24 Shkurt 2023

Shënohet 1 Vit Nga Nisja E Agresionit Rus Mbi Ukrainën


SHËNOHET 1 VIT NGA NISJA E AGRESIONIT RUS MBI UKRAINËN

Sot shënohet 1-vjetori i agresionit rus në Ukrainë, një slum ndaj një kombi sovran dhe një shkelje e pajustifikueshme e ligjit ndërkombëtar e të drejtave humane.

Ne duhet të qëndrojmë me vendosmëri në mbështetje të sovranitetit dhe integritetit të Ukrainës dhe të punojmë së bashku për të rivendosur paqen dhe rendin në kontinentin tonë.

Avokati i Popullit u bën thirrje autoriteteve shqiptare që të vazhdojnë të japin në mënyrë aktive mbështetjen e tyre për sigurinë dhe stabilitetin e Ukrainës.