28 Nëntor 2022

Gëzuar 28 Nëntorin


GËZUAR 28 NËNTORIN

Avokati i Popullit uron të gjithë shqiptarët me rastin e 28 Nëntorit, Festës Kombëtare shqiptare e Ditës së Flamurit dhe nderon aspiratën e tyre për liri, pavarësi, përparim e begati.

28 Nëntori 1912 mbetet guri më i rëndësishëm themeltar në historinë moderne të shqiptarëve dhe një kujtesë për sakrificat që lyp shtetndërtimi.

Gëzuar përjetë 28 Nëntorin!