Media

Lajmet e fundit në lidhje me media


Avokati I Popullit Shpreh Shqetësimin Mbi Incidentin Me Implikimin E Dy Mësuese…
Avokati I Popullit Shpreh Shqetësimin Mbi Incidentin Me Implikimin E Dy Mësuese…

Avokati i Popullit dhe Seksioni i Përgjithshëm pranë këtij institucioni është njohur me shqetësim në lidhje me ngjarjen e papërshtatshme dhe raportimin për konfrontim fi…

 • 12 Tetor 2021

Avokatja E Popullit Takon Ministrin E Drejtësisë
Avokatja E Popullit Takon Ministrin E Drejtësisë

Avokatja e Popullit Erinda Ballanca zhvilloi një takim me ministrin e Drejtësisë Ulsi Manja. Takimi u zhvillua në mjediset e Ministrisë së Drejtësisë dhe kishte në fokus t…

 • 11 Tetor 2021

Avokati I Popullit Ndjek Mbledhjen E Përgjithshme Të Gjyqtarëve
Avokati I Popullit Ndjek Mbledhjen E Përgjithshme Të Gjyqtarëve

Në datë 08.10.2021, Avokati i Popullit ishte i ftuar në cilësinë e vëzhguesit, në Mbledhjen e Përgjithshme të Gjyqtarëve, e cila kishte si objekt zgjedhjen e tre anë…

 • 8 Tetor 2021

Avokati I Popullit Inspekton Shtëpinë E Të Moshuarve Në Fier
Avokati I Popullit Inspekton Shtëpinë E Të Moshuarve Në Fier

Pas denoncimit në media në lidhje me trajtimin ushqimor në Shtëpinë e të Moshuarve në Fier, Avokati i Popullit ka kryer në mënyrë të menjëhershme një insp…

 • 30 Shtator 2021

Avokati I Popullit Shpreh Dhimbjen Për Vrasjen E Policit Të Shtetit
Avokati I Popullit Shpreh Dhimbjen Për Vrasjen E Policit Të Shtetit

Avokati i Popullit ka mësuar me pikëllim për vrasjen në krye të detyrës të punonjësit të Policisë së Shtetit Saimir Hoxha gjatë një aksioni në rrethi…

 • 29 Shtator 2021

Avokati I Popullit Nënvizon Domosdoshmërinë E Edukimit Si Çelësi Drejt Së Ardhm…
Avokati I Popullit Nënvizon Domosdoshmërinë E Edukimit Si Çelësi Drejt Së Ardhm…

Në ditën e fillimit të vitit të ri shkollor në Shqipëri, Avokati i Popullit nënvizon rëndësinë që ka edukimi për garantimin e një të ardhmeje të…

 • 27 Shtator 2021

Avokati I Popullit Ka Nisur Hetim Administrativ Ne Lidhje Me Rastin E Dhunes Nd…
Avokati I Popullit Ka Nisur Hetim Administrativ Ne Lidhje Me Rastin E Dhunes Nd…

Nisur nga kronika e transmetuar në TV Klan në emisionin "Stop" të datës 21 shtator 2021, Avokati i Popullit është njohur me rastin e përsëritur të dhunës s&eum…

 • 23 Shtator 2021

Fakte Në Shifra
Fakte Në Shifra

Rekomandimet e Avokatit të Popullit përputhen në shumë prej rasteve me Objektivat Globalë të Kombeve të Bashkuara për Zhvillim të Qendrueshëm. Këto objektiva jan…

 • 15 Shtator 2021

Avokati I Popullit Shpreh Gatishmërinë Për Të Ndihmuar Kolegët Nga Institucioni…
Avokati I Popullit Shpreh Gatishmërinë Për Të Ndihmuar Kolegët Nga Institucioni…

Avokati i Popullit nëpërmjet Komisioneres për Mbrojtjen dhe Promovimin e të Drejtave të Fëmijëve Nejla Peka, realizoi një takim me përfaqësues homologë të Inst…

 • 13 Shtator 2021

Avokati I Popullit Të Shqipërisë Ngushëllon Homologun E Maqedonisë Së Veriut Pë…
Avokati I Popullit Të Shqipërisë Ngushëllon Homologun E Maqedonisë Së Veriut Pë…

Avokatja e Popullit të Shqipërisë Erinda Ballanca, i dërgoi një letër ngushëllimi homologut të saj nga Maqedonia e Veriut, Naser Ziberi, pas ngjarjes tragjike të zjarrit n&eu…

 • 9 Shtator 2021

Avokati I Popullit Reagon Mbi Ngjarjen Në Pogradec
Avokati I Popullit Reagon Mbi Ngjarjen Në Pogradec

Avokati i Popullit është njohur përmes raportimeve në media në lidhje me një incident në qytetin e Pogradecit, në të cilin janë përfshirë punonjës të…

 • 7 Shtator 2021

Avokati I Popullit Shënon Ditën Ndërkombëtare Të Viktimave Të Zhdukjes Me Forcë
Avokati I Popullit Shënon Ditën Ndërkombëtare Të Viktimave Të Zhdukjes Me Forcë

Në Ditën Ndërkombëtare të Viktimave të Zhdukjes me Forcë, Avokati i Popullit thekson nevojën që shoqëria dhe institucionet tona të bëjnë më shumë…

 • 30 Gusht 2021