Media

Lajmet e fundit në lidhje me media


Avokati I Popullit, Urim Në Ditën Kombëtare Të Rinisë
Avokati I Popullit, Urim Në Ditën Kombëtare Të Rinisë

Në Ditën Kombëtare të Rinisë, Institucioni i Avokatit të Popullit nënvizon nevojën që shoqëria dhe instrumentet e saj shtetërorë të zhvillojnë aft&eu…

 • 8 Dhjetor 2021

Delegacioni Homolog Nga Armenia Viziton Institucionin E Avokatit Të Popullit
Delegacioni Homolog Nga Armenia Viziton Institucionin E Avokatit Të Popullit

Një delegacion përfaqësues nga Institucioni i Ombudsmanit të Armenisë si institucioni kombëtar i mbrojtjes së të drejtave të njeriut në vend, po viziton këto dit&eu…

 • 6 Dhjetor 2021

Avokati I Popullit Shënon Ditën E Të Drejtave Të Personave Me Aftësi Të Kufizuar
Avokati I Popullit Shënon Ditën E Të Drejtave Të Personave Me Aftësi Të Kufizuar

Në ketë Ditë të promovimit të të drejtave të personave me aftësi të kufizuar, ndërgjegjësimit të të gjithë shoqërisë për respektimin d…

 • 3 Dhjetor 2021

Avokatja E Popullit Të Shqipërisë Rizgjidhet Pjesë E Strukturave Drejtuese Të D…
Avokatja E Popullit Të Shqipërisë Rizgjidhet Pjesë E Strukturave Drejtuese Të D…

Avokatja e Popullit të Shqipërisë Erinda Ballanca u rizgjodh sot anëtare e bordit të dy organizmave të rëndësishme të rrjetit të institucioneve të mbrojtjes së…

 • 3 Dhjetor 2021

Avokatja E Popullit Merr Pjesë Në Takimin Rajonal Të Institucioneve Të Të Drejt…
Avokatja E Popullit Merr Pjesë Në Takimin Rajonal Të Institucioneve Të Të Drejt…

Me ftesë nga Avokati i Popullit të Kosovës Naim Qelaj, Avokatja e Popullit të Shqipërisë Erinda Ballanca mori pjesë në takimin e katërt rajonal në mes Avokatëve t&e…

 • 2 Dhjetor 2021

Zhvillohet Seri Trajnimesh Të Seksioneve Të Avokatit Të Popullit Me Fokus Objek…
Zhvillohet Seri Trajnimesh Të Seksioneve Të Avokatit Të Popullit Me Fokus Objek…

Në kuadër të marrëveshjes së konsulencës lidhur midis Institutin Danez për të Drejtat e Njeriut (Instituti Kombëtar i të Drejtave të Njeriut të Danimarkës…

 • 2 Dhjetor 2021

Regjimi I Posaçëm Dhe Të Drejtat E Njeriut
Regjimi I Posaçëm Dhe Të Drejtat E Njeriut

U zhvillua sot nën kujdesin dhe pjesëmarrjen e Avokatit të Popullit, Prezencës së OSBE dhe Ministrisë së Drejtësisë Aktiviteti trajnues për menaxhimin e të dën…

 • 30 Nëntor 2021

Avokati I Popullit Uron Për Festat E 28-29 Nëntorit
Avokati I Popullit Uron Për Festat E 28-29 Nëntorit

Me rastin e 28 Nëntorit, Ditës së Flamurit njëherit Festa Kombëtare shqiptare dhe 29 Nëntorit, Ditës së Çlirimit nga pushtuesi i huaj, Avokati i Popullit uron gjithë q…

 • 28 Nëntor 2021

Avokatja E Popullit Të Shqipërisë Zgjidhet Në Këshillin Administrativ Të Shoqat…
Avokatja E Popullit Të Shqipërisë Zgjidhet Në Këshillin Administrativ Të Shoqat…

Në datën 25 nëntor 2021 zhvilloi punimet Asambleja e Përgjithshme e Shoqatës së Ombudsmanëve dhe Mediatorëve Frankofonë (AOMF), e cila këtë herë për shkak…

 • 26 Nëntor 2021

Avokati I Popullit I Bashkohet Fushatës Kundër Dhunës Me Bazë Gjinore
Avokati I Popullit I Bashkohet Fushatës Kundër Dhunës Me Bazë Gjinore

Institucioni i Avokatit të Popullit i bashkohet Fushatës së 16 Ditëve të Aktivizmit Kundër Dhunës me Bazë Gjinore nën sloganin : “Bëje Botën Portokalli: T&eum…

 • 25 Nëntor 2021

Avokati I Popullit Prezanton Gjetjet E Monitorimit Të Strukturave Vendore Të Mb…
Avokati I Popullit Prezanton Gjetjet E Monitorimit Të Strukturave Vendore Të Mb…

Institucioni i Avokatit të Popullit përmes Seksionit të Mbrojtjes dhe Promovimit të të Drejtave të fëmijëve dhe me mbështetjen e UNICEF zhvilloi një veprimtari me fokus …

 • 24 Nëntor 2021

Avokati I Popullit Shpreh Ngushëllimet Për Aksidentin Tragjik Në Bullgari
Avokati I Popullit Shpreh Ngushëllimet Për Aksidentin Tragjik Në Bullgari

Avokati i Popullit në Shqipëri ka mësuar me tronditje të madhe lajmin për ngjarjen e tmerrshme në afërsi të Sofjes në Bullgari, ku në një aksident që përf…

 • 23 Nëntor 2021