17 Maj 2024

Avokati I Popullit Shënjon Ditën Kundër Homofobisë, Bifobisë Dhe Transfobisë


Avokati i Popullit shënjon ditën kundër Homofobisë, Bifobisë dhe Transfobisë

Dita Ndërkombëtare Kundër Homofobisë, Bifobisë dhe Transfobisë na kujton se përpjekjet për barazi dhe respektin e të drejtave të komunitetit LGBTI+ duhet të vijojnë.

 

Në këto 20 vite, që kur kjo datë u shënjua për herë të parë, kemi bërë progres thelbësor, por ka ende shumë punë për të bërë, në sigurimin e të drejtave të barabarta!

 

Të angazhohemi sot dhe çdo ditë për një botë ku çdo person trajtohet me respekt dhe pranohet pa paragjykim.