Media

Lajmet e fundit në lidhje me media


Inkriminimi Dhe Procesi I Vetëpastrimit Të Policisë, Në Fokusin E Analizës Së A…
Inkriminimi Dhe Procesi I Vetëpastrimit Të Policisë, Në Fokusin E Analizës Së A…

Avokatja e Popullit, znj. Erinda Ballanca ishte një zë mjaft i rëndësishëm gjatë njërit prej episodeve hulumtues të programit “31 Minuta”, i transmetuar në prime …

 • 21 Shkurt 2024

Forcimi I Sundimit Të Ligjit, Demokracisë Dhe Të Drejtave Të Njeriut Në Vendet …
Forcimi I Sundimit Të Ligjit, Demokracisë Dhe Të Drejtave Të Njeriut Në Vendet …

Avokatja e Popullit, znj. Erinda Ballanca përfaqësoi Shqipërinë në tryezën e rrumbullakët të mbledhur në Parlamentin Evropian, ku Institucionet Kombëtare të të…

 • 21 Shkurt 2024

Gjykata Kushtetuese Prezanton Udhërrëfyesin Për Jurisprudencën E Saj, Lidhur Me…
Gjykata Kushtetuese Prezanton Udhërrëfyesin Për Jurisprudencën E Saj, Lidhur Me…

Lajm mjaft i mirë sot prezantimi në Gjykatën Kushtetuese i Udhërrëfyesit për Jurisprudencën e kësaj gjykate, lidhur me Ankimin Kushtetues Individual.   Kjo nismë, …

 • 21 Shkurt 2024

Mesazh I Avokatit Të Popullit Në Kuadër Të Ditës Ndërkombëtare Të Gjuhës Amtare
Mesazh I Avokatit Të Popullit Në Kuadër Të Ditës Ndërkombëtare Të Gjuhës Amtare

Gëzuar Ditën e Gjuhës Amtare!   Ajo ka fuqinë të përbashkojë, frymëzojë dhe të mbrojë vlerat tona kulturore.   Në këtë ditë…

 • 21 Shkurt 2024

Protesta E 20 Shkurtit, Avokatit I Popullit Monitorim Në Terren Gjatë Zhvillimi…
Protesta E 20 Shkurtit, Avokatit I Popullit Monitorim Në Terren Gjatë Zhvillimi…

Institucioni i Avokatit të Popullit ka monitoruar protestën e organizuar nga opozita në Tiranë.   Në terren përgjatë gjithë kësaj proteste kanë qenë 4 gr…

 • 20 Shkurt 2024

Takimi I Avokates Së Popullit Me Ambasadorin E Suedisë, Sh.T.Z Niklas Ström
Takimi I Avokates Së Popullit Me Ambasadorin E Suedisë, Sh.T.Z Niklas Ström

Avokatja e Popullit, znj. Erinda Ballanca, zhvilloi një takim me Ambasadorin e Suedisë në Shqipëri, shkëlqesinë e tij z. Niklas Ström.    Gjatë takimit u diskutua …

 • 7 Shkurt 2024

Avokati I Popullit Shënjon Ditën Botërore Të Autizmit
Avokati I Popullit Shënjon Ditën Botërore Të Autizmit

Në Ditën Botërore të Autizmit, le të bashkohemi për të ndërtuar një shoqëri më të përfshirë dhe të ndjeshme ndaj nevojave të personave me a…

 • 4 Shkurt 2024

Shfrytëzimi Seksual I Të Miturve Avokati I Popullit Thekson Rekomandimet E Përc…
Shfrytëzimi Seksual I Të Miturve Avokati I Popullit Thekson Rekomandimet E Përc…

Avokati i Popullit, në ushtrim të mandatit të tij kushtetues, ka ndërmarrë një qëndrim proaktiv duke nisur me iniciativë hetimin e rastit të rëndë të denoncuar…

 • 26 Janar 2024

Një Ditë Portokalli Në Çdo Muaj, Avokatja E Popullit Apelon: “Vlerësimi Për Gra…
Një Ditë Portokalli Në Çdo Muaj, Avokatja E Popullit Apelon: “Vlerësimi Për Gra…

Avokatja e Popullit, znj. Erinda Ballanca ka adresuar sot në rrjetet sociale një thirrje të fortë për reflektim dhe sensibilizim të shoqërisë në lidhje me dhunën ndaj gr…

 • 25 Janar 2024

Mesazh I Avokates Se Popullit Ne Diten Nderkombetare Te Arsimit
Mesazh I Avokates Se Popullit Ne Diten Nderkombetare Te Arsimit

Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Arsimit, në cilësinë time si Avokate e Popullit, dëshiroj të theksoj se edukimi është një e drejtë themelore e ç…

 • 24 Janar 2024

Kërcënimi Ndaj Gjyqtares Arnisa Këlliçi, Reagon Avokatja E Popullit: "Veprim Që…
Kërcënimi Ndaj Gjyqtares Arnisa Këlliçi, Reagon Avokatja E Popullit: "Veprim Që…

Avokati i Popullit dënon ngjarjen e rëndë ndaj gjyqtares Arnisa Këlliçi, veprim që ka për qëllim të cënojë dhënien e drejtësisë.   Nd&eu…

 • 22 Janar 2024

Avokatja E Popullit Merr Pjesë Në Jurinë Vlerësuese Të Konkursit Për Gjyqin Imi…
Avokatja E Popullit Merr Pjesë Në Jurinë Vlerësuese Të Konkursit Për Gjyqin Imi…

Avokatja e Popullit, Znj. Erinda Ballanca, ishte pjesë përbërëse në jurinë e vlerësimit për Konkursin e 10-të Kombëtar "Gjyqi Simulues i Gjykatës Evropiane p&e…

 • 22 Dhjetor 2023