Media

Lajmet e fundit në lidhje me media


Zhvillimi I Intervistave Për Kandidatët Për Dy Vende Vakante Komisioner Te Avok…
Zhvillimi I Intervistave Për Kandidatët Për Dy Vende Vakante Komisioner Te Avok…

NESËR ZHVILLOHEN INTERVISTAT ME KANDIDATËT PËR DY VENDE VAKANTE KOMISIONERËSH TE AVOKATI I POPULLIT Sipas përcaktimeve ligjore, Institucioni i Avokatit të Popullit ka shpallur konkurrimi…

 • 30 Janar 2022

Avokati I Popullit Reagon Në Lidhje Me Situatën E Krijuar Me Rastin E Ndërhyrje…
Avokati I Popullit Reagon Në Lidhje Me Situatën E Krijuar Me Rastin E Ndërhyrje…

Institucioni i Avokatit të Popullit sic e ka bërë me dije dhe më parë ka ndjekur në vijimësi dhe me shqetësim problematikën në shembjen e banesave të ndodhura n&eum…

 • 19 Janar 2022

Një Delegacion Nga Komisioni I Ligjeve Të Kuvendit Të Kosovës Viziton Avokatin …
Një Delegacion Nga Komisioni I Ligjeve Të Kuvendit Të Kosovës Viziton Avokatin …

Një delegacion i Komisionit të Ligjeve nga Kuvendi i Kosovës zhvilloi një vizitë në Institucionin e Avokatit të Popullit të Shqipërisë. Delagacioni u prit nga Avokatj…

 • 14 Janar 2022

Raport Paraprak I Avokatit Të Popullit Për Ngjarjet Gjatë Dhe Pas Protestës Së …
Raport Paraprak I Avokatit Të Popullit Për Ngjarjet Gjatë Dhe Pas Protestës Së …

Institucioni i Avokatit të Popullit ka ndjekur sot me vëmendje dhe shqetësim protestën e zhvilluar në kryeqytet duke angazhuar në terren me disa masa e më pas në Komisariate e qen…

 • 8 Janar 2022

Avokati I Popullit Uron Festat E Fundvitit
Avokati I Popullit Uron Festat E Fundvitit

GËZUAR KRISHTLINDJET DHE VITIN E RI!

 • 24 Dhjetor 2021

Të Drejtat E Njeriut Dhe Ndryshimet Klimatike Në Fokus Të Konferencës Vjetore T…
Të Drejtat E Njeriut Dhe Ndryshimet Klimatike Në Fokus Të Konferencës Vjetore T…

Institucioni i Avokatit të Popullit, me mbështetjen e Zyrës së Kombeve të Bashkuara në Shqipëri zhvilloi sot Konferencën Vjetore me temë: “Të Drejtat e Brezave t&e…

 • 20 Dhjetor 2021

Avokati I Popullit Merr Pjesë Në Tryezën E Diskutimeve Mbi Mbrojtjen E Lirisë S…
Avokati I Popullit Merr Pjesë Në Tryezën E Diskutimeve Mbi Mbrojtjen E Lirisë S…

Numri në rritje i kërcënimeve dhe sulmeve offline dhe online ndaj gazetarëve dhe profesionistëve të tjerë të medias gjatë viteve të fundit dëshmon nevojën imed…

 • 16 Dhjetor 2021

Zhvillohet Trajnim I Stafit Të Avokatit Të Popullit Në Lidhje Me Objektivat E Z…
Zhvillohet Trajnim I Stafit Të Avokatit Të Popullit Në Lidhje Me Objektivat E Z…

Avokati i Popullit si një nga aktorët e angazhuar në mbrojtjen dhe respektimin e të drejtave të njeriut, të cilat përbëjnë edhe bazën e konceptimit të Objektivave t…

 • 15 Dhjetor 2021

Trajnim I Zyrave Rajonale Ap Dhe Kmd “Mbrojtja E Te Drejtave Te Femijeve”
Trajnim I Zyrave Rajonale Ap Dhe Kmd “Mbrojtja E Te Drejtave Te Femijeve”

Me datën 3 dhjetor 2021, institucioni i Avokatit të popullit organizoi trajnimin online me përfaqësues të zyrave rajonale të dy institucioneve: Avokatit të Popullit dhe Komisionerit p&…

 • 14 Dhjetor 2021

Avokati I Popullit Merr Pjesë Në Tryezën Konsultative Mbi Minimumin Jetik Në Sh…
Avokati I Popullit Merr Pjesë Në Tryezën Konsultative Mbi Minimumin Jetik Në Sh…

Avokati i Popullit mori pjesë në një tryezë konsultative mbi miratimin e minimumit jetik organizuar nga shoqëria civile, shoqata “Drejtësi sociale” me mbështetjen e Fondaci…

 • 11 Dhjetor 2021

Avokati I Popullit Shënon Ditën Ndërkombëtare Të Të Drejtave Të Njeriut
Avokati I Popullit Shënon Ditën Ndërkombëtare Të Të Drejtave Të Njeriut

Avokati i Popullit uron me rastin e Ditës Ndërkombëtare të të Drejtave të Njeriut dhe bën thirrje që koha për rritjen e standardit të respektimit të këtyre t&e…

 • 10 Dhjetor 2021

Avokatja E Popullit Merr Pjesë Në Tryezën Rajonale Të Të Drejtave Të Njeriut
Avokatja E Popullit Merr Pjesë Në Tryezën Rajonale Të Të Drejtave Të Njeriut

Avokatja e Popullit Erinda Ballanca mori pjesë në një tryezë rajonale për institucionet e pavarura të barazisë dhe të të drejtave të njeriut të organizuar nga Preze…

 • 9 Dhjetor 2021