Media

Lajmet e fundit në lidhje me media


Seksioni I Te Drejtave Te Femijeve I Avokatit Te Popullit Merr Pjese Ne Konfere…
Seksioni I Te Drejtave Te Femijeve I Avokatit Te Popullit Merr Pjese Ne Konfere…

Rrjeti Evropian i Ombudsmanëve për Fëmijë, ENOC, në datat 16-18 nëntor 2020, zhvilloi online Konferencën Vjetore të 24-ërt, me temë “Child Rights Impact Assessment…

 • 18 Nëntor 2020

Avokati I Popullit Merr Pjese Ne Konsultimin Publik Mbi Barazine Gjinore Dhe Te…
Avokati I Popullit Merr Pjese Ne Konsultimin Publik Mbi Barazine Gjinore Dhe Te…

Institucioni i Avokatit të Popullit, i përfaqësuar nga titullarja Avokatja e Popullit Erinda Ballanca dhe zyrtarë të tjerë të rëndësishëm, iu bashkua ditën e sotme një serie diskutimesh publike në lidhje me tema të të d…

 • 16 Nëntor 2020

Mekanizmi Kunder Tortures I Avokatit Te Popullit Kryen Inspektim Online
Mekanizmi Kunder Tortures I Avokatit Te Popullit Kryen Inspektim Online

Në datën 12 nëntor 2020, Mekanizmi Kombëtar për parandalimin e torturës, trajtimit ose dënimit të egër, çnjerëzor ose poshtërues, në vijim Mekanizmi Kom…

 • 16 Nëntor 2020

Ndërhyrjet E Palëve Të Treta Para Gjykatës Europiane Të Të Drejtave Të Njeriut
Ndërhyrjet E Palëve Të Treta Para Gjykatës Europiane Të Të Drejtave Të Njeriut

Rrjeti Evropian i Institucioneve Kombëtare të të Drejtave të Njeriut ka publikuar një Udhëzim lidhur me rolin e institucioneve kombëtare të të drejtave të njeriut kur at…

 • 28 Tetor 2020

Zhvillohet Takim I Rrjetit Europian Të Ombudsmanëve
Zhvillohet Takim I Rrjetit Europian Të Ombudsmanëve

U zhvillua sot online takimi i Rrjetit Europian të Ombudsmanëve (E.N.O.) në të cilin është anëtar edhe institucioni i Avokatit të Popullit të Shqipërisë. Tema e …

 • 26 Tetor 2020

Avokatja E Popullit Flet Në Aktivitetin “Gjuha E Urrejtjes Dhe Diskriminimi Në …
Avokatja E Popullit Flet Në Aktivitetin “Gjuha E Urrejtjes Dhe Diskriminimi Në …

Avokatja e Popullit Erinda Ballanca foli në aktivitetin online “Gjuha e urrejtjes dhe diskriminimi në mediat online dhe televizione” të organizuar nga ProLGBT me mbështetjen e Ministris&e…

 • 20 Tetor 2020

Avokati I Popullit Raporton Me Shqetësim Ndaj Sjelljes Së Policisë Gjatë Tubimi…
Avokati I Popullit Raporton Me Shqetësim Ndaj Sjelljes Së Policisë Gjatë Tubimi…

Institucioni i Avokatit të Popullit ka ndjekur tubimin e thirrur ditën e sotme nga PDIU. Qysh rreth orës 10.30-11.00 në afërsi dhe përreth perimetrit të Ministrisë për Eur…

 • 20 Tetor 2020

Avokatja E Popullit Pershendet Forumin Rajonal Vjetor Te Sundimit Te Ligjit I C…
Avokatja E Popullit Pershendet Forumin Rajonal Vjetor Te Sundimit Te Ligjit I C…

Avokatja e Popullit Erinda Ballanca adresoi me nje pershendetje mengjesin e sotem Forumin Vjetor te Sundimit te Ligjit ne Europen Juglidore i cili mbahet ne datat 16-17 tetor ne Tirane. Forumi organizohet nga organiz…

 • 16 Tetor 2020

Avokati I Popullit Shënon Ditën Ndërkombëtare Të Të Moshuarve
Avokati I Popullit Shënon Ditën Ndërkombëtare Të Të Moshuarve

1 Tetori, Dita Ndërkombëtare e të Moshuarve, këtë vit përkon me 30 vjetorin e ditës së shpallur nga Asambleja e Përgjithshme e OKB-së, me qëllimin për zhvillim…

 • 1 Tetor 2020

Avokatja E Popullit Erinda Ballanca Adreson Takimin E Organizuar Nga Këshilli I…
Avokatja E Popullit Erinda Ballanca Adreson Takimin E Organizuar Nga Këshilli I…

Në kuadrin e seminarit vjetor të Komisionit kundër racizmit dhe intolerancës të Këshillit të Europës, u mbajt sot takimi i posaçëm me temë “Roli i instituci…

 • 30 Shtator 2020

Avokatja E Popullit Te Shqiperise Uron Avokatin E Ri Te Popullit Te Kosoves
Avokatja E Popullit Te Shqiperise Uron Avokatin E Ri Te Popullit Te Kosoves

Me anë të një letre Avokatja e Popullit të Shqipërisë uroi sot për marrjen e detyrës Avokatin e ri të Popullit në Kosovë zotin Naim Qelaj. Avokatja e Popullit Er…

 • 29 Shtator 2020

Avokatja E Popullit Merr Pjesë Në Tryezën E Rrumbullakët Mbi Mbrojtjen E Lumit …
Avokatja E Popullit Merr Pjesë Në Tryezën E Rrumbullakët Mbi Mbrojtjen E Lumit …

Avokatja e Popullit Erinda Ballanca ishte e ftuar dhe mori pjesë në tryezën e rrumbullakët “E ardhmja e lumit Vjosë” - ndërtim digash apo park kombëtar’. Tryeza u …

 • 24 Shtator 2020