21 Mars 2024

Avokati I Popullit Shënjon Ditën Botërore Të Sindromës Down


Avokati i Popullit shënjon ditën Botërore të Sindromës Down

Çdo vit, 21 Marsin, Ditën Botërore të Sindromës Down duhet ta shndërrojmë në një ditë simbol të shprehjes së dashurisë dhe përkushtimit tonë për një shoqëri më pranuese dhe gjithëpërfshirëse.

 

Vërtet mund të jemi të ndryshëm por të mos harrojmë se është forca e dashurisë që na njëson.