Media

Lajmet e fundit në lidhje me media


Avokati I Popullit Dênon Sulmin Ndaj Top Channel
Avokati I Popullit Dênon Sulmin Ndaj Top Channel

Avokati i Popullit dënon sulmin e natës së 27 marsit mbi ndërtesën e televizionit kombëtar Top Channel në të cilin humbi jetën një punonjës i sigurisë pran&eum…

 • 27 Mars 2023

Avokatja E Popullit Merr Pjesë Në Tryezën E Diskutimit Mbi Ndikimin E Covid-19 …
Avokatja E Popullit Merr Pjesë Në Tryezën E Diskutimit Mbi Ndikimin E Covid-19 …

Avokatja e Popullit Erinda Ballanca mori pjesë sot në Tryezën e Diskutimit “Menaxhimi i Pandemisë Covid-19: Ndikimi i tij në demokracinë dhe prokurimet publike në Shqipëri&r…

 • 23 Mars 2023

Avokatja E Popullit Merr Pjesë Në Konferencën E Ganhri-T Në Gjenevë
Avokatja E Popullit Merr Pjesë Në Konferencën E Ganhri-T Në Gjenevë

Avokatja e Popullit Erinda Ballanca po merr pjesë në Konferencën e Aleancës Globale të Institucioneve Kombëtare të të Drejtave të Njeriut (GANHRI), e cila mbahet në Pall…

 • 16 Mars 2023

Avokati I Popullit Nis Hetimin Mbi Rastin E Dënimit Të Nënës Së Një Foshnjeje T…
Avokati I Popullit Nis Hetimin Mbi Rastin E Dënimit Të Nënës Së Një Foshnjeje T…

Institucioni i Avokatit te Popullit është njohur me rastin e bërë publik në media nga familjarët e shtetases me iniciale D.B., e cila është burgosur në bazë të vend…

 • 15 Mars 2023

Avokati I Popullit Uron Kosovën Për Miratimin E Liberalizimit Të Vizave Nga Be
Avokati I Popullit Uron Kosovën Për Miratimin E Liberalizimit Të Vizave Nga Be

Urime Kosovës për miratimin e liberalizimit të vizave nga ministrat e BE-së si një hap i madh drejt liberalizimit të plotë të lëvizjes së qytetarëve të saj n&e…

 • 9 Mars 2023

Avokati I Popullit Shënon 8 Marsin, Ditën Ndërkombëtare Të Gruas
Avokati I Popullit Shënon 8 Marsin, Ditën Ndërkombëtare Të Gruas

Arritje të rëndësishme në jetën politike, ekonomike, sociale dhe shoqërore të grave dhe vajzave në Shqipëri, janë motive për të festuar më datën 8 ma…

 • 8 Mars 2023

Avokati I Popullit Uron Me Rastin E 7 Marsit, Ditës Së Mësuesit
Avokati I Popullit Uron Me Rastin E 7 Marsit, Ditës Së Mësuesit

Me rastin e 7 Marsit, Ditës së Mësuesit, Avokati i Popullit uron gjithë arsimtarët shqiptarë dhe shpreh mirënjohjen për punën dhe misionin e tyre fisnik të transmetimit …

 • 7 Mars 2023

Avokati I Popullit Ngre Zërin Kundër Vrasjes Së Grave Në Shqipëri
Avokati I Popullit Ngre Zërin Kundër Vrasjes Së Grave Në Shqipëri

Avokati i Popullit dënon aktin e urryer kriminal të vrasjes së 3 grave dhe plagosjen e 3 të tjerave. Vrasja është një akt i dënueshëm e i pafalshëm ndaj cilitdo qytetari…

 • 2 Mars 2023

Avokati I Popullit Rekomandon Avancimin E Të Drejtave Për Komunitetet Rome Dhe …
Avokati I Popullit Rekomandon Avancimin E Të Drejtave Për Komunitetet Rome Dhe …

Institucioni i Avokatit të Popullit u ka rekomanduar Bashkive mbi bazë qarku, hartimin dhe miratimin e dokumenteve strategjikë në nivel vendor (planeve vendore të zhvillimit), me qëllim p&e…

 • 28 Shkurt 2023

Zhvillohet Seanca Dëgjimore E Kandidatëve Për Dy Pozicione Komisionerësh Të Avo…
Zhvillohet Seanca Dëgjimore E Kandidatëve Për Dy Pozicione Komisionerësh Të Avo…

Zhvillohet sot seanca dëgjimore për kandidatët që konkurrojnë për dy pozicione: atë të Komisionerit në Seksionin për Policinë, Shërbimin sekret, Burgjet, Forca…

 • 27 Shkurt 2023

Shënohet 1 Vit Nga Nisja E Agresionit Rus Mbi Ukrainën
Shënohet 1 Vit Nga Nisja E Agresionit Rus Mbi Ukrainën

Sot shënohet 1-vjetori i agresionit rus në Ukrainë, një slum ndaj një kombi sovran dhe një shkelje e pajustifikueshme e ligjit ndërkombëtar e të drejtave humane. Ne duhet …

 • 24 Shkurt 2023

Avokati I Popullit Përshëndet Ditën Ndërkombëtare Të Gjuhës Amtare
Avokati I Popullit Përshëndet Ditën Ndërkombëtare Të Gjuhës Amtare

Dita ndërkombëtare e Gjuhës amtare është një ditë që kremton përpjekjet e çdo kombi për ruajtjen dhe kultivimin e gjuhës së vet dhe të drejtën…

 • 21 Shkurt 2023