Media

Lajmet e fundit në lidhje me media


Avokati I Popullit Përshëndet Zgjedhjen E Anëtarit Të Parë Të Gjykatës Kushtetu…
Avokati I Popullit Përshëndet Zgjedhjen E Anëtarit Të Parë Të Gjykatës Kushtetu…

Pas betimit të anëtarit të ri të Gjykatës Kushtetuese, z.Besnik Muçi, Institucioni i Avokatit të Popullit shpreh mbështetjen dhe shpresën se më në fund ky institu…

 • 18 Tetor 2019

Avokati I Popullit Organizon Me Sukses Në Tiranë Takimin E Rrjetit Të Ombudsman…
Avokati I Popullit Organizon Me Sukses Në Tiranë Takimin E Rrjetit Të Ombudsman…

U zhvillua sot në Tiranë nën organizimin e Avokatit të Popullit në bashkëpunim me Save the Children, takimi tematik i rrjetit të Ombudsmanëve të Fëmijëve të Eu…

 • 17 Tetor 2019

Avokati I Popullit Konstaton Tejkalim Të Përdorimit Të Forcës Nga Ana E Autorit…
Avokati I Popullit Konstaton Tejkalim Të Përdorimit Të Forcës Nga Ana E Autorit…

Nisur nga sinjalizimet në media më datë 4 tetor 2019 për trazira në burgun e Shën Kollit në Lezhë, një grup pune i institucionit të Avokatit të Popullit, ditën…

 • 10 Tetor 2019

Avokati I Popullit Ndjek Ankesat E Banorëve Të Laknasit Që Kundërshtojnë Shkatë…
Avokati I Popullit Ndjek Ankesat E Banorëve Të Laknasit Që Kundërshtojnë Shkatë…

Një grup pune i Avokatit të Popullit ka vizituar zonën e Laknasit në Tiranë dhe ka marrë takim me një grup banorësh të cilët kundërshtojnë një projekt p&e…

 • 7 Tetor 2019

Avokati I Popullit Heton Mbi Situatën E Raportuar Të Helmimit Të Nxënësve Në Fs…
Avokati I Popullit Heton Mbi Situatën E Raportuar Të Helmimit Të Nxënësve Në Fs…

Nisur nga informacioni në media për simptoma intoksifikimi në masë të nxënësve të shkollës së mesme të fshatit Postrribë, Bashkia Koplik, ditën e premte p…

 • 6 Tetor 2019

Denoncimet Në Media Konfirmojnë Paralajmërimet E Avokatit Të Popullit
Denoncimet Në Media Konfirmojnë Paralajmërimet E Avokatit Të Popullit

Opinioni publik është njohur ditët e fundit me një rast denoncimi për dhunë seksuale dhe bullizmi në shtëpinë e fëmijës “Zyber Hallulli” në kryeqyt…

 • 2 Tetor 2019

Avokati I Popullit Ben Thirrje Per Permiresim Te Statusit Te Te Moshuarve Ne Di…
Avokati I Popullit Ben Thirrje Per Permiresim Te Statusit Te Te Moshuarve Ne Di…

Sot, më 1 Tetor, në Ditën Ndërkombëtare të të Moshuarve, shprehim mirënjohjen dhe respektin tonë për vlerat dhe kontributin e tyre dhënë ndër vite. Avo…

 • 1 Tetor 2019

Avokati I Popullit Dënon Gjuhën Raciste Të Nënkryetarit Të Kuvendit Myslim Murr…
Avokati I Popullit Dënon Gjuhën Raciste Të Nënkryetarit Të Kuvendit Myslim Murr…

Institucioni i Avokatit të Popullit dënon gjuhën diskriminuese e cila sërish gjeti hapësirë në Kuvendin e Shqipërisë përmes nënkryetarit të këtij instituc…

 • 30 Shtator 2019

Avokatja E Popullit Pjesëmarrëse Në 25 Vjetorin E Komisionit Europian Kundër Ra…
Avokatja E Popullit Pjesëmarrëse Në 25 Vjetorin E Komisionit Europian Kundër Ra…

Avokatja e Popullit Erinda Ballanca është duke marrë pjesë në konferencën që po zhvillohet me rastin e 25 vjetorit të themelimit të Komisionit Europian kundër Racizmit d…

 • 27 Shtator 2019

Avokatja E Popullit Pret Grupin E Ekspertëve Të Kie Kundër Trafikimit
Avokatja E Popullit Pret Grupin E Ekspertëve Të Kie Kundër Trafikimit

Avokatja e Popullit Erinda Ballanca priti në një takim Grupin e Ekspertëve të Veprimit kundër Trafikimit të Qenieve Njerëzore i cili mbikëqyr zbatimin e Konventës së K&e…

 • 24 Shtator 2019

Avokati I Popullit Përshëndet Samitin E Okb-Së Për Klimën Dhe Bën Thirrje Për V…
Avokati I Popullit Përshëndet Samitin E Okb-Së Për Klimën Dhe Bën Thirrje Për V…

Institucioni i Avokatit të Popullit në Shqipëri e përshëndet zhvillimin e Samitit të OKB-së për Klimën që u mbajt në Nju Jork dhe çmon se e drejta për t…

 • 23 Shtator 2019

Avokatja E Popullit Merr Pjesë Në Takimin E Këshillit Kombëtar Të Integrimit Eu…
Avokatja E Popullit Merr Pjesë Në Takimin E Këshillit Kombëtar Të Integrimit Eu…

Avokatja e Popullit Erinda Ballanca mori pjesë sot në mesditë në Takimin e Këshillit Kombëtar të Integrimit Europian, ku do u diskutua progresi i bërë nga institucionet e pav…

 • 18 Shtator 2019