prezantohet Udhëzuesi Për Parandalimin Dhe Adresimin E Dhunës, Ngacmimit Dhe Ng…
Prezantohet Udhëzuesi Për Parandalimin Dhe Adresimin E Dhunës, Ngacmimit Dhe Ng…

Avokatja e Popullit Erinda Ballanca, mori pjesë sot në tryezën ku u krye prezantimi i Udhëzuesit "Për Parandalimin dhe Adresimin e Dhunës, Ngacmimit dhe Ngacmimit Seksual në Mjedi…

 • 22 Qershor 2021

Avokati I Popullit Dënon Dhunimin E Aktivistes Transgjinore
Avokati I Popullit Dënon Dhunimin E Aktivistes Transgjinore

Avokati i Popullit dënon dhunën e ushtruar ndaj një aktivisteje të LGBTIQ që i përket komunitetit transgjinor. Sikurse u raportua për Avokatin e Popullit në një ankesë…

 • 17 Qershor 2021

Fakte Në Shifra
Fakte Në Shifra

Përveç zyrës qendrore në Tiranë, Institucioni i Avokatit të Popullit e ka zgjeruar në vite praninë e tij sa më afër qytetarëve duke hapur zyrat e tij të sh&e…

 • 10 Qershor 2021

Avokatja E Popullit Moderon Takimin E Nivelit Të Lartë Të Ennhri-T
Avokatja E Popullit Moderon Takimin E Nivelit Të Lartë Të Ennhri-T

Avokatja e Popullit Erinda Ballanca mori pjesë në Takimin e Nivelit të lartë të ENNHRI (Rrjeti Europian i Institucioneve Kombëtare të të Drejtave të Njeriut), “Të …

 • 3 Qershor 2021

Avokati I Popullit Dhe Komisionerja E Seksionit Të Mbrojtjes Dhe Promovimit Të …
Avokati I Popullit Dhe Komisionerja E Seksionit Të Mbrojtjes Dhe Promovimit Të …

Me rastin e 1 Qershorit, ditës Ndërkombëtare të Fëmijëve, Avokati i Popullit dhe Komisionerja e Seksionit të Mbrojtjes dhe Promovimit të të drejtave të Fëmijëv…

 • 1 Qershor 2021

Avokati I Popullit Diskuton Me Komisionin E Ligjeve Të Kuvendit Të Shqipërisë M…
Avokati I Popullit Diskuton Me Komisionin E Ligjeve Të Kuvendit Të Shqipërisë M…

Avokatja e Popullit Erinda Ballanca adresoi sot në një mbledhje online Komisionin e Ligjeve të Kuvendit të Shqipërisë, për të prezantuar dhe diskutuar mbi Raportin 2020 të in…

 • 31 Maj 2021

Vizitë E Avokates Së Popullit Në Maqedoninë E Veriut
Vizitë E Avokates Së Popullit Në Maqedoninë E Veriut

Avokatja e Popullit Erinda Ballanca zhvilloi një vizitë pune në Republikën e Maqedonisë së Veriut. Gjatë vizitës ajo dhe delegacioni që e shoqëronte zhvilloi takime m…

 • 27 Maj 2021

Fakte Në Shifra
Fakte Në Shifra

Institucioni i Avokatit të Popullit trajton një mori ankesash nga qytetarët çdo vit. Gjatë vitit të fundit, Tirana është qarku me numrin më të madh të ankesave…

 • 25 Maj 2021