Media

Lajmet e fundit në lidhje me media


Avokati I Popullit Uron Për 7 Marsin Dhe Apelon Për Më Shumë Përpjekje Shoqëror…
Avokati I Popullit Uron Për 7 Marsin Dhe Apelon Për Më Shumë Përpjekje Shoqëror…

  Me rastin e 7 marsit, 131 vjetorit të hapjes së shkollës së parë shqipe, Institucioni i Avokatit të Popullit apelon për të rritur përpjekjet për ta bër&eu…

  • 7 Mars 2018

Avokatja E Popullit Të Shqipërisë, Znj.Erinda Ballanca Adreson Këshillin E Të D…
Avokatja E Popullit Të Shqipërisë, Znj.Erinda Ballanca Adreson Këshillin E Të D…

  https://www.youtube.com/watch?v=NDHyV95onU0 https://www.facebook.com/avokatipopullit/videos/1393347810769488/ (transksripti në shqip i mesazhit më poshtë): Të nderuar zonja dhe zot…

  • 3 Mars 2018

Kontribut I Rrjetit Evropian Të Institucioneve Kombëtare Për Të Drejtat E Njeri…
Kontribut I Rrjetit Evropian Të Institucioneve Kombëtare Për Të Drejtat E Njeri…

                                                             &nb…

  • 2 Mars 2018

Institucioni I Avokatit Të Popullit Angazhohet Të Nxisë Zgjidhjen E Ngërçit Në …
Institucioni I Avokatit Të Popullit Angazhohet Të Nxisë Zgjidhjen E Ngërçit Në …

  Institucioni i Avokatit të Popullit ka nisur me iniciativë shqyrtimin e çështjes së mungesës së akteve nënligjore për ligjin e arsimit të lartë, situat&…

  • 28 Shkurt 2018

Avokatja E Popullit Zhvillon Një Takim Me Një Përfaqësi Artistësh Të Teatrit Ko…
Avokatja E Popullit Zhvillon Një Takim Me Një Përfaqësi Artistësh Të Teatrit Ko…

  Avokatja e Popullit Erinda Ballanca priti në një takim sot një përfaqësi artistësh të Teatrit Kombëtar, me kërkesën e këtyre të fundit. Në ta…

  • 13 Shkurt 2018

Avokatja E Popullit Të Shqipërisë Zhvillon Një Takim Me Ambasadorin Japonez Në …
Avokatja E Popullit Të Shqipërisë Zhvillon Një Takim Me Ambasadorin Japonez Në …

  Avokatja e Popullit, znj.Erinda Ballanca priti në një takim së fundi ambasadorin e Japonisë në vendin tonë, z.Makoto Ito. Takimi u krye në kuadrin e vullnetit pozitiv t&eu…

  • 13 Shkurt 2018

Avokati I Popullit Angazhohet Për Të Ndihmuar Në Krijimin E Një Mjedisi Të Sigu…
Avokati I Popullit Angazhohet Për Të Ndihmuar Në Krijimin E Një Mjedisi Të Sigu…

  Dita ndërkombëtare për internetin e sigurt për vitin 2018 zhvillohet nën moton “Krijo, lidhu dhe ndaj me respekt: Interneti i sigurt fillon nga ty”. Kjo përbën nj…

  • 6 Shkurt 2018

Avokatja E Popullit Pret Në Takim Ambasadorin E Spanjës Në Vendin Tonë
Avokatja E Popullit Pret Në Takim Ambasadorin E Spanjës Në Vendin Tonë

  Avokatja e Popullit të Shqipërisë, znj.Erinda Ballanca priti sot në një takim ambasadorin e Mbretërisë së Spanjës në vendin tonë z.Vicente Canelles Monter…

  • 1 Shkurt 2018

Institucioni I Avokatit Të Popullit Do Të Monitorojë Tubimin E Nesërm Në Kryeqy…
Institucioni I Avokatit Të Popullit Do Të Monitorojë Tubimin E Nesërm Në Kryeqy…

  Avokati i Popullit bën të ditur se ekipe të specializuara të këtij institucioni do të monitorojnë me kujdes protestën e paralajmëruar për t'u zhvilluar n&e…

  • 26 Janar 2018

Avokatja E Popullit Shpreh Vullnetin Për Bashkëpunim Në Mbrojtje Të Të Drejtave…
Avokatja E Popullit Shpreh Vullnetin Për Bashkëpunim Në Mbrojtje Të Të Drejtave…

  Avokatja e Popullit Erinda Ballanca, u takua dhe përshëndeti sot drejtuesit e rinj të sapoemëruar të Institucioneve të Vuajtjes së Dënimit, të cilët janë …

  • 18 Janar 2018