Media

Lajmet e fundit në lidhje me media


Avokati I Popullit Monitoron Hedhjen E Shortit Në Prokurorinë E Posaçme Kundër …
Avokati I Popullit Monitoron Hedhjen E Shortit Në Prokurorinë E Posaçme Kundër …

Avokati i Popullit mori pjesë në monitorimin e dy proceseve hedhjeje shorti në Prokurorinë e Posaçsme Kundër Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit si dhe në Gjykatën e Posa…

 • 27 Janar 2020

Avokati I Popullit Kritikon Neglizhencën E Vazhdueshme Për Ngritjen E Instituci…
Avokati I Popullit Kritikon Neglizhencën E Vazhdueshme Për Ngritjen E Instituci…

Moszbatimi i marrëveshjes ndërmjet Ministrisë së Drejtësisë dhe Ministrisë së Shëndetësisë për ngritjen e një Institucioni të Posaçëm Mje…

 • 21 Janar 2020

Avokati I Popullit Bën Thirrje Për Masa Urgjente Në Mbrojtje Të Jetës Së Grave …
Avokati I Popullit Bën Thirrje Për Masa Urgjente Në Mbrojtje Të Jetës Së Grave …

Avokati i Popullit në mënyrë të vazhdueshme shpreh shqetësimin mbi situatën e dhunës ndaj grave në Shqipëri, e cila shfaqet në shumë forma si dhunë fizike, emo…

 • 7 Janar 2020

U Zhvillua Me Sukses Konferenca Vjetore E Avokatit Të Popullit Në Shqipëri
U Zhvillua Me Sukses Konferenca Vjetore E Avokatit Të Popullit Në Shqipëri

Liria e Shprehjes përbën një nga të drejtat themelore të njeriut që qëndron në themelet e një shoqërie demokratike, e si rrjedhojë të gjithë aktorët …

 • 20 Dhjetor 2019

Avokati I Popullit Shpreh Shqetësim Mbi Ndryshimet E Propozuara Ligjore Lidhur …
Avokati I Popullit Shpreh Shqetësim Mbi Ndryshimet E Propozuara Ligjore Lidhur …

Institucioni i Avokatit të Popullit, në përmbushje të misionit të tij kushtetues, atë të mbrojtjes dhe garantimit të të drejtave dhe lirive themelore të njeriut ka monit…

 • 18 Dhjetor 2019

Avokati I Popullit Zhvillon Vizita Inspektuese Në Burgun E Zaharisë Në Krujë Dh…
Avokati I Popullit Zhvillon Vizita Inspektuese Në Burgun E Zaharisë Në Krujë Dh…

Avokati i Popullit vazhdimisht ka tërhequr në mënyrë të përsëritur vëmendjen për kushtet e trajtimit në spitalet e kujdesit të shëndetit mendor dhe në ins…

 • 18 Dhjetor 2019

Avokati I Popullit Zhvillon Vizita Inspektuese Në Burgun E Zaharisë Në Krujë Dh…
Avokati I Popullit Zhvillon Vizita Inspektuese Në Burgun E Zaharisë Në Krujë Dh…

Avokati i Popullit vazhdimisht ka tërhequr në mënyrë të përsëritur vëmendjen për kushtet e trajtimit në spitalet e kujdesit të shëndetit mendor dhe në ins…

 • 18 Dhjetor 2019

Avokati I Popullit Përkujton 71 Vjetorin E Konventës Ndërkombëtare Të Të Drejta…
Avokati I Popullit Përkujton 71 Vjetorin E Konventës Ndërkombëtare Të Të Drejta…

Përkujtohet sot 71-vjetori i Konventës Ndërkombëtare të të Drejtave të Njeriut. Dokumenti universal u miratua nga Asambleja e Përgjithshme e Organizatës së Kombeve t&eum…

 • 10 Dhjetor 2019

Avokati I Popullit Organizon Aktivitet Per Femijet E Institucionit
Avokati I Popullit Organizon Aktivitet Per Femijet E Institucionit

Institucioni i AP-së, gjatë gjithë kësaj periudhe post- tërmet, nuk e ka ndërprerë për asnjë çast veprimtarinë e tij administrative, për t’i ofruar ndi…

 • 6 Dhjetor 2019

Avokati I Popullit Bën Thirrje Për Rritje Të Angazhimit Ndaj Personave Me Aftës…
Avokati I Popullit Bën Thirrje Për Rritje Të Angazhimit Ndaj Personave Me Aftës…

Avokati i Popullit, në përmbushje të detyrave kushtetuese, si mbrojtës i të drejtave dhe lirive të njeriut dhe nxitës i standarteve më të larta të këtyre të dr…

 • 3 Dhjetor 2019

Avokati I Popullit Viziton Fëmijët E Strehuar Në Qendrat E Pritjes Për Të Preku…
Avokati I Popullit Viziton Fëmijët E Strehuar Në Qendrat E Pritjes Për Të Preku…

Sot, më datë 3.12.2019, institucioni i AP-së, përfaqësuar nga Komisioneri i Avokatit të Popullit për Mbrojtjen dhe Promovimin e të Drejtave të Fëmijëve, Nejla Peka …

 • 3 Dhjetor 2019

Ekip I Avokatit Te Popullit Kryen Inspektim Ne Durres
Ekip I Avokatit Te Popullit Kryen Inspektim Ne Durres

Pas tërmetit të datës 26.11.2019 që goditi kryesisht zonën perëndimore të vendit, institucioni i Avokatit të Popullit, ka organizuar monitorime në terren për të q&e…

 • 27 Nëntor 2019