Media

Lajmet e fundit në lidhje me media


Avokati I Popullit Perkujton Renien E Murit Te Berlinit
Avokati I Popullit Perkujton Renien E Murit Te Berlinit

Rënia e Murit të Berlinit është shënimi i një momenti që përkon me fillimin e shndërrimeve të mëdha politike, shoqërore dhe ekonomike në pjesën e Eur…

 • 9 Nëntor 2019

Avokatja E Popullit Flet Gjatë Një Takimi Në Universitetin E Elbasanit Rreth Gj…
Avokatja E Popullit Flet Gjatë Një Takimi Në Universitetin E Elbasanit Rreth Gj…

Avokatja e Popullit Erinda Ballanca ishte sot në një takim të organizuar në Universitetin e Elbasanit me temë “Lufta ndaj gjuhës së urrejtjes”. Takimi organizohej nga zy…

 • 6 Nëntor 2019

Avokati I Popullit Përfaqësohet Dhe Merr Pjesë Në Takimin Ndërkombëtar Të Mekan…
Avokati I Popullit Përfaqësohet Dhe Merr Pjesë Në Takimin Ndërkombëtar Të Mekan…

Po zhvillohet në Strasburg të Francës takimi i Mekanizmave të Parandalimit të Torturës dhe Trajtimit degradues (NPM), i shteteve anëtarë të Këshillit të Europë…

 • 4 Nëntor 2019

Zhvillohet Me Sukses Në Vlorë Takimi Rajonal Mes Avokatëve Të Popullit Dhe Komi…
Zhvillohet Me Sukses Në Vlorë Takimi Rajonal Mes Avokatëve Të Popullit Dhe Komi…

Më 31 Tetor dhe 1 Nëntor u zhvillua në Vlorë Takimi i Tretë Rajonal midis Avokatëve të Popullit dhe Komisionerëve për Mbrojtje nga Diskriminimi të Shqipërisë, …

 • 1 Nëntor 2019

Avokati I Popullit Dorëzon Në Kuvend Raportin E Veçantë Për “Astirin”
Avokati I Popullit Dorëzon Në Kuvend Raportin E Veçantë Për “Astirin”

Institucioni i Avokatit të Popullit ka depozituar sot në Kuvendin e Shqipërisë një raport të veçantë në lidhje me situatën e krijuar si rezultat i procesit të shp…

 • 21 Tetor 2019

Avokati I Popullit Përshëndet Zgjedhjen E Anëtarit Të Parë Të Gjykatës Kushtetu…
Avokati I Popullit Përshëndet Zgjedhjen E Anëtarit Të Parë Të Gjykatës Kushtetu…

Pas betimit të anëtarit të ri të Gjykatës Kushtetuese, z.Besnik Muçi, Institucioni i Avokatit të Popullit shpreh mbështetjen dhe shpresën se më në fund ky institu…

 • 18 Tetor 2019

Avokati I Popullit Organizon Me Sukses Në Tiranë Takimin E Rrjetit Të Ombudsman…
Avokati I Popullit Organizon Me Sukses Në Tiranë Takimin E Rrjetit Të Ombudsman…

U zhvillua sot në Tiranë nën organizimin e Avokatit të Popullit në bashkëpunim me Save the Children, takimi tematik i rrjetit të Ombudsmanëve të Fëmijëve të Eu…

 • 17 Tetor 2019

Avokati I Popullit Konstaton Tejkalim Të Përdorimit Të Forcës Nga Ana E Autorit…
Avokati I Popullit Konstaton Tejkalim Të Përdorimit Të Forcës Nga Ana E Autorit…

Nisur nga sinjalizimet në media më datë 4 tetor 2019 për trazira në burgun e Shën Kollit në Lezhë, një grup pune i institucionit të Avokatit të Popullit, ditën…

 • 10 Tetor 2019

Avokati I Popullit Ndjek Ankesat E Banorëve Të Laknasit Që Kundërshtojnë Shkatë…
Avokati I Popullit Ndjek Ankesat E Banorëve Të Laknasit Që Kundërshtojnë Shkatë…

Një grup pune i Avokatit të Popullit ka vizituar zonën e Laknasit në Tiranë dhe ka marrë takim me një grup banorësh të cilët kundërshtojnë një projekt p&e…

 • 7 Tetor 2019

Avokati I Popullit Heton Mbi Situatën E Raportuar Të Helmimit Të Nxënësve Në Fs…
Avokati I Popullit Heton Mbi Situatën E Raportuar Të Helmimit Të Nxënësve Në Fs…

Nisur nga informacioni në media për simptoma intoksifikimi në masë të nxënësve të shkollës së mesme të fshatit Postrribë, Bashkia Koplik, ditën e premte p…

 • 6 Tetor 2019

Denoncimet Në Media Konfirmojnë Paralajmërimet E Avokatit Të Popullit
Denoncimet Në Media Konfirmojnë Paralajmërimet E Avokatit Të Popullit

Opinioni publik është njohur ditët e fundit me një rast denoncimi për dhunë seksuale dhe bullizmi në shtëpinë e fëmijës “Zyber Hallulli” në kryeqyt…

 • 2 Tetor 2019

Avokati I Popullit Ben Thirrje Per Permiresim Te Statusit Te Te Moshuarve Ne Di…
Avokati I Popullit Ben Thirrje Per Permiresim Te Statusit Te Te Moshuarve Ne Di…

Sot, më 1 Tetor, në Ditën Ndërkombëtare të të Moshuarve, shprehim mirënjohjen dhe respektin tonë për vlerat dhe kontributin e tyre dhënë ndër vite. Avo…

 • 1 Tetor 2019