Media

Lajmet e fundit në lidhje me media


Zhvillohet Me Sukses Në Vlorë Takimi Rajonal Mes Avokatëve Të Popullit Dhe Komi…
Zhvillohet Me Sukses Në Vlorë Takimi Rajonal Mes Avokatëve Të Popullit Dhe Komi…

Më 31 Tetor dhe 1 Nëntor u zhvillua në Vlorë Takimi i Tretë Rajonal midis Avokatëve të Popullit dhe Komisionerëve për Mbrojtje nga Diskriminimi të Shqipërisë, …

 • 1 Nëntor 2019

Avokati I Popullit Dorëzon Në Kuvend Raportin E Veçantë Për “Astirin”
Avokati I Popullit Dorëzon Në Kuvend Raportin E Veçantë Për “Astirin”

Institucioni i Avokatit të Popullit ka depozituar sot në Kuvendin e Shqipërisë një raport të veçantë në lidhje me situatën e krijuar si rezultat i procesit të shp…

 • 21 Tetor 2019

Avokati I Popullit Përshëndet Zgjedhjen E Anëtarit Të Parë Të Gjykatës Kushtetu…
Avokati I Popullit Përshëndet Zgjedhjen E Anëtarit Të Parë Të Gjykatës Kushtetu…

Pas betimit të anëtarit të ri të Gjykatës Kushtetuese, z.Besnik Muçi, Institucioni i Avokatit të Popullit shpreh mbështetjen dhe shpresën se më në fund ky institu…

 • 18 Tetor 2019

Avokati I Popullit Organizon Me Sukses Në Tiranë Takimin E Rrjetit Të Ombudsman…
Avokati I Popullit Organizon Me Sukses Në Tiranë Takimin E Rrjetit Të Ombudsman…

U zhvillua sot në Tiranë nën organizimin e Avokatit të Popullit në bashkëpunim me Save the Children, takimi tematik i rrjetit të Ombudsmanëve të Fëmijëve të Eu…

 • 17 Tetor 2019

Avokati I Popullit Konstaton Tejkalim Të Përdorimit Të Forcës Nga Ana E Autorit…
Avokati I Popullit Konstaton Tejkalim Të Përdorimit Të Forcës Nga Ana E Autorit…

Nisur nga sinjalizimet në media më datë 4 tetor 2019 për trazira në burgun e Shën Kollit në Lezhë, një grup pune i institucionit të Avokatit të Popullit, ditën…

 • 10 Tetor 2019

Avokati I Popullit Ndjek Ankesat E Banorëve Të Laknasit Që Kundërshtojnë Shkatë…
Avokati I Popullit Ndjek Ankesat E Banorëve Të Laknasit Që Kundërshtojnë Shkatë…

Një grup pune i Avokatit të Popullit ka vizituar zonën e Laknasit në Tiranë dhe ka marrë takim me një grup banorësh të cilët kundërshtojnë një projekt p&e…

 • 7 Tetor 2019

Avokati I Popullit Heton Mbi Situatën E Raportuar Të Helmimit Të Nxënësve Në Fs…
Avokati I Popullit Heton Mbi Situatën E Raportuar Të Helmimit Të Nxënësve Në Fs…

Nisur nga informacioni në media për simptoma intoksifikimi në masë të nxënësve të shkollës së mesme të fshatit Postrribë, Bashkia Koplik, ditën e premte p…

 • 6 Tetor 2019

Denoncimet Në Media Konfirmojnë Paralajmërimet E Avokatit Të Popullit
Denoncimet Në Media Konfirmojnë Paralajmërimet E Avokatit Të Popullit

Opinioni publik është njohur ditët e fundit me një rast denoncimi për dhunë seksuale dhe bullizmi në shtëpinë e fëmijës “Zyber Hallulli” në kryeqyt…

 • 2 Tetor 2019

Avokati I Popullit Ben Thirrje Per Permiresim Te Statusit Te Te Moshuarve Ne Di…
Avokati I Popullit Ben Thirrje Per Permiresim Te Statusit Te Te Moshuarve Ne Di…

Sot, më 1 Tetor, në Ditën Ndërkombëtare të të Moshuarve, shprehim mirënjohjen dhe respektin tonë për vlerat dhe kontributin e tyre dhënë ndër vite. Avo…

 • 1 Tetor 2019

Avokati I Popullit Dënon Gjuhën Raciste Të Nënkryetarit Të Kuvendit Myslim Murr…
Avokati I Popullit Dënon Gjuhën Raciste Të Nënkryetarit Të Kuvendit Myslim Murr…

Institucioni i Avokatit të Popullit dënon gjuhën diskriminuese e cila sërish gjeti hapësirë në Kuvendin e Shqipërisë përmes nënkryetarit të këtij instituc…

 • 30 Shtator 2019

Avokatja E Popullit Pjesëmarrëse Në 25 Vjetorin E Komisionit Europian Kundër Ra…
Avokatja E Popullit Pjesëmarrëse Në 25 Vjetorin E Komisionit Europian Kundër Ra…

Avokatja e Popullit Erinda Ballanca është duke marrë pjesë në konferencën që po zhvillohet me rastin e 25 vjetorit të themelimit të Komisionit Europian kundër Racizmit d…

 • 27 Shtator 2019

Avokatja E Popullit Pret Grupin E Ekspertëve Të Kie Kundër Trafikimit
Avokatja E Popullit Pret Grupin E Ekspertëve Të Kie Kundër Trafikimit

Avokatja e Popullit Erinda Ballanca priti në një takim Grupin e Ekspertëve të Veprimit kundër Trafikimit të Qenieve Njerëzore i cili mbikëqyr zbatimin e Konventës së K&e…

 • 24 Shtator 2019