Media

Lajmet e fundit në lidhje me media


Avokatja E Popullit Bashkëbisedon Me Një Grup Aktivist Studentësh
Avokatja E Popullit Bashkëbisedon Me Një Grup Aktivist Studentësh

Institucioni i Avokatit të Popullit u vizitua sot nga anëtarë të një grupimi studentor të përfshirë në lëvizjen e fundit për ndryshime në sistemin e arsimit t&…

 • 5 Shkurt 2019

Avokati I Popullit I Shqetësuar Për Rritjen E Çmimit Të Shërbimit Dentar
Avokati I Popullit I Shqetësuar Për Rritjen E Çmimit Të Shërbimit Dentar

Institucioni i Avokatit të Popullit ka mësuar me shqetësim rreth urdhërit të Asamblesë Kombëtare të Urdhërit të Stomatologëve lidhur me rritjen e çmimeve dys…

 • 24 Janar 2019

Avokati I Popullit I Shqetësuar Për Qasjen Represive Ndaj Protestave Studentore
Avokati I Popullit I Shqetësuar Për Qasjen Represive Ndaj Protestave Studentore

Avokati i Popullit shpreh shqetësimin për qasjen represive ndaj formave të ndryshme të protestës së një numri studentësh shqiptarë të cilët kërkojnë plot&…

 • 14 Janar 2019

Avokati I Popullit Kërkon Masa Të Menjëhershme Për Sigurimin E Ngrohjes Dhe Sta…
Avokati I Popullit Kërkon Masa Të Menjëhershme Për Sigurimin E Ngrohjes Dhe Sta…

  Në zbatim të urdhërit të Avokatit të Popullit nisur nga informacionet e medias se disa të burgosur të Institucionit të Ekzekutimit të Vendimit Penal (IEVP) Fush&eum…

 • 10 Janar 2019

Avokati I Popullit Shpreh Shqetësimin Për Kufizimin E Të Drejtës Së Qytetarëve …
Avokati I Popullit Shpreh Shqetësimin Për Kufizimin E Të Drejtës Së Qytetarëve …

Institucioni i Avokatit të Popullit i ka tërhequr vëmendjen Drejtorisë Vendore të Policisë në Tiranë, se ajo nuk mund të ndalojë zhvillimin e protestës së disa…

 • 27 Dhjetor 2018

Avokati I Popullit U Uron Qytetarëve Tanë Një Sezon Të Gëzueshëm Festash!
Avokati I Popullit U Uron Qytetarëve Tanë Një Sezon Të Gëzueshëm Festash!

Avokati i Popullit u uron qytetarëve tanë një sezon të gëzueshëm festash! Me këtë kartolinë të përgatitur në një ditë të shënuar për f…

 • 25 Dhjetor 2018

Avokati I Popullit Dhe Osbe Organizojnë Konferencën E Përbashkët
Avokati I Popullit Dhe Osbe Organizojnë Konferencën E Përbashkët

  “Përhapja e radikalizmit dhe ekstremizmit të dhunshëm në shoqëri është një sfidë e cila në shumë mënyra i prek të gjitha institucionet e s…

 • 21 Dhjetor 2018

Avokati I Popullit Organizon Festën E Fundvitit Me Fëmijët Me Aftësi Të Kufiziu…
Avokati I Popullit Organizon Festën E Fundvitit Me Fëmijët Me Aftësi Të Kufiziu…

  Në emër të misionit fisnik që institucioni i Avokatit të Popullit bart për mbrojtjen dhe promovimin e të drejtave të fëmijëve, në prag të këtij …

 • 20 Dhjetor 2018

Avokati I Popullit Dënon Kërcënimet Ndaj Gazetarit Ylli Rakipi Dhe Klimën Intim…
Avokati I Popullit Dënon Kërcënimet Ndaj Gazetarit Ylli Rakipi Dhe Klimën Intim…

  Institucioni i Avokatit të Popullit bën thirrje që sa më shpejt të zbardhen rrethanat, autorët dhe frymëzuesit e kërcënimeve të denoncuara nga gazetari dhe mod…

 • 19 Dhjetor 2018

Avokati I Popullit Prej Dy Vjetësh Kërkon Që Të Përgjysmohen Ose Të Hiqen Tarif…
Avokati I Popullit Prej Dy Vjetësh Kërkon Që Të Përgjysmohen Ose Të Hiqen Tarif…

Institucioni i Avokatit të Popullit prej dy vjetësh kërkon që të përgjysmohen ose të hiqen tarifat e studimit për kategoritë e studentëve që vijnë nga shtresa …

 • 17 Dhjetor 2018

Zhvillon Punimet Në Tiranë Konferenca Vjetore E Institucionit Të Avokatit Të Po…
Zhvillon Punimet Në Tiranë Konferenca Vjetore E Institucionit Të Avokatit Të Po…

  U zhvillua sot në Tiranë Konferenca Vjetore e Institucionit të Avokatit të Popullit. E shënjuar në një datë të rëndësishme e cila koincidon me 70 vjetorin…

 • 11 Dhjetor 2018

70 Vjetori I Deklaratës Universale Të Të Drejtave Të Njeriut
70 Vjetori I Deklaratës Universale Të Të Drejtave Të Njeriut

Me rastin e 70 vjetorit të Deklaratës Universale të të Drejtave të Njeriut, institucioni i Avokatit të Popullit bashkon zërin me aktorët shoqërorë për më shum&…

 • 10 Dhjetor 2018