Media

Lajmet e fundit në lidhje me media


Avokatja E Popullit Merr Pjesë Në Forumin E Të Drejtave Të Njeriut Në Kopenhagen
Avokatja E Popullit Merr Pjesë Në Forumin E Të Drejtave Të Njeriut Në Kopenhagen

Avokatja e Popullit të Shqipërisë Erinda Ballanca mori pjesë në veprimtaritë e Forumit për të Drejtat e Njeriut i cili u zhvillua prej 17-19 gusht në Kopenhagen të …

 • 17 Gusht 2021

Prezantohet Raporti I Avokatit Të Popullit Mbi Garantimin E Të Drejtave Të Të M…
Prezantohet Raporti I Avokatit Të Popullit Mbi Garantimin E Të Drejtave Të Të M…

  Institucioni i Avokatit të Popullit organizoi sot një Tryezë të Rrumbullakët me qëllim paraqitjen e gjetjeve dhe rekomandimeve për garantimin e të drejtave të t&eum…

 • 28 Korrik 2021

Zhvillohet Konferenca Kombëtare Mbi Të Drejtat E Të Burgosurve Të Huaj
Zhvillohet Konferenca Kombëtare Mbi Të Drejtat E Të Burgosurve Të Huaj

Institucioni i Avokatit të Popullit përmes Mekanizmit për Parandalimin e Torturës organizoi sot në Tiranë Konferencën kombëtare me temë “Respektimi i të drejtave t…

 • 19 Korrik 2021

Avokati I Popullit Preazanton Draft-Raportin E Ri “Për Minimumin Jetik Në Shqip…
Avokati I Popullit Preazanton Draft-Raportin E Ri “Për Minimumin Jetik Në Shqip…

Institucioni i Avokatit të Popullit në bashkëpunim me zyrën e Programit të Kombeve të Bashkuara për Zhvillimin (PNUD) në Shqipëri, prezantoi Draft-Raportin ”Për Mi…

 • 16 Korrik 2021

Avokati I Popullit Reagon Mbi Rastet E Raportuara Të Veprimeve Nga Policia Bash…
Avokati I Popullit Reagon Mbi Rastet E Raportuara Të Veprimeve Nga Policia Bash…

Institucioni i Avokatit të Popullit është njohur përmes raportimeve në median shqiptare, me dy incidente shqetësuese në të cilat implikohet Policia Bashkiake e Tiranës në…

 • 14 Korrik 2021

Avokatja E Popullit Adreson Takimin E Aomf (Shoqata E Ombudsmanëve Dhe Ndërmjet…
Avokatja E Popullit Adreson Takimin E Aomf (Shoqata E Ombudsmanëve Dhe Ndërmjet…

Avokatja e Popullit Erinda Ballanca mori pjesë në takimin e Shoqatës së Ombudsmanëve dhe Ndërmjetësuesve Frankofonë, i cili u mbajt në Monako dhe kishte në fokus marrdh&…

 • 12 Korrik 2021

Institucioni I Avokatit Të Popullit Prezanton Në Kuvend Raportin Vjetor
Institucioni I Avokatit Të Popullit Prezanton Në Kuvend Raportin Vjetor

Avokatja e Popullit Erinda Ballanca mbajti para sot para Kuvendit të Shqipërisë fjalimin prezantues të Raportit Vjetor të Institucionit. Në fjalën e saj para deputetëve të…

 • 7 Korrik 2021

Avokati I Popullit Fiton Në Gjykatën Kushtetuese Çështjen Në Mbrojtje Të Qyteta…
Avokati I Popullit Fiton Në Gjykatën Kushtetuese Çështjen Në Mbrojtje Të Qyteta…

Gjykata Kushtetuese i dha të drejtë sot Avokatit të Popullit, pas një kërkese të këtij të fundit për të shfuqizuar disa nene të ligjit të Policisë së…

 • 5 Korrik 2021

Gjykata Kushtetuese Shqyrton Kërkesën E Avokatit Të Popullit
Gjykata Kushtetuese Shqyrton Kërkesën E Avokatit Të Popullit

Avokati i Popullit në funksion të ushtrimit të mandatit të tij kushtetues për mbrojtjen dhe promovimin e të drejtave të njeriut në Republikën e Shqipërisë ka parash…

 • 1 Korrik 2021

Avokatja E Popullit Merr Pjesë Në Takimin Vjetor Të Aleancës Globale Të Institu…
Avokatja E Popullit Merr Pjesë Në Takimin Vjetor Të Aleancës Globale Të Institu…

  Avokatja e Popullit Erinda Ballanca mori pjesë sot në takimin vjetor të Aleancës Globale të Institucioneve të të Drejtave të Njeriut, një organizatë ndërk…

 • 30 Qershor 2021

Avokatja E Popullit Merr Pjesë Në Ekspozitën Dedikuar Luftës Kundër Trafikimit …
Avokatja E Popullit Merr Pjesë Në Ekspozitën Dedikuar Luftës Kundër Trafikimit …

Avokatja e Popullit Erinda Ballanca mori pjesë në prezantimin e një ekspozite në kuadrin e projektit "Care and Dare". Projekti “Care and Dare” implementuar nga Qendra “Tir…

 • 29 Qershor 2021

Organizohet Ditë E Hapur Me Temë “Respektimi I Të Drejtave Të Shtetasve Të Huaj…
Organizohet Ditë E Hapur Me Temë “Respektimi I Të Drejtave Të Shtetasve Të Huaj…

Institucioni i Avokatit të Popullit, ka në prioritetet e tij kryesore, respektimin e të drejtave dhe lirive të personave të privuar nga liria, duke përfshirë edhe të burgosurit e …

 • 29 Qershor 2021