Media

Lajmet e fundit në lidhje me media


Avokati I Popullit Përkujton 3 Dhjetorin,Ditën Ndërkombëtare Për Personat Me Af…
Avokati I Popullit Përkujton 3 Dhjetorin,Ditën Ndërkombëtare Për Personat Me Af…

  Avokati i Popullit, në përmbushje të detyrave kushtetuese, si mbrojtës i të drejtave dhe lirive të njeriut dhe nxitës i standardeve më të larta të këtyre …

 • 3 Dhjetor 2018

Avokati I Popullit Zbardh Dinamikën E Hetimeve Mbi Protestat Dhe Shoqërimin E B…
Avokati I Popullit Zbardh Dinamikën E Hetimeve Mbi Protestat Dhe Shoqërimin E B…

  Ndërkohë që situata midis banorëve të një segmenti të Unazës së Re në Tiranë dhe autoriteteve shtetërore vazhdon të mbetet e tensionuar, Institu…

 • 28 Nëntor 2018

Avokati I Popullit Uron Gjithë Shqiptarët Me Rastin E Festave Të 28-29 Nëntorit
Avokati I Popullit Uron Gjithë Shqiptarët Me Rastin E Festave Të 28-29 Nëntorit

AVOKATI I POPULLIT URON GJITHË SHQIPTARËT ME RASTIN E FESTAVE TË 28-29 NËNTORIT, DITËN E PAVARËSISË KOMBËTARE DHE DITËN E ÇLIRIMIT TË ATDHEUT!

 • 28 Nëntor 2018

Institucionet Kombëtare Të Të Drejtave Të Njeriut Në Shqipëri Nënshkruajnë Marr…
Institucionet Kombëtare Të Të Drejtave Të Njeriut Në Shqipëri Nënshkruajnë Marr…

  Institucionet kombëtare për të drejtat e njeriut, Avokati i Popullit, Komisioneri për të Drejtën e Informimit dhe Mbrojtjen e të Dhënave Personale dhe Komisioneri pë…

 • 23 Nëntor 2018

Avokati I Popullit Nis Hetim Për Incidentet E Sotme Midis Protestuesve Të Unazë…
Avokati I Popullit Nis Hetim Për Incidentet E Sotme Midis Protestuesve Të Unazë…

  Institucioni i Avokatit të Popullit po e ndjek në vazhdimësi situatën e krijuar si pasojë e kundërshtimeve për projektin e Unazës së Re. Ndërkohë q&eum…

 • 22 Nëntor 2018

Institucioni I Avokatit Të Popullit Vëzhgon Nga Afër Situatën Në Burgun E Burre…
Institucioni I Avokatit Të Popullit Vëzhgon Nga Afër Situatën Në Burgun E Burre…

Menjëherë pas sinjalizimit në linjën tonë të dedikuar nga të burgosur në Institucionin e Ekzekutimit të Vendimeve Penale në Burrel, përfaqësues të Avokati…

 • 20 Nëntor 2018

Shënohet Me Veprimtari Dita Ndërkombëtare E Të Drejtave Të Fëmijëve
Shënohet Me Veprimtari Dita Ndërkombëtare E Të Drejtave Të Fëmijëve

  Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të të Drejtave të Fëmijëve, 20 nëntor 2018, institucioni i Avokatit të Popullit mori pjesë në veprimtarinë e org…

 • 20 Nëntor 2018

Avokati I Popullit I Angazhuar Për Një Hetim Të Plotë E Cilësor Të Situatës Së …
Avokati I Popullit I Angazhuar Për Një Hetim Të Plotë E Cilësor Të Situatës Së …

Institucioni i Avokatit të Popullit po e ndjek me vëmendje situatën e krijuar mes qindra qytetarëve dhe autoriteteve shtetërore si pasojë e zgjerimit të Unazës së Re. Nj&e…

 • 17 Nëntor 2018

Avokatja E Popullit Erinda Ballanca E Ftuar Në Emisionin "Provokacija"
Avokatja E Popullit Erinda Ballanca E Ftuar Në Emisionin "Provokacija"

Avokatja e Popullit Erinda Ballanca, zhvilloi një intervistë me gazetarin Mustafa Nano e ftuar në emisionin "Provokacija" në ABC News. Ndiqeni intervistën në të cilën tr…

 • 17 Nëntor 2018

Artikulli I Parë Për News
Artikulli I Parë Për News

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it…

 • 10 Nëntor 2018

Prezantohet Aplikacioni "Avokati I Popullit" Per Pritjen E Ankesave Te Qytetare…
Prezantohet Aplikacioni "Avokati I Popullit" Per Pritjen E Ankesave Te Qytetare…

Institucioni i Avokatit të Popullit paraqiti sot për publikun aplikacionin për telefonat inteligjentë me të njëjtin emër. Aplikacioni “Avokati i Popullit” ka për q&eum…

 • 10 Nëntor 2018

Avokatja E Popullit Merr Pjesë Në Kongresin E Dhjetë Të Aomf
Avokatja E Popullit Merr Pjesë Në Kongresin E Dhjetë Të Aomf

Në kuadër të ftesës së përcjellë nga Presidenti i Shoqatës së Ombudsmanëve dhe Mediatorëve të Frankofonisë (AOMF), Avokatja e Popullit Erinda Ballanca mor…

 • 10 Nëntor 2018