Media

Lajmet e fundit në lidhje me media


Avokati I Popullit Të Shqipërisë Merr Statusin “A” Nga Okb Si Institucioni Më I…
Avokati I Popullit Të Shqipërisë Merr Statusin “A” Nga Okb Si Institucioni Më I…

Institucioni i Avokatit të Popullit të Shqipërisë është akredituar me Statusin “A” nga Aleanca Globale e të Drejtave të Njeriut (GANHRI) e cila vlerëson dhe p&eum…

 • 12 Shkurt 2021

Avokati I Popullit Mbështet Kërkesën E Shoqatave Të Ish-Të Përndjekurve, Për Pa…
Avokati I Popullit Mbështet Kërkesën E Shoqatave Të Ish-Të Përndjekurve, Për Pa…

Avokati i Popullit, në vijim të kërkesave të adresuara nga një shoqatë përfaqësuese e të burgosurve dhe përndjekurve politikë, ka përpiluar një rekomandim…

 • 25 Janar 2021

Avokatja E Popullit Pret Kreun E Osbe-Së Në Tiranë
Avokatja E Popullit Pret Kreun E Osbe-Së Në Tiranë

Avokatja e Popullit Erinda Ballanca u takua me ambasadorin e Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim Europian (OSBE) në Tiranë Viçenco Del Monako. Takimi u zhvillua në Institucioni…

 • 25 Janar 2021

Avokati I Popullit Shpreh Shqetësim Për Mbytjen E Anijes Me Refugjatë Në Mesdhe
Avokati I Popullit Shpreh Shqetësim Për Mbytjen E Anijes Me Refugjatë Në Mesdhe

Avokati i Popullit ka mësuar me trishtim lajmin e publikuar nga media ndërkombëtare në lidhje me mbytjen e një anijeje që mbartte refugjatë në Detin Mesdhe, pranë brigjeve t&…

 • 22 Janar 2021

Avokatja E Popullit Pritet Në Takim Nga Presidenti I Republikës
Avokatja E Popullit Pritet Në Takim Nga Presidenti I Republikës

Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta, me kërkesën e Tij, priti në një takim Avokatin e Popullit, znj. Erinda Ballanca. Presidenti Meta i bëri me dije Avokates së Popullit peti…

 • 21 Janar 2021

Avokatja E Popullit Të Shqipërisë Merr Pjesë Në Forumin E Ombudspersonave Të Ba…
Avokatja E Popullit Të Shqipërisë Merr Pjesë Në Forumin E Ombudspersonave Të Ba…

Avokatja e Popullit Erinda Ballanca mori pjesë sot në forumin rajonal të organizuar në kuadrin e rrjetit të Ombudspersonave të Ballkanit. Takimi u organizua me qëllim trajtimin e di…

 • 20 Janar 2021

Avokati I Popullit, Kujdes Mbi Shëndetin Në Kushte Izolimi
Avokati I Popullit, Kujdes Mbi Shëndetin Në Kushte Izolimi

Në këto kohë pandemie globale, rëndësia e monitorimit të shëndetit në vendet e kufizimit të lirisë, është bërë edhe më e dukshme. Komisionere…

 • 15 Janar 2021

Inspektim Në Bashkinë E Durrësit
Inspektim Në Bashkinë E Durrësit

Në kuadër të marrëveshjes, ndërmjet Avokatit të Popullit dhe zyrës së UNICEF Shqipëri, Komisioneri për Mbrojtjen dhe Promovimin e të Drejtave të Fëmij&eum…

 • 15 Janar 2021

Avokati I Popullit Ndihmon Në Procesin E Riatdhesimit
Avokati I Popullit Ndihmon Në Procesin E Riatdhesimit

Që nga viti 2016 Avokati i Popullit në rolin e Mekanizmit Kombëtar për Parandalimin e Torturës né bashkëpunim me Frontex dhe Departamenti e Kufirit dhe Emigracionit, pranë Polic…

 • 14 Janar 2021

Avokatja E Popullit Takohet Me Ambasadoren E Francës
Avokatja E Popullit Takohet Me Ambasadoren E Francës

Avokatja e Popullit Erinda Ballanca priti në një takim ambasadoren e Francës në Tiranë, Elisabeth Barsacq. Bashkëpunimi midis Shqipërisë dhe Francës ishin temë e kë…

 • 7 Janar 2021

Urim I Avokatit Të Popullit Për Festat E Funvitit
Urim I Avokatit Të Popullit Për Festat E Funvitit

Gëzuar Krishtlindjet dhe Vitin e Ri 2021!

 • 28 Dhjetor 2020

Raport Paraprak I Inspektimeve Të Avokatit Të Popullit Në Drejtorinë Vendore Të…
Raport Paraprak I Inspektimeve Të Avokatit Të Popullit Në Drejtorinë Vendore Të…

Avokati i Popullit ka vijuar punën në terren duke monitoruar nga afër protestat si edhe situatën pas përfundimit të protestave, duke kryer inspektime dhe vizita në komisariatet e kryeq…

 • 14 Dhjetor 2020