Media

Lajmet e fundit në lidhje me media


Një Grup Të Rinjsh Nga Shtresat Vulnerabël Vizitojnë Avokatin E Popullit
Një Grup Të Rinjsh Nga Shtresat Vulnerabël Vizitojnë Avokatin E Popullit

Një delegacion i përbërë nga të rinj të komuniteteve vulnerabël, vizituan sot institucionin e Avokatit të Popullit ku u pritën nga Avokatja e Popullit Erinda Ballanca, Komisi…

 • 23 Nëntor 2021

Avokatja E Popullit Merr Pjesë Në Veprimtari Me Rastin E Ditës Botërore Të Fëmi…
Avokatja E Popullit Merr Pjesë Në Veprimtari Me Rastin E Ditës Botërore Të Fëmi…

Avokatja e Popullit Erinda Ballanca ishte e ftuar sot në një aktivitet me në qendër fëmijët, organizuar me rastin e Ditës botërore të Fëmijëve me temë “N…

 • 22 Nëntor 2021

Mesazhi I Avokates Së Popullit, Erinda Ballanca Me Rastin E Ditës Së Fjongos Bl…
Mesazhi I Avokates Së Popullit, Erinda Ballanca Me Rastin E Ditës Së Fjongos Bl…

Mesazhi i Avokates së Popullit, Erinda Ballanca me rastin e Ditës së Fjongos Blu, kundër dhunës ndaj fëmijëve.

 • 20 Nëntor 2021

Avokatja E Popullit Zhvillon Takim Pune Me Inspektorin E Lartë Të Drejtësisë
Avokatja E Popullit Zhvillon Takim Pune Me Inspektorin E Lartë Të Drejtësisë

Avokatja e Popullit Erinda Ballanca zhvilloi sot një takim pune me Inspektorin e Lartë të Drejtësisë Artur Metani. Dy drejtuesit e lartë biseduan mbi ecurinë e bashkëpunimit mes i…

 • 19 Nëntor 2021

Avokati I Popullit Reagon Për Ngjarjen E Rëndë Në Fier
Avokati I Popullit Reagon Për Ngjarjen E Rëndë Në Fier

Avokati i Popullit reagon ndaj ngjarjes së tmerrshme të ndodhur në një fshat të Fierit, ku një i mitur dyshohet se është rrëmbyer, mbajtur peng e më pas vrarë nga n…

 • 16 Nëntor 2021

Avokati I Popullit Merr Pjesë Në Delegacionin E Lartë Të Drejtuesve Të Sistemit…
Avokati I Popullit Merr Pjesë Në Delegacionin E Lartë Të Drejtuesve Të Sistemit…

Avokatja e Popullit Erinda Ballanca po merr pjesë në një vizitë në Gjermani, si pjesë e një delegacioni të përfshirë në programin e dialogut për përfaq&eu…

 • 11 Nëntor 2021

Aleanca Kundër Gjuhës Së Urrejtjes Dënon Nxitjen E Diskriminimit Dhe Dhunës Në …
Aleanca Kundër Gjuhës Së Urrejtjes Dënon Nxitjen E Diskriminimit Dhe Dhunës Në …

Aleanca Kundër Gjuhës së Urrejtjes është sinjalizuar nga përfaqësues të komunitetit LGBTI, por edhe nga reagime të tjera në rrjetet sociale dhe në portale online, p…

 • 9 Nëntor 2021

Fushatë Globale E Komisionerit Të Lartë Të Okb Për Të Drejtat E Njeriut
Fushatë Globale E Komisionerit Të Lartë Të Okb Për Të Drejtat E Njeriut

Zyra e Komisionerit të Lartë të Kombeve të Bashkuara për të Drejtat e Njeriut, nis fushatën Globale të Thirrjes për Nominime për Përfaqësues Special të Se…

 • 8 Nëntor 2021

Perfaqesues Te Avokatit Te Popullit Vizitojne Shtetas Shqiptare Ne Burgjet Greke
Perfaqesues Te Avokatit Te Popullit Vizitojne Shtetas Shqiptare Ne Burgjet Greke

Në datat 01-04 nëntor 2021 një përfaqësi e Institucionit të Avokatit të Popullit, kryesuar nga Komisionerja i Mekanizmit Kombëtar Kundër Torturës (MKPT), Ermonela Xhafa …

 • 6 Nëntor 2021

Avokati I Popullit Prezanton Vërejtjet Mbi Buxhetin E Propozuar Për Vitin 2022
Avokati I Popullit Prezanton Vërejtjet Mbi Buxhetin E Propozuar Për Vitin 2022

Avokati i Popullit i ka kërkuar Komisionit të Ligjeve të mbështesë kërkesat e tij për mbështetje financiare në kushtet e pamjaftueshmërisë së tejzgjatur në…

 • 5 Nëntor 2021

Avokati I Popullit Viziton Spitalin E Krujës Për T’U Njohur Me Gjendjen E Qytet…
Avokati I Popullit Viziton Spitalin E Krujës Për T’U Njohur Me Gjendjen E Qytet…

Pas raportimeve për një numër të madh qytetarësh të hospitalizuar me simptoma të dyshuara nga helmimi prej ujit të pijshëm në qytetin e Krujës, Avokati i Popullit k…

 • 27 Tetor 2021

Avokatja E Popullit Merr Pjesë Në Forumin Ndërkombëtar Për Mbrojtjen E Fëmijëve…
Avokatja E Popullit Merr Pjesë Në Forumin Ndërkombëtar Për Mbrojtjen E Fëmijëve…

Avokatja e Popullit mori pjesë sot në një Forum Ndërkombëtar të organizuar nga organizatat CRCA/ECPAT mbi mbrojtjen e fëmijëve dha dhuna dhe shfrytëzimi seksual. Në f…

 • 14 Tetor 2021