Media

Lajmet e fundit në lidhje me media


Avokati I Popullit Kërkon Përmirësim Të Lirisë Së Medias Në Shqipëri
Avokati I Popullit Kërkon Përmirësim Të Lirisë Së Medias Në Shqipëri

Me rastin e Ditës Botërore të Lirisë së Shtypit, Avokati i Popullit në Shqipëri u bashkohet thirrjeve për të krijuar një mjedis të përshtatshëm për z…

 • 3 Maj 2022

Avokati I Popullit Shënon 1 Majin, Ditën E Punëtorëve
Avokati I Popullit Shënon 1 Majin, Ditën E Punëtorëve

1 Maji, dita ndërkombëtare e solidaritetit punëtor e gjen sërish Shqipërinë sivjet në kushtet kur e drejta për punë dinjitoze dhe të drejtat në punë mbeten vet…

 • 1 Maj 2022

Marrin Detyrën Dy Komisionerët E Rinj Të Avokatit Të Popullit
Marrin Detyrën Dy Komisionerët E Rinj Të Avokatit Të Popullit

Dy Komisionerët e rinj të Avokatit të Popullit kanë marrë tashmë emërimin dhe kanë nisur detyrën pranë institucionit më të madh të të Drejtave të…

 • 29 Prill 2022

Avokatja E Popullit Merr Pjesë Në Konferencën E Rrjetit Europian Të Ombudsmanëve
Avokatja E Popullit Merr Pjesë Në Konferencën E Rrjetit Europian Të Ombudsmanëve

Avokatja e Popullit Erinda Ballanca mori pjesë në konferencën dy-ditore të organizuar nga rrjeti Europian i Ombudsmanëve (ENO) në data 27- 28 prill 2022 me temë “Roli i Ombudsman…

 • 28 Prill 2022

Avokati I Popullit Përshëndet Vlerësimin E Aktivistes Lgbti+
Avokati I Popullit Përshëndet Vlerësimin E Aktivistes Lgbti+

Institucioni i Avokatit te Popullit përshëndet vlerësimin për kontributin shumëvjeçar të aktivistes për të drejtat e Njeriut, Xheni Karaj! Xheni Karaj, është a…

 • 26 Prill 2022

Avokatja E Popullit Mban Leksion Të Hapur Në Universitetin “Marin Barleti”
Avokatja E Popullit Mban Leksion Të Hapur Në Universitetin “Marin Barleti”

Avokatja e Popullit Erinda Ballanca ishte e ftuar të mbante një leksion të hapur me studentë të Departamenteve të Shkencave Juridike e Politike të Universitetit “Marin Barleti&rd…

 • 22 Prill 2022

Avokatja E Popullit Pret Në Takim Delegacionin Nga Agjencia Kosovare Për Inform…
Avokatja E Popullit Pret Në Takim Delegacionin Nga Agjencia Kosovare Për Inform…

Avokatja e Popullit të Shqipërisë Erinda Ballanca priti sot në një takim një delegacion nga Agjencia Për Informim dhe Privaci e Republikës së Kosovës (AIP). Delegacio…

 • 21 Prill 2022

Publikohet Raporti Vjetor I Avokatit Të Popullit
Publikohet Raporti Vjetor I Avokatit Të Popullit

Është dorëzuar javën e fundit në Kuvendin e Shqipërisë Raporti Vjetor i Institucionit të Avokatit të Popullit. Raporti i cili përshkruan në mënyrë t&eu…

 • 18 Prill 2022

Avokati I Popullit I Bashkohet Tubimit Solidarizues Me Ukrainën
Avokati I Popullit I Bashkohet Tubimit Solidarizues Me Ukrainën

Avokatja e Popullit Erinda Ballanca dhe anëtarë të stafit të Institucionit iu bashkuan sot një aktiviteti solidarizues me popullin e Ukrainës dhe kundër agresionit pushtues mbi të…

 • 8 Prill 2022

Avokati I Popullit Rekomandon Shmangien E Emërtesave Të Rrugëve Me Simbole Të K…
Avokati I Popullit Rekomandon Shmangien E Emërtesave Të Rrugëve Me Simbole Të K…

Avokati i Popullit i ka dërguar një rekomandim Këshillit Bashkiak të Tiranës në lidhje me shmangien e përdorimit në emërtimin e rrugëve dhe shesheve të kryeqytetit …

 • 7 Prill 2022

Dhuna Ndaj Grave Në Politikë, Prezantohet Studimi
Dhuna Ndaj Grave Në Politikë, Prezantohet Studimi

Avokatja e Popullit Erinda Ballanca mori pjesë sot në prezantimin e gjetjeve të studimit “Dhuna ndaj grave në politikë”. Studimi është kryer nga Programi i Kombeve t&eum…

 • 6 Prill 2022

Fakte Në Shifra
Fakte Në Shifra

Në vitin 2021, institucioni i Avokatit të Popullit ka trajtuar gjithsej 5837 raste. - 1170 raste të cilat janë konstatuar si ankesa “brenda juridiksionit dhe kompetencës” së …

 • 5 Prill 2022